Είχα κοιτάξει από το ίντερνετ στο κατάστημα του είχε μόνο φουλ .....δεν τον πήρα τηλέφωνο για να ναι ειλικρινής!Κοίταξες στον Κούρκουλο?
Είχα κοιτάξει από το ίντερνετ στο κατάστημα του είχε μόνο φουλ .....δεν τον πήρα τηλέφωνο για να ναι ειλικρινής!Κοίταξες στον Κούρκουλο?
Είναι το γούστο πολύ γνωστού σκοπευτή κ φίλου σου Παύλο τα Colonialκαι πανάκριβα
Κώστα σκέψου τον Τολη με βαμβάκι στα αυτιά να τον κυνηγάει η αρκούδα κ να με γαμοσταυριζει....βαμβάκι και Kicks... αλλά και προσοχή στις αρκούδες
Κουρκουλος συνονυμο του πανακριβουκαι πανάκριβα
Εχω και δραμια 12 βολα με αιρετικο μπαφερ βρωμαλευρο δε μπωρω να τρεχω καπνιζω πολυ και δε βριζω αυτους που μου ανοιγουν τα ματιαΚώστα σκέψου τον Τολη με βαμβάκι στα αυτιά να τον κυνηγάει η αρκούδα κ να με γαμοσταυριζει
Ξέρω τι λες. Το καλύτερο από όλαΕσω εξω και φρενο σε τορναδορο πολυ μαστορα λεει???
Striker!Το anaconta stiker το έχει δουλέψει καποιος....κανει για ψιλά σκάγια;
Μαλλον οχι...αλλα πιστευω ειναι παρα πολυ σφιχτο για ψιλα σκαγια, για τσιχλοφυσιγγα δηλαδη...αν διαβασα σωστα ειναι τσοκ γαλοπουλας και δεν στο συνιστω για κανενα νουμερο σκαγιων!Το anaconta stiker το έχει δουλέψει καποιος....κανει για ψιλά σκάγια;
Ίδια με τα extreme σε τουφεκια. Τζάμπα τα λεφτά Παύλο για κόμπακείμαι στο τελικό στάδιο για έξοδα και τρόπο αποστολής για το νέο "παιχνίδι" περιμένω από την κυρία Julie να με ενημερώσει
View attachment 3788
Αντε να μας κανεις παρουσιαση και δοκιμες οταν με το καλο ερθειέρχεται παίδες στα €78 τελική
View attachment 3827
είχε και το diamond series το οποίο είναι τιτανίου αλλά ακριβό στα €137 τελική ,,ίδια τσοκ άλλο υλικό
View attachment 3828
Παύλο από Αμέρικα ........άντε με το καλό ....... επειδή τα συγκεκριμένα δεν τα ξέρω καθόλου τι πεζει με αυτά????έρχεται παίδες στα €78 τελική
View attachment 3827
είχε και το diamond series το οποίο είναι τιτανίου αλλά ακριβό στα €137 τελική ,,ίδια τσοκ άλλο υλικό
View attachment 3828