Εχει οντως διαφορα Γιαννη με τα συμβατικαΜέγα λαθος
Εχει οντως διαφορα Γιαννη με τα συμβατικαΜέγα λαθος
Θα βγάλεις ωραία γούστα. Απλά λίγο υπομονή στην αρχή να βρεις την προσκοπευση που χρειάζεται και να ξέρεις ότι είναι λιιιγο πιο αυστηρο σκοπευτικα από το ***αρι σου.αυτο εχω σκοπο να κανω αλλα να μπει ο οκτωμβρης, percorso ριχνω και ρουμελιωτης psb 35 σε ν5
Προσωπικά με το 9αρι στα 40μ δν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό. Να ήταν έστω 8αρι και νορμάλ θερμοκρασία να σχολιάσουμε. Τουναντίον Έχουμε υψηλή θερμοκρασία σε σχετικά μεγάλη απόσταση με ψιλό σκάγι και από φορτωμενο/πιεσμένο φυσιγγιο. Ο απόλυτος συνδυασμός σκορπισματοςΣυμφωνώ απόλυτα.
Και εδώ θα συμφωνίσω....Αλλά έριξε με τσοκ aftermarket που υποτίθεται βελτιώνει την κατανομή.....Δν έριξε με το μαμά τσοκ...
Αυτή είναι η διαφορά.
Ορίστε μια αποτύπωση σε χαρτί από το δικό μου Mid range αλλά υπολόγισε ότι με βάση τον αυλο μου το τσοκ αντιστοιχουσε μόλις σε 1.5/10 ή αλλιώς σε 4.5 αστρα. Οπότε υπολόγισε τι θα κάνει στο δικό σου που βγαίνει αρκετά πιο κλειστό. Βέβαια είναι και το περκορσο πολύ συγκεντρωτικο από μόνο του.αυτο εχω σκοπο να κανω αλλα να μπει ο οκτωμβρης, percorso ριχνω και ρουμελιωτης psb 35 σε ν5
Δηλαδη Τολη ποιο τσοκ ειναι το καλυτερο για τη σειρα με αποσπομενο πατο της Nobel?Το percorso ανοίγει όσο σφιγγουμε τσοκ αυτό ειοαν οι γνωστες και ειδα τουλαχιτστον στο οπλο μου
Παρε κατι πιο φτηνο claasica πχφέτος θα παω να παρω ένα κουτάκι percorso να ριξω με 4* να δω αλλά να σφιξει λίγο ο και ρος γτ στεγνωτιριο έχουμε καταντισει δε λέει να ρίξει και καμία βροχουλα
Πιό λες γραμαρια ?Παρε κατι πιο φτηνο claasica πχ
Μου έκανε εντυπωση το γεγονός και για αυτό ρωτησα τον άρη και μου ειπε ρίξε πιό ανοιχτά τσοκ θα δω με βελτιομενο τι κανει γτ το πενταρι μου είναι καμπανά 18.3 αυλός 18.6 στομειοΔεν εχω δοκιμασει φιλε με μπενελι αλλα στη Ρεμι δουλευουν κανονικα βαση συσφιξης, μεχρι LM ειχα δοκιμασει περυσι,καλα πηγαινε στα 41 μετρα αλλα οσο εσφιγγα τσοκ ειχα καλυτερη συγκεντρωση, για να λεει ο Αρις για την Μ2 κατι ξερει σιγουρα
Και στη beretta με τους στενούς αυλους παρομοίως. Όσο κλείνεις τσοκ σφιγγει η τουφεκια. Όχι πολύ αλλά σφιγγει..Δεν εχω δοκιμασει φιλε με μπενελι αλλα στη Ρεμι δουλευουν κανονικα βαση συσφιξης, μεχρι LM ειχα δοκιμασει περυσι,καλα πηγαινε στα 41 μετρα αλλα οσο εσφιγγα τσοκ ειχα καλυτερη συγκεντρωση, για να λεει ο Αρις για την Μ2 κατι ξερει σιγουρα
Ποιο από όλα;Μέγα λαθος
Μαλλινη;Mossberg 930 το όπλο τα φισιγγια ιδιογωμοση στα 37 γρ ν6
20Ποιο από όλα;
Μαλλινη;
Όχι θοδη 20Ποιο από όλα;
Μαλλινη;
Δεν ακούει σε φρένα ο Θωδης ρε Τεο. Ειδικα στην μοσσι πάει χωνί. Τζοβάνι έχεις δουλέψει;Θοδη
20
Όχι θοδη 20
Ποιο οπλο εχεις αν επιτρεπεται;Ορίστε μια αποτύπωση σε χαρτί από το δικό μου Mid range αλλά υπολόγισε ότι με βάση τον αυλο μου το τσοκ αντιστοιχουσε μόλις σε 1.5/10 ή αλλιώς σε 4.5 αστρα. Οπότε υπολόγισε τι θα κάνει στο δικό σου που βγαίνει αρκετά πιο κλειστό. Βέβαια είναι και το περκορσο πολύ συγκεντρωτικο από μόνο του.
View attachment 3437