Παυλο τα εργοστασιακα εσω εξω τις fabarm τα δοκιμασες ?για πείτε ρε παλικάρια σε Fabarm με inner hp έχετε δοκιμάσει κάποιο αφτερμαρκετ τσοκ ; ο μόνος λόγος για τον οποίο μου έχουν μπει σκέψεις να πάρω τσοκ είναι η ευκολία του έσω έξω γιατί από κατανομές είμαι ευχαριστημένος,τώρα αν έχει και καλύτερη απόδοση δεν θα πω οχι
Αν το τσοκ είναι σφιχτό τότε περιφερειακά σκάγια αν είναι ανοιχτό και η απόσταση οριακή για το τσοκ τότε κενά στην κατανομή... Αν έχεις σφιχτό τσοκ άλλαξε σε πιο ανοιχτό και το αντίθετο αν έχεις ανοιχτό....γνώμη μουΝα ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση το τσοκ να ευθύνεται για τραυματισμένα πουλιά ή είναι καθαρά θέμα φυσιγγιού;
Φοβερό τσοκακια το muller passing!Μάνο
Βάρα και μην το λυπάσαι. Θέλει στρώσιμο το τσοκάκι, το έδωσα σε καλά χέρια
Παυλο τα εργοστασιακα εσω εξω τις fabarm τα δοκιμασες ?
Οι σκεψεις δειχνουν kicksδεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θα προτιμήσω στα ίδια λεφτά να πάρω κάποιο άλλο,,ένα φρενάτο ας πούμε,,,σε σκέψεις είμαι βέβαια θα δείξει
φρενατο κ triborthink πολυ θα ηθελα να δω ατον τον σινδιασμοδεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θα προτιμήσω στα ίδια λεφτά να πάρω κάποιο άλλο,,ένα φρενάτο ας πούμε,,,σε σκέψεις είμαι βέβαια θα δείξει
Kicks smoke full....και κατά την γνώμη μου δεν θες πιο μεγάλη σύσφιξη.Καλησπέρα παρέα,μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο τσοκακι για beretta optima plus σε extra full η ακόμα και super full?
Kicks full ,ειναι αυστηρο αλλα σου δινει πραγματικα μετρα σε μεγαλες αποστασεις.Καλησπέρα παρέα,μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο τσοκακι για beretta optima plus σε extra full η ακόμα και super full?
Καλορίζικο Παναγιώτη.
ευχαριστω παιδεςΚαλορίζικο Παναγιώτη.
Και αφορμή για ερώτηση κιόλας think τι ήταν αυτό που το έκανε να θεοποιηθει σαν τσοκ κάποια χρόνια πριν ,και όλοι έψαχναν εναγωνίως ακόμα και μετά το κλείσιμο της εταιρείας.
Μπεκατσαδες, περδικαδες, τσιχλαδες, καρτεριτζηδες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γι'αυτό για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις .