Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

δεν άντεξα,,,έρχονται τα σουρωτήρια για την Fabarm και άλλο ένα για την 930 μιας και το είχα αλλά άρεσε επίσης και στον ξάδερφο και έγινε δανεικό και αγύριστο .sarcastic.

από Κύπρο παλικάρια στα €75 το ένα και €10 απλό ταχυδρομείο σε 4 μέρες Αθήνα

δεν άντεξα,,,έρχονται τα σουρωτήρια για την Fabarm και άλλο ένα για την 930 μιας και το είχα αλλά άρεσε επίσης και στον ξάδερφο και έγινε δανεικό και αγύριστο .sarcastic.

Απο ποιο σαιτ;

Ειπα κι εγω χαλασες κι εσυ?....sarcastic.

Καλημέρα παιδιά
ΓΙΑ ένα SKB και περπατητο κυνήγι για τσίχλες και μετά καρτερακι τι θα μου προτείνατε....
Αυλός σύμφωνα με μέτρηση 18.55
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τα δικά του !!! IC και M ή IM - και είσαι ΟΚ ... ;) :)
Αν προτιμάς έσω-έξω για ευκολία (βίδωμα - ξεβίδωμα με το χέρι), και ... σε τρώει και η τσέπη σου ;) ...
τότε είτε BRILEY INVx2 Extended - είτε CARLSON'S Winchester sporting Clays .
Εγώ έχω τα BRILEY σε SK - LM - IM (για το SKB είναι περίπου 4*, 3*, 2*) κι έχω τα 2 πρώτα μόνιμα βιδωμένα πάνω, το ΙΜ ελάχιστα το έχω χρησιμοποιήσει.
Αν πας σε CARLSON'S τα αντίστοιχα είναι IC - M - F ... Στα CARLSON'S οι αναγραφόμενες συσφίξεις είναι πιο κοντά στις πραγματικές (για το όπλο σου) γιατί φτιάχνονται για αυλό .730" = 18,54 mm.
Eνώ τα BRILEY φτιάχνονται για αυλό .725" = 18,4 mm (τόσο είχαν τα παλιά Browning), γι'αυτό και η διαφορά που σου ανέφερα, κατά ένα βαθμό τσοκ.

Back