COMP N, KIKS, Pure gold περίπου ίδια τουφεκια. Πολύ έντονα κέντραΠρέπει να δοκιμάσουμε τα Pure Gold....
Για τσοκ αξίζει να ασχολούμαστε μόνο γύρω από τον άσσο. Για τίποτα άλλο!Τελικα αξίζει να ασχολούμαστε με τσοκ;;; μήπως είναι τόσο γρήγορη η τουφεκια που οτιδήποτε κατανομή κ να έχει το τσοκ τελικα είναι χωρίς ουσια;;;;;
Ωραία η άποψη σου. Τελικά μήπως μόνο σε πολύ μακρινές τουφεκιες έχει κάποιο κέρδος το πολύ ποιοτικό τσοκ ;; μήπως τελικά τα σενάρια τα φτιάχνει το μυαλό μας κ όλα θέμα ψυχολογίας είναι;;;.Για τσοκ αξίζει να ασχολούμαστε μόνο γύρω από τον άσσο. Για τίποτα άλλο!
Μια μέρα στο σκοπευτήριο δανειστικά από ένα φίλο ενα kikcs smoke 3,5* είχα πολλά και ωραια σπασίματα....... εντυπωσιάστηκα .........το απεδωσα στο τσοκ! Φεύγοντας από το βατήρα αποφασίζω να ρίξω αλλη μια πούλα με το 3* το εργοστάστασιακο........ ακριβώς τα ίδια και καλύτερα!!!!! Απλά δεν ήταν το τσοκ αλλά απλά ήμουν σε καλή μέρα.............Ωραία η άποψη σου. Τελικά μήπως μόνο σε πολύ μακρινές τουφεκιες έχει κάποιο κέρδος το πολύ ποιοτικό τσοκ ;; μήπως τελικά τα σενάρια τα φτιάχνει το μυαλό μας κ όλα θέμα ψυχολογίας είναι;;;.
Ωραία η άποψη σου. Τελικά μήπως μόνο σε πολύ μακρινές τουφεκιες έχει κάποιο κέρδος το πολύ ποιοτικό τσοκ ;; μήπως τελικά τα σενάρια τα φτιάχνει το μυαλό μας κ όλα θέμα ψυχολογίας είναι;;;.
Kαθολου ταπεινάΣιγουρα ειναι θεμα ψυχολογιας Δημήτρη. Εγω φετος επέλεξα τα ταπεινά carlson
Αναφερομαι στον τρόπο που έσπαγαν οι δίσκοι ..........μετά κατάλαβα ότι απλώς ήμουν σε καλή μέρα και οι ντουφέκια μου ήταν κεντραρισμενες...........Διαφορές υπάρχουν. Σίγουρα υπάρχουν. Όχι όμως τέτοιες που να προκαλούν αστοχίες και επιτυχίες.
Τι ρίχνεις στο σκοπευτήριο;Αναφερομαι στον τρόπο που έσπαγαν οι δίσκοι ..........μετά κατάλαβα ότι απλώς ήμουν σε καλή μέρα και οι ντουφέκια μου ήταν κεντραρισμενες...........
Σπόρτινγκ γιατί είναι του συλλόγου ........παλιά εριχνα και λίγο σκητ στον Σ.Κ.Ο.Ι.Τι ρίχνεις στο σκοπευτήριο;
Πολυ ωραια τουφεκια, θα εχει πολυ καλα σκαγια το federalΟρίστε μια διάτρηση στα 45 μετρα με το Anaconda long range
36γρ no 4 federal hi brass
Με super black eagle 3
Ισως να μου έφυγε λιγο δεξιά η τουφεκιά
View attachment 3468View attachment 3469
Μπορεί να τα κάνει το φυσίγγι επειδή τα σκάγια είναι κλειστά θα ήθελα να δω και μια με 32 αριFabarm XLR5 Western Gemini 3* non ported 40m Fantom 28gr No8.5 ,,νομίζω πώς αν ρίξω με το ίδιο τσοκ και Fantom 31gr PSB5 ή με ένα καλό 32ρι θα γίνει πανικός στον πίνακα ,,,αν την φορτώσω κιόλας με γραμμάρια θα κλάψουν μανούλες !
παίδες αυτή η κάννη βγάζει πολύ σφιχτή τουφεκιά το είδα το έργο το περασμένο ΣΚ το είδα και σήμερα
View attachment 3477
Βάλε πραμα να χαζεψουμε ρε φίλε... κέντημα...Fabarm XLR5 Western Gemini 3* non ported 40m Fantom 28gr No8.5 ,,νομίζω πώς αν ρίξω με το ίδιο τσοκ και Fantom 31gr PSB5 ή με ένα καλό 32ρι θα γίνει πανικός στον πίνακα ,,,αν την φορτώσω κιόλας με γραμμάρια θα κλάψουν μανούλες !
παίδες αυτή η κάννη βγάζει πολύ σφιχτή τουφεκιά το είδα το έργο το περασμένο ΣΚ το είδα και σήμερα
View attachment 3477
η επιλογη σου σε δικαίωσε παυλε να την χερεσεFabarm XLR5 Western Gemini 3* non ported 40m Fantom 28gr No8.5 ,,νομίζω πώς αν ρίξω με το ίδιο τσοκ και Fantom 31gr PSB5 ή με ένα καλό 32ρι θα γίνει πανικός στον πίνακα ,,,αν την φορτώσω κιόλας με γραμμάρια θα κλάψουν μανούλες !
View attachment 3477