Εγώ δεν τα έχω καθαρίσει ποτέ κ έχω ρίξει δύο καραβιες φυσιγγια... Για να είμαι ειλικρινής ούτε καν έχω κοιτάξει αν έχουν μείνει υπολείμματα
Εγώ δεν τα έχω καθαρίσει ποτέ κ έχω ρίξει δύο καραβιες φυσιγγια... Για να είμαι ειλικρινής ούτε καν έχω κοιτάξει αν έχουν μείνει υπολείμματα
Αντε καλοριζικο, ακομα και στα 50-60 παλι κεραυνο θα τρωνε αν εισαι καλα πανω.Καλησπέρα σε όλους μετά από αρκετό καιρό δοκιμησα το kicks smoke full για την benelli μου και..........τρελάθηκα λέμε μιλάμε τα πουλιά ήταν λες και έτρωγαν κεραυνό ανεξάρτητου απόστασης μέχρι και τα 40μ.μιλαμε έπαθα πλάκα μεγάλη και μάλιστα σε περπατητο κυνήγι όχι καρτέρι.εντελει θα είναι και αυτό στην συλλογή μαζί με το brain bel που έχω που και αυτό με έχει κερδίσει αρκετά πολύ.
Δεν έχει αντίπαλο αυτό το τσοκ στα ψιλά σκαγια... Τα 40 μετρα που λες είναι η αποσταση που ξεκινά να δουλεύει το τσοκ... Αν βρεις την προσκοπευση τα σκοτωματα είναι εξωφρενικά μακρινά κ επαναλαμβάνομενα...Καλησπέρα σε όλους μετά από αρκετό καιρό δοκιμησα το kicks smoke full για την benelli μου και..........τρελάθηκα λέμε μιλάμε τα πουλιά ήταν λες και έτρωγαν κεραυνό ανεξάρτητου απόστασης μέχρι και τα 40μ.μιλαμε έπαθα πλάκα μεγάλη και μάλιστα σε περπατητο κυνήγι όχι καρτέρι.εντελει θα είναι και αυτό στην συλλογή μαζί με το brain bel που έχω που και αυτό με έχει κερδίσει αρκετά πολύ.
συμφωνω ,δουλευει και στα ψιλα και στα χοντρα.Στα χωντρα ακομα καλητερο
Στην στενή όντως κανεναΣτα χοντρα σκαγια μπορεις να βρεις αρκετα τσοκ να δουλευουν καλα, στα ψιλα δυσκολα...
Σε στενη συσφιξη εννοω παντα...
Εγώ περιμένω ήδη περίπου ένα 4μηνο...Μια ερώτηση, ο Μανδηλαράς πόσο καιρό κάνει να σου φέρει ένα τσοκακι περίπου? Για το Kicks smoke ρωτάω.
Τον Δεκέμβριο που τον ρώτησα μου είχε πει Ιανουαρίο θα κάνει παραλάβει αλλά δεν...Εγώ περιμένω ήδη περίπου ένα 4μηνο...
Εγώ περιμένω ήδη περίπου ένα 4μηνο...
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!Τον Δεκέμβριο που τον ρώτησα μου είχε πει Ιανουαρίο θα κάνει παραλάβει αλλά δεν...
Όντως τα σκάγια που δουλεψα ήταν 8ρακια και 9ρακια με τριάντα γραμμάρια και τριάντα τέσσερα στα 9ρακια και μιλάμε θέριζαν. Για ποιο χοντρά θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω.Δεν έχει αντίπαλο αυτό το τσοκ στα ψιλά σκαγια... Τα 40 μετρα που λες είναι η αποσταση που ξεκινά να δουλεύει το τσοκ... Αν βρεις την προσκοπευση τα σκοτωματα είναι εξωφρενικά μακρινά κ επαναλαμβάνομενα...
Προσωπικά τον τελευταίο καιρό έχω αναφωνησει πολλές φορές γιατί δεν σταματά να με εκπλήσσει αυτό το τσοκ... Αυστηρό κ δύσκολο σκοπευτικα, αλλά χωρίς όρια πραγματικά.. .
Όντως τα σκάγια που δουλεψα ήταν 8ρακια και 9ρακια με τριάντα γραμμάρια και τριάντα τέσσερα στα 9ρακια και μιλάμε θέριζαν. Για ποιο χοντρά θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω.
Γιώργο μια χαρά σκοτώνουν τα 9αρακια την τσίχλα σε αυτά τα μετρα....ειδικά και με αφτερ μάρκετ τσόκ....το θέμα είναι να τους πάρεις το χέρι...Αν βρείς την προσκόπευση που χρειάζετε...τα σκοτώνεις και με αξιώσεις...δεν ξέρω τι όπλα ή τι φυσίγγια χρησιμοποιείτε , αλλά πραγματικά θα ήθελα να δω να πέφτει πουλί ( ψόφιο και όχι χαζοφτερουγαριές ) μετά τα 40 - 45 μ. ( πραγματικά μέτρα και όχι τόσα νόμιζα ) με εννιαράκι.
δηλαδή θα το ήθελα πραγματικά πολύ να το δω , γιατί το έχω διαβάσει πλειστάκις σε αυτό το forum.
Αρη καλησπερα καταρχήν , και μια ερώτηση μια που ξέρω οτι κυνηγάς το βάλτο . Με το kicks δεν έχεις πρόβλημα με το νούμερο σκαγιών που θα το δουλέψεις , μπορεί να ρίξει oμως ατσάλινα το kicks smok F ?Δεν έχει αντίπαλο αυτό το τσοκ στα ψιλά σκαγια... Τα 40 μετρα που λες είναι η αποσταση που ξεκινά να δουλεύει το τσοκ... Αν βρεις την προσκοπευση τα σκοτωματα είναι εξωφρενικά μακρινά κ επαναλαμβάνομενα...
Προσωπικά τον τελευταίο καιρό έχω αναφωνησει πολλές φορές γιατί δεν σταματά να με εκπλήσσει αυτό το τσοκ... Αυστηρό κ δύσκολο σκοπευτικα, αλλά χωρίς όρια πραγματικά.. .
Μια ερώτηση, ο Μανδηλαράς πόσο καιρό κάνει να σου φέρει ένα τσοκακι περίπου? Για το Kicks smoke ρωτάω.
Εντάξει φιλαράκι κατάλαβα που το πας.Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!