Όχι άλλα γενηκα είμαι κατά του βύσματος αυτά τα γεμησα γιατί μόνο αυτούς είχα για μένα ηπερκτιμημενο τσοκ είναι το κικς που η απόδοση του οφυλετε ποιο πολύ στο porting παρά στο φρένο τα έχω δουλέψει πάνω από 10 χρόνια όταν δεν τα ήξερε κανείς εδώ
Ένας γνωστός του Τεο τα ξέρει ΠαύλοΤεο τα Jebs τα εχεις δουλεψει ή καποιος γνωστος σου ;
Βεretta 391 (18.3)Ποιο οπλο εχεις αν επιτρεπεται;
Τα εχω δουλεψει παυλο στην αμερηκη εχουν υπερβοληκα στενη τουφεκια σε οτι συσφηξη και να τα δουλεψεις το ντεμι για να καλαλαβεις εχει αποδοση φουλ και γουσταρουν τα λιγα γρΤεο τα Jebs τα εχεις δουλεψει ή καποιος γνωστος σου ;
Για ποιον λες για αυτον που του το εκανα δωροΈνας γνωστός του Τεο τα ξέρει Παύλο
Για πες το μικρό του όνομαΓια ποιον λες για αυτον που του το εκανα δωρο
Τα έλεγα τα ίδια σε έναν φίλο που πήρε το mid RANGE κ είχε στομιο xxfull κ δεν με πίστευε. Πολύ πιο αυστηρά από τα Κικς όπως πολύ σωστά είπεςΤα εχω δουλεψει παυλο στην αμερηκη εχουν υπερβοληκα στενη τουφεκια σε οτι συσφηξη και να τα δουλεψεις το ντεμι για να καλαλαβεις εχει αποδοση φουλ και γουσταρουν τα λιγα γρ
Εδω τα δουλευουν πολυ στη γαλαπουλα εγω δεν μπορεσα παντος να τα βρω μαζι τους ειναι πολυ ποιο αυστηρα απο κικς
πολυ καλο, μακαρι να μου βγει κ μενα ετσι...Ορίστε μια αποτύπωση σε χαρτί από το δικό μου Mid range αλλά υπολόγισε ότι με βάση τον αυλο μου το τσοκ αντιστοιχουσε μόλις σε 1.5/10 ή αλλιώς σε 4.5 αστρα. Οπότε υπολόγισε τι θα κάνει στο δικό σου που βγαίνει αρκετά πιο κλειστό. Βέβαια είναι και το περκορσο πολύ συγκεντρωτικο από μόνο του.
View attachment 3437
Για πες το μικρό του όνομα
να κάνω μια μαντεψιά ;;; Ηλίας
Είσαι μεγάλη λέρα. Τον περνάς τον ντιζνα κάνω μια μαντεψιά ;;; Ηλίας
Εσύ είσαι λίγο απάτη Τεο. Χωρίς παρεξήγηση
Σπύρο σε σένα πρεπει να βγει πιο συγκεντρωτικο συμφωνα με τον αυλό σου (18.6). Για κάνε καμιά δοκιμη στα 40μ να δουμε..πολυ καλο, μακαρι να μου βγει κ μενα ετσι...
θα περιμενω να πεσει η θερμοκρασια , γιατι με 30αρια δεν κανεις δουλεια...Σπύρο σε σένα πρεπει να βγει πιο συγκεντρωτικο συμφωνα με τον αυλό σου (18.6). Για κάνε καμιά δοκιμη στα 40μ να δουμε..
Σήκω πρωί και κάνε τη δοκιμή σου στις 07:00 το πρωί που θα έχει 18oC και 75% υγρασία να δεις πως θα αλλάξει η τουφεκιά σου.θα περιμενω να πεσει η θερμοκρασια , γιατι με 30αρια δεν κανεις δουλεια...
What is this?Πρέπει να δοκιμάσουμε τα Pure Gold....