Καλοριζικο κ καλες τουφεκιες Σταματη..!
Κοκκαλα εχει αυτος ο καφες..πριν μια ωρα στον παραγγειλα..
Χάζευα τα τσοκακια... που μυαλό για καφε
Καλοριζικο κ καλες τουφεκιες Σταματη..!
Κοκκαλα εχει αυτος ο καφες..πριν μια ωρα στον παραγγειλα..
Καλοτουφεκα!
Ενα μεγαλο μπραβο στο μεγάλο Σωτηροπουλο όχι θα μας φάνε οι αμερικανοι
Νομίζω δεν επιτρέπονται μονοβολα με φρενατο..καλύτερα δράμια.. αλλά προσοχή και με αυτά για τους γνωστούς λόγους...Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να ρίξω κάποιου είδος μονόβολο με το kicks smoke IC; Προφανώς φαντάζομαι τα τύπου SLUG και BRENEKKE αποκλείονται. Ίσως τα SAUVESTRE; Διαφορετικά έιμαι για δράμια, μιας και έχει γεμίσει ο τόπος γουρούνια και θα με τρομαρίσει κανένα καμία μέρα που θα είμαι για λαγό..
Παύλο 6+1 με το XF buck kicker μπορείς να ρίξεις γιατί συνήθως εδώ στα γουρούνια βάζουμε και δράμια και 6+1 μέσα( το τελευταίο πάντα 6+1)Άνετα ρίχνεις ακόμα και με φουλ brenekke
Τα δοκιμάσαμε το περασμένο Σάββατο με buck kicker full πάνω σε μια Benelli be diamond
Ο @elias930i ακούει ;
Παυλο απο ευθυβολια ομως ειχαν καμια διαφορα;λογικο το βρισκω να ριχνονται και με τα kicks γιατι τα ξυραφια ξυριζουν μονο τον συγκεντρωτηρα ενω στα μονοβολα ειδικα το μπρενεκε αντε να αρπαξει λιγο την μαλλινη απο πισω..εκει που πιστευω δεν γινεται να βληθουν ειναι τα pm code black που εχουν εκεινα τα εξογκωματα εσωτερικαΆνετα ρίχνεις ακόμα και με φουλ brenekke
Τα δοκιμάσαμε το περασμένο Σάββατο με buck kicker full πάνω σε μια Benelli be diamond
Ο @elias930i ακούει ;
Παυλο απο ευθυβολια ομως ειχαν καμια διαφορα;λογικο το βρισκω να ριχνονται και με τα kicks γιατι τα ξυραφια ξυριζουν μονο τον συγκεντρωτηρα ενω στα μονοβολα ειδικα το μπρενεκε αντε να αρπαξει λιγο την μαλλινη απο πισω..εκει που πιστευω δεν γινεται να βληθουν ειναι τα pm code black που εχουν εκεινα τα εξογκωματα εσωτερικα
Αλεξ μια χαρα το βλεπω..αυτος ηταν και ο μονος ενδυασμος μου για τα φρενατα οτι δεν θα μπορω να ριξω μονοβολο..αντε να φυγει το σκιτ που εβαλα για πουλημα να παρω εναν τριφτηView attachment 3231
Lambro pala με το goose στα 65 μετρα, εριξα 3 συνολο και πηγαν ολα ευθυβολα
Προφανως Μιλτο ξυριζει μονο το πλαστικο που εχει το Palla για να πηγαινει τοσο καλα, χθες που εριξα το 1ο ειχα πολλες επιφυλαξεις...αλλα σημερα μου εφυγαν ολες! Με το Kicks xfull δεν δοκιμασα να ριξω παντως γιατι ειναι πολυ κλειστο 1.01 αν θυμαμαι καλα αλλα με το goose πανε μια χαρα τα συγκεκριμεναΑλεξ μια χαρα το βλεπω..αυτος ηταν και ο μονος ενδυασμος μου για τα φρενατα οτι δεν θα μπορω να ριξω μονοβολο..αντε να φυγει το σκιτ που εβαλα για πουλημα να παρω εναν τριφτη
Λογικα ναι μονο την φουστα θα ξυριζει..οταν με το καλο παρω το κικς θα ριξω ενα σε κορμο απο δεντρο και οταν το βρω θα δω τι παιζει..μια χαρα ωρα για ψωνια ενα kicks buckkicker φουλ θα ειναι μανουλαΠροφανως Μιλτο ξυριζει μονο το πλαστικο που εχει το Palla για να πηγαινει τοσο καλα, χθες που εριξα το 1ο ειχα πολλες επιφυλαξεις...αλλα σημερα μου εφυγαν ολες! Με το Kicks xfull δεν δοκιμασα να ριξω παντως γιατι ειναι πολυ κλειστο 1.01 αν θυμαμαι καλα αλλα με το goose πανε μια χαρα τα συγκεκριμενα
Τι ταχυτητα εχει το Palla Μιλτο? 32γρ ειναιΛογικα ναι μονο την φουστα θα ξυριζει..οταν με το καλο παρω το κικς θα ριξω ενα σε κορμο απο δεντρο και οταν το βρω θα δω τι παιζει..μια χαρα ωρα για ψωνια ενα kicks buckkicker φουλ θα ειναι μανουλα
Αλεξ στις συνταγες που το γεμιζω νορμαλ μου βγαζει απο 460 και με λιγο τσιμπημα 490 μ/δΤι ταχυτητα εχει το Palla Μιλτο? 32γρ ειναι
Εγωωωωωωω, δεν ξέρω τιποτα Σε λίγο θα πεις ότι έριξα και καμία 10αρια μονοβολαΆνετα ρίχνεις ακόμα και με φουλ brenekke
Ο @elias930i ακούει ;
Καλόκαυτο Παύλο.....Καλά καπνίσματα.....