Ηρεμήσετε λίγο με την "φρενίτιδα" ( όχι του εγκεφάλου
) ,,όποιος θέλει εύκολα θήραμα στην τσάντα πάει σε ένα καλό συμβατικό ή όχι τόσο αυστηρό φρενάτο ( βλέπε anaconda ) με ισοκατανομή στην τουφεκιά,μας ενδιαφέρει περισσότερο η περιφέρεια και ένα καλό κέντρο, θέλουμε να ρίχνουμε 10 τουφεκιές και να έχουμε μια επιτυχία 70-80% όχι να ρίχνουμε 10 και να είμαστε στο 30-50% γεμίζοντας σκάγια τον κυνηγότοπο αλλά και να λαβώνουμε το θήραμα,,,τις καλύτερες τουφεκιές μακρινές κοντινές τις έχω κάνει με ένα Brain TM , με Breda 930 και Browning A5 , με το οποίο είχα την αυτοπεποίθηση μου στα φουλ και δεν σκεφτόμουν να σηκώσω για το αν θα το πάρω ή όχι επειδή φόραγα φρενάτο τσοκ,,,ναι έχω κάνει και με το φρενάτο εξωφρενικές τουφεκιές αλλά είχα και αποτυχίες ενώ έπρεπε το θήραμα να πέσει,είμαι σίγουρος ότι έχει τύχει και σε εσάς
Όλα τα άλλα περί φρενάτο τσοκ κλπ κλπ κλπ είναι απλά για αυτό που λέω εγώ "αλητεία" και για να βλέπουμε καμία καλή τουφεκιά στο πίνακα "ΑΝ" συνεργάζεται ο συγκεντρωτήρας του φυσιγγιού με το φρενάτο γιατί ίσως και να τους αναιρεί !
χωρίς ίχνος παρεξήγησης από έναν φανατικό τσοκολάτρη και οπαδό του φρενάτου τσοκ