Την Μ1 Μάριε την έδωσες ?Εγω μολις που αγορασα την Μ2 (ειχα την Μ1 παλια) και δεν ξερω ακομα κατα ποσο θα επηρεασει τον ερωτα μου με την SX4...
Ναι ο βλακας την εδωσαΤην Μ1 Μάριε την έδωσες ?
Εγω μολις που αγορασα την Μ2 (ειχα την Μ1 παλια) και δεν ξερω ακομα κατα ποσο θα επηρεασει τον ερωτα μου με την SX4...
Μαριε, καλοριζικα!!!
Λογικά θα την βαρέθηκες ....και την άλλαξες για κάποια πιο νέα....Ναι ο βλακας την εδωσα
Beretta A350 WildboreΜαριε, καλοριζικα!!!
Το τσοκ για ποιο οπλο το πηρες;
Εύκολα η μ2 είναι έρωταςΕγω μολις που αγορασα την Μ2 (ειχα την Μ1 παλια) και δεν ξερω ακομα κατα ποσο θα επηρεασει τον ερωτα μου με την SX4...
Καλορίζικα φίλε μου !!!View attachment 4416View attachment 4417
Μολις που προστεθηκαν...
Ελπιζω να ειναι καλυτερα απο τα μαμισια...
Σε ευχαριστώ φίλε μου...Τέλη και Μάριε, καλορίζικα ....
Δεν την βαρεθηκα, απλα ηθελα μια αλλη που μου μπηκε στο ματι τοτε (1995) και δεν μου εβγαιναν τα κουκια...Λογικά θα την βαρέθηκες ....και την άλλαξες για κάποια πιο νέα....
Καλοντούφεκα και τα νέα τσοκ !!!
Για τη Μ2 ποιο τσοκ πηρες (τυπο και σύσφιξη);Beretta A350 Wildbore
Winchester SX4
Benelli M2
Περιμενουμε εντυπωσεις..
Τελος του μηνα καθοτι ειμαι ακομα νταουν αντερΠεριμενουμε εντυπωσεις..
Την πάτησες φίλε. Εσένα θα σκορπάειΠαιδιά ξανά κάνω την ερώτηση μήπως και γνωρίζει κανείς και μήπως σημαίνει κάτι αυτό βλέπω όλα τα gemini που έχετε πάρει εδώ μέσα αναγράφουν στην έξω μεριά την σύσφιξη ενώ εμένα παράλληλα του τσοκ?
Χαχαχα λες ???Την πάτησες φίλε. Εσένα θα σκορπάει
Ναι Παύλο εμένα δεν την γράφει εκεί την σύσφιξη να έχω πέσει σε πιο παλιό μοντέλο τσοκ πέζει??Μη σε ανησυχεί τίποτα αυτά είναι τα καλά,,,και βλέπεις ε ; κουτάκι Beretta τσοκόκλειδο carlson's και άσχετα τσοκ μέσα για το μάτι
View attachment 4444
Έγινε Παυλάρα σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!ίδια είναι όλα Τέλη βίδωσε το και απόλαυσε το !