μετα τα 45 ρωτησε ,οχι στα 45
Mετα τα 40-45 ειπε, οχι μετα τα 45 γιατι καθε δυο μετρα που αυξανουμε σε αυτες τις αποστασεις αλλαζουν ραγδαια κ τη βλητικη εικονα...
Επειδη ωστοσο αυτο το θεμα επαναλαμβανεται συνεχεια κ καπου κουραζει, αν πουμε για τα 45 μετρα, ναι πεφτει η τσιχλα με το 9αρι...
Οχι με ενα 9αρι, με τα 9αρια σκαγια... με ενα 9αρια πεφτει τυχαια, οσο τυχαια πεφτει κ με ενα 8αρι κ με ενα 7αρι...
Η τρομακτικη διαφορα στις πολυ μακρινες τουφεκιες στις τσιχλες για μενα ηρθε οταν χρησιμοποιησα το Smoke LF κ 9αρια... Η διαφορα δεν ειναι στο οτι κ πριν τα 9αρια δεν σκοτωναν, απλα δεν ειχα βρει τσοκ να μπορει να βαζει
επαναλαμβανομενα 2 σκαγια 9αρια στην τσιχλα στα 45 ας πουμε μετρα... Τωρα βαζω επαναλαμβανομενα 2 με 3 σκαγια ν9 κ για την αποσταση ειμαι απολυτα σιγουρος ειδικα στις τραβερσες που εχω τουφεκισει κ μετρησει πινακες χιλιαδες φορες... Εχω παρει παρα πολλες τσιχλες κ σε μεγαλυτερες αποστασεις...
Αν σου δωσουμε 8αρια θα αναρωτηθει καποιος, μπορεις να τις σκοτωσεις κ στα 60 μετρα ρε μαγγα γιατι σαν πολλα μας τα λες????
Οχι δεν μπορω,
επαναλαμβανομενα, κ ο λογος ειναι οτι δεν μπορω με το τσοκ κ το φυσιγγι που ριχνω στην τσιχλα να της βαλω δυο 8αρια στο σωμα, θελει ψαξιμο εκ νεου αυτος ο συνδυασμος... Το εχω δοκιμασει φυσικα...Αλλα σε αυτο δεν φταει το σκαγι, φταιει ολος ο συνδυασμος, δεν σκοτωνονται με ενα σκαγι τα πουλια επαναλαμβανομενα, σκοτωνονται με 2 η 3...
Παντα γουσταρα τα καρτερια στην τσιχλα που δεν καθοταν κανενας κ περναγαν ψηλα, επαιρνα πουλια με 8αρια κυριως κ τσοκ ΙΜ. Εγω ριξει κ 7αρια με πολυ σφιχτα τσοκ, εχω ριξει χιλια δυο... Μαλλια...Μιλαω για επιτυχιες επαναλμβανομενες παντα, οχι να τουφεκαω 10 πουλια κ να παιρνω 3, ενα απο σκαγι στο κεφαλι, ενα απο σκαγι στη φτερουγα κ ενα απο σκαγι στην καρδια...
αυτο το πραγμα που γινεται τα τελευταια 3 χρονια με το Kicks κ τα 9αρακια, τα Ωμεγα συγκεκριμενα που τα εχω βρει, ειναι ανευ προηγουμενου... Ταιριαξε το τσοκ στο οπλο μου κ στα φυσιγγια κ αν η τουφεκια μου βρει την τσιχλα θα της βαλει τουλαχιστον 2 σκαγια στο σωμα της σε πραγαμτικα μακρινες αποστασεις... Ολα τα πουλια ξερα...
Δεν αρκει ενα σφιχτο τσοκ κ ενα καλο φυσιγγι στην μακρινη τουφεκια, θελει συνδυασμο που αλλωτε ερχεται ευκολα κ αλλωτε δυσκολα...
Αυτα, ολο λεω δεν ξαναγραφω σε αυτη την κουραστικη κουβεντα, ολο παρασυρομαι...