Μπορεί στον πίνακα να μην δείξει κάτι αλλά τα σκότωματα των φρενατων είναι άλλο έργο που δν μπορείς να καταλάβεις άποψη την αποτύπωση στο χαρτίΑφού θα την κάνεις την καλή, ρίξε και με το μαμά 3* να δούμε αν χρειαζόταν.
Μπορεί στον πίνακα να μην δείξει κάτι αλλά τα σκότωματα των φρενατων είναι άλλο έργο που δν μπορείς να καταλάβεις άποψη την αποτύπωση στο χαρτίΑφού θα την κάνεις την καλή, ρίξε και με το μαμά 3* να δούμε αν χρειαζόταν.
Μπορεί στον πίνακα να μην δείξει κάτι αλλά τα σκότωματα των φρενατων είναι άλλο έργο που δν μπορείς να καταλάβεις άποψη την αποτύπωση στο χαρτί
[/QUOTE
και με το μαμα θα ριξω και σε διαφορετικες αποστασεις να δω διαφορες αλλα μονο πανω στο κυνηγι θα βγαλω ασφαλη συμπερασματαΑφού θα την κάνεις την καλή, ρίξε και με το μαμά 3* να δούμε αν χρειαζόταν.
Το έχω εγώ και το δουλεύω εδώ και τρία χρόνια το συγκεκριμένο συνδυασμό από τα 25 μέχρι 45 μέτρα είναι σκούπα το συγκεκριμένο με πολύ δυνατά σκοτωματα!!Συναδελφοι τι νομιζεται για τον συνδιασμο Anaconda Mid Range και beretta A350 Xtrema? Γιατι μολις τα παντρεψα
Ακριβώς την ίδια απόδοση είχα και στο δικό μου με το mid range.Το έχω εγώ και το δουλεύω εδώ και τρία χρόνια το συγκεκριμένο συνδυασμό από τα 25 μέχρι 45 μέτρα είναι σκούπα το συγκεκριμένο με πολύ δυνατά σκοτωματα!!
αυτο θελω κ εγω να πεφτει η φασσα πανω σε τοιχο !!!Το έχω εγώ και το δουλεύω εδώ και τρία χρόνια το συγκεκριμένο συνδυασμό από τα 25 μέχρι 45 μέτρα είναι σκούπα το συγκεκριμένο με πολύ δυνατά σκοτωματα!!
ευχαριστω για την πληροφοριαΣυχνό καθάρισμα τα ανακοντα γιατί στομωνουν από καπνα τα κανάλια κ τελικά γίνονται απλά τσοκ σύσφιξης. Γνώμη μου οι διευρυμενοι αυλοι δεν θέλουν stud ring τσοκ αλλά ported τσοκ σαν τα Kiks πχ
Είναι διαφορετικό το stud ring (σκαλοπάτι που πέφτει μέσα ο συγκεντρωτηρας) άλλο αυτό τον anaconda ( κανάλια που σφίγγουν το συγκεντρωτηρα).. δεν είναι πάντα έτσι.. οι fabarm με 18.7 με kicks βγάζουν κεντήματα.. με pattermaster δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο.. αντίθετα οι Maxus με ένα anaconda μεταμορφώνονται ενώ με kicks δεν τα πάνε τόσο καλά... είναι στην εκάστοτε γεωμετρία της καννης της θα ταιριάξει...Συχνό καθάρισμα τα ανακοντα γιατί στομωνουν από καπνα τα κανάλια κ τελικά γίνονται απλά τσοκ σύσφιξης. Γνώμη μου οι διευρυμενοι αυλοι δεν θέλουν stud ring τσοκ αλλά ported τσοκ σαν τα Kiks πχ
Όταν είσαι καλά πάνω στο πουλί έτσι ακριβώς θα γίνεται. Εξακριβωμένα.. Το καλό με τα φρενατα ειναι ότι ή το πατσαβουριαζεις ή φεύγει.. Δν εχει κοψοφτερααυτο θελω κ εγω να πεφτει η φασσα πανω σε τοιχο !!!
.Οι διευρυμενοι από κατασκευής σπάνε τα κέντρα. Δεν έχουν κέντρα στην κατανομή έντονα. Αντίθετα οι συμβατικοι έχουν το λεγόμενο Hot core που λένε οι Αμερικανοι. Γνώμη μου σε διευρυμένο Kiks η κατι παρόμοιο
αυτο ειναι η την βαζεις στο σακο η σε χαιρεταει, τερμα τα κυνηγητα με λαβωμενα πουλιαΌταν είσαι καλά πάνω στο πουλί έτσι ακριβώς θα γίνεται. Εξακριβωμένα.. Το καλό με τα φρενατα ειναι ότι ή το πατσαβουριαζεις ή φεύγει.. Δν εχει κοψοφτερα
Γιατι οι Αμερικανοι ριχνουν στα περισσοτερα κυνηγια τους magnum και supermagnum γομωσεις αντε βαρια στους φασιανους 36 γρ γι αυτο..φαντασου κατανομη απο magnum φυσιγγι σε συμβατικο αυλο πως θα ηταν;.
και γιατι λοιπον οι αμερικανοι ολα τους τα οπλα ειναι με 18.8 αυλο?
Κ εγώ 18.8 έχω φίλε. Έλληνας είμαι. Διάβασε τι γράφω.
και γιατι λοιπον οι αμερικανοι ολα τους τα οπλα ειναι με 18.8 αυλο?
ποιος το λεει αυτο κωστα ?εχει κοψοφτερα και παντα θα εχει δεν ειναι θεμα μονο τσοκ.Όταν είσαι καλά πάνω στο πουλί έτσι ακριβώς θα γίνεται. Εξακριβωμένα.. Το καλό με τα φρενατα ειναι ότι ή το πατσαβουριαζεις ή φεύγει.. Δν εχει κοψοφτερα
Εγώ πάντως σε ολόκληρη την κυνηγετική σεζόν που μας πέρασε σε κυνήγια φασσας και τσίχλας που χρησιμοποίησα το anaconda mid range ζήτημα να είχα 5-10 κοψοφτερα και αυτά σε οριακές αποστάσεις πέραν των προδιαγραφών του τσοκ. Με τα συμβατικα τσοκ ναι έχω αρκετά όπως και οι περισσότεροι πιστεύω. Η διαφορά στα κοψοφτερα στα φρενατα σε σχέση με τα συμβατικα σε μένα τουλάχιστον είναι χαώδης.ποιος το λεει αυτο κωστα ?εχει κοψοφτερα και παντα θα εχει δεν ειναι θεμα μονο τσοκ.
Εχει και το φρενατο Κωστα κοψοφτετα αλλα σπανια τουλαχιστον στις δικες μου τουφεκιες, συνηθως η το ξεραινεις η φευγει ανενοχλητοποιος το λεει αυτο κωστα ?εχει κοψοφτερα και παντα θα εχει δεν ειναι θεμα μονο τσοκ.