Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

για πείτε ρε παλικάρια σε Fabarm με inner hp έχετε δοκιμάσει κάποιο αφτερμαρκετ τσοκ ; ο μόνος λόγος για τον οποίο μου έχουν μπει σκέψεις να πάρω τσοκ είναι η ευκολία του έσω έξω γιατί από κατανομές είμαι ευχαριστημένος,τώρα αν έχει και καλύτερη απόδοση δεν θα πω οχι
Παυλο τα εργοστασιακα εσω εξω τις fabarm τα δοκιμασες ?

Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση το τσοκ να ευθύνεται για τραυματισμένα πουλιά ή είναι καθαρά θέμα φυσιγγιού;
Αν το τσοκ είναι σφιχτό τότε περιφερειακά σκάγια αν είναι ανοιχτό και η απόσταση οριακή για το τσοκ τότε κενά στην κατανομή... Αν έχεις σφιχτό τσοκ άλλαξε σε πιο ανοιχτό και το αντίθετο αν έχεις ανοιχτό....γνώμη μου

εχω και εγω ενα συλεκτικο για την 391 μου ηρθε λαχειο.sarcastic.σχεδον δωρο!
Καλορίζικο Παναγιώτη.
Και αφορμή για ερώτηση κιόλας think τι ήταν αυτό που το έκανε να θεοποιηθει σαν τσοκ κάποια χρόνια πριν ,και όλοι έψαχναν εναγωνίως ακόμα και μετά το κλείσιμο της εταιρείας.
Μπεκατσαδες, περδικαδες, τσιχλαδες, καρτεριτζηδες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γι'αυτό για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις .

Καλορίζικο Παναγιώτη.
Και αφορμή για ερώτηση κιόλας think τι ήταν αυτό που το έκανε να θεοποιηθει σαν τσοκ κάποια χρόνια πριν ,και όλοι έψαχναν εναγωνίως ακόμα και μετά το κλείσιμο της εταιρείας.
Μπεκατσαδες, περδικαδες, τσιχλαδες, καρτεριτζηδες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γι'αυτό για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις .
ευχαριστω παιδες
για μενα κωσταντινε ειναι σαν τη καμπανα του σωτηροπουλου το ειχα σε οπλα.μου παλια και ηταν δηλητηριο περπατητο πολυ ωραια σκοτωματα
ειχα σκοπό καποια στιγμή να παρω το bell αλλα βρεθηκε αυτο εντελως κατα τυχη 40ευρω και φυσικα το χτυπησα αμεσως.sarcastic.

Καλοτούφεκο Παναγιώτη. Σε πολλούς βόλεψε πολύ. Σε μένα όχι. Το είχα κι εγώ στην Uriika μου αλλά εκτός από 2-3 όμορφες στιγμές στα υδρόβια, δεν είδα κάτι άλλο που να με εντυπωσίασε. Ίσα-ίσα που στη μπεκάτσα δεν με βόλεψε καθόλου. Αφού δεν το χρησιμοποιούσα, το πούλησα τον Μάιο του 2017...

Back