Δεν φταίει το τσοκ τεοΣπύρο εγώ περίμενα κάτι καλύτερο από αυτό το τσοκ ησος δεν τεριαζει στο όπλο σου
Δεν φταίει το τσοκ τεοΣπύρο εγώ περίμενα κάτι καλύτερο από αυτό το τσοκ ησος δεν τεριαζει στο όπλο σου
Δουλεύει πιο ανοιχτά από όσο ξέρω Τόλη δηλ το long range σαν 2.5* ......παιδια τα φώτα σας λίγο είχα kicks το έδωσα λόγο αλλαγής οπλου τώρα έχω m2 το anakonta δουλεύει καλά στα Benelli γτ με το kicks σκεφτομε τα αυτιά μου ρε με πεθενει
Εσύ χτες εβγαλες το κολλημένο τώρα συμβουλές μας δινειςΔουλεύει πιο ανοιχτά από όσο ξέρω Τόλη δηλ το long range σαν 2.5* ......
Χαχαχα αυτά που έχω διαβάσει τόσα χρόνια εδώ σου λέω ρε και έξω έχω διαβάσει μερικά απλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι με σιγουριά να σου πωΕσύ χτες εβγαλες το κολλημένο τώρα συμβουλές μας δινεις
παιδια τα φώτα σας λίγο είχα kicks το έδωσα λόγο αλλαγής οπλου τώρα έχω m2 το anakonta δουλεύει καλά στα Benelli γτ με το kicks σκεφτομε τα αυτιά μου ρε με πεθενει
Να βάλεις στα αυτάκια σου βαμβάκι Τολη κ να κάτσεις στα αυγά σουπαιδια τα φώτα σας λίγο είχα kicks το έδωσα λόγο αλλαγής οπλου τώρα έχω m2 το anakonta δουλεύει καλά στα Benelli γτ με το kicks σκεφτομε τα αυτιά μου ρε με πεθενει
είναι μομπιλ φιλέ μηπως να πάω κατά και παλι ένα Seminole super full φίλου δε θα ξεχασω ποτε τρομερή συγκέντρωσηΤόλη , έχω το anaconda mid σε Benelli Μ1 και πάει πολύ καλά.
Το Briley XF που έχεις δεν σου αρέσει ?
Δε κανει εεεεε??? Βαμβάκι απο χωράφι με κουκουτσι μέσα ότι πρεπειΝα βάλεις στα αυτάκια σου βαμβάκι Τολη κ να κάτσεις στα αυγά σου
Πώς να το.βρουμε αυτό????? Όταν είχα βρει 3* δεν το πήρα ο "μπούφος"........ Τώρα εχει μόνο πολύ.σφιχτα......παρεπιπτοντος εάν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ας το γράψει!!!!!Διαβάζω ξαναδιαβάζω .....λοιπόν επειδή έχουμε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στην win και στην brown κατέληξα στο anaconda mid.....αν σας περισσεύουν χρήματα βιδωστε και ένα colonial elite πάνω και θα με θυμηθείτε
είναι μομπιλ φιλέ μηπως να πάω κατά και παλι ένα Seminole super full φίλου δε θα ξεχασω ποτε τρομερή συγκέντρωση
Δεν τρώγεσαι με τπτ φίλε. Μείνε ανήσυχοςθα παρω κικς θα βαζω ωτοασπιδεςκι αν με φάει καμία αρκούδα το κρίμα στο λαιμό σας
δημητρη θέλω τουφέκια πιατο και τα αυτια μου
....βαμβάκι και Kicks... αλλά και προσοχή στις αρκούδεςΑπλο
Χαχαχα Τόλη μην σου γίνει συνήθεια με την αρκούδα και πας συχνά μετά.....το ξέρεις το ανέκδοτο έλα πες την αλήθεια ότι δεν έρχεσαι για κυνήγι...........βαμβάκι και Kicks... αλλά και προσοχή στις αρκούδες
Η αληθινές δε λένε ανέκδοτα ούτε και καταλαβενουν απο 6-7αριαΧαχαχα Τόλη μην σου γίνει συνήθεια με την αρκούδα και πας συχνά μετά.....το ξέρεις το ανέκδοτο έλα πες την αλήθεια ότι δεν έρχεσαι για κυνήγι.......
Κοίταξες στον Κούρκουλο?Πώς να το.βρουμε αυτό????? Όταν είχα βρει 3* δεν το πήρα ο "μπούφος"........ Τώρα εχει μόνο πολύ.σφιχτα......παρεπιπτοντος εάν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ας το γράψει!!!!!