Χαχα θα πάω μην βιάζεσαι έχει Κόλο καιρό εδώ βρέχει χαχαχα μακάρι να κάνει δουλίτσα σε αυτά τα μέτρα αν και το πήρα για φουλ η εταιρεία το δίνει 0.82Αντε αργείς.. Σε αυτές τις αποστάσεις σύμφωνα με αυτά που ακούω πρέπει να είναι πολύ καλό.
Χαχα θα πάω μην βιάζεσαι έχει Κόλο καιρό εδώ βρέχει χαχαχα μακάρι να κάνει δουλίτσα σε αυτά τα μέτρα αν και το πήρα για φουλ η εταιρεία το δίνει 0.82Αντε αργείς.. Σε αυτές τις αποστάσεις σύμφωνα με αυτά που ακούω πρέπει να είναι πολύ καλό.
Θα το χαρείς φίλε μου , στη Μ2 που το δουλεύω είναι άψογοΚαλημέρα σε όλους μόλις παρέλαβα και εγώ ένα gemini ported για το benellaki μου μήπως και δω άσπρη μέρα χεχε
View attachment 4355
Σε ευχαριστώ φίλε μου αυτό βλέπω ότι στα benelli πάει γάντιΘα το χαρείς φίλε μου , στη Μ2 που το δουλεύω είναι άψογο
δωστου καψιμο ...Περιμενω φωτο χεχεχεΚαλημέρα σε όλους μόλις παρέλαβα και εγώ ένα gemini ported για το benellaki μου μήπως και δω άσπρη μέρα χεχε
View attachment 4355
Καλορίζικο και εύχομαι να το ευχαριστηθεις όσο δεν πάειΚαλημέρα σε όλους μόλις παρέλαβα και εγώ ένα gemini ported για το benellaki μου μήπως και δω άσπρη μέρα χεχε
View attachment 4355
Εννοείται θα φαν κάψιμο τα πράσινα φέτος όλο δικό τουςδωστου καψιμο ...Περιμενω φωτο χεχεχε
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!Καλορίζικο και εύχομαι να το ευχαριστηθεις όσο δεν πάει
Καλοτουφεκο Τελη!Καλημέρα σε όλους μόλις παρέλαβα και εγώ ένα gemini ported για το benellaki μου μήπως και δω άσπρη μέρα χεχε
View attachment 4355
Σε ευχαριστώ φίλε ναι θα κάνω μερικές βολές να δω τι λέειΚαλοτουφεκο Τελη!
Περιμενουμε εντυπωσεις...
Σε ευχαριστώ ....για να άφησες όλα αυτά στο ντουλάπι πρέπει να είναι καλό χεχεΚαλοριζικο το τσοκακι φιλε μου. Και εγω ειχα καταληξει σε gemini στην μπενελι της παει πολυ. Και ειχα αφησει στο ντουλαπι PM , Briley και Seminole που εχω επισης
Σε ευχαριστώ ....για να άφησες όλα αυτά στο ντουλάπι πρέπει να είναι καλό χεχε
Ωραίος και εγώ με αυτά που έχω διαβάσει πιστεύω είναι πολύ καλύτερα από κάποια πιο ακριβάΓια να κανω την ζωη μου πολυ ποιο εύκολη. 2 τζεμινι που με καλυπταν για ολα τα κυνηγια που κανω
Ακριβώς αυτοΩραίος και εγώ με αυτά που έχω διαβάσει πιστεύω είναι πολύ καλύτερα από κάποια πιο ακριβά
Η τιμή δεν είναι απαραίτητα συνώνυμη της ποιότητας
Τις έχεις τις μετρήσεις?μ ενδιαφέρει πολύ το θέμααυτά τα τσοκάκια στις ιταλικές κάννες είναι το άλλο τους μισό
εδώ φτιάχνουν απίστευτα την τουφεκιά σε browning και είναι ελάχιστα πιο σφιχτό με ισάξια κατανομή από τα μαμα hp στο 692 ( σε μετρήσεις που κάναμε την Κυριακή η απόδοση τους ήταν πολύ καλύτερη των μαμα hp )
Καλορίζικο Τέλη....Για να δεις άσπρη μέρα ρε χαζέ δν χρειαζόταν να πάρεις τσοκ.....Καλημέρα σε όλους μόλις παρέλαβα και εγώ ένα gemini ported για το benellaki μου μήπως και δω άσπρη μέρα χεχε
View attachment 4355
Χαχαχα σε ευχαριστώ φιλαράκι....έχω και σωστό όπλο την Ρεμί ρε χεχεΚαλορίζικο Τέλη....Για να δεις άσπρη μέρα ρε χαζέ δν χρειαζόταν να πάρεις τσοκ.....
Απλά έπρεπε να πάρεις άλλο όπλο....
Συγνώμη....Πάω πάσο....έχω και σωστό όπλο την Ρεμί ρε χεχε
Η μπενελλι ειναι δευτερο;Χαχαχα σε ευχαριστώ φιλαράκι....έχω και σωστό όπλο την Ρεμί ρε χεχε
Όχι είναι το κύριο μου όπλο αλλά έχω και μια Αμερικάνα....με διαφορά καλύτερο το Benelli στον βάλτο δεν με έχει αφήσει σε σχέση με την Ρεμί που ναι μεν έχει τουφέκια φαρμάκι αλλά λόγο εμπλοκών έχω χάσει θηράματα για αυτό κυνηγάω με την Benelli κατά κύριο λόγοΗ μπενελλι ειναι δευτερο;
Εγω μολις που αγορασα την Μ2 (ειχα την Μ1 παλια) και δεν ξερω ακομα κατα ποσο θα επηρεασει τον ερωτα μου με την SX4...Όχι είναι το κύριο μου όπλο αλλά έχω και μια Αμερικάνα....με διαφορά καλύτερο το Benelli στον βάλτο δεν με έχει αφήσει σε σχέση με την Ρεμί που ναι μεν έχει τουφέκια φαρμάκι αλλά λόγο εμπλοκών έχω χάσει θηράματα για αυτό κυνηγάω με την Benelli κατά κύριο λόγο