Παρέλαβα σήμερα το muller ufo.
Σαν τα μουτρα τους σε εκαναν...
Παρέλαβα σήμερα το muller ufo.Έχω μια υποψία ότι έχει την ίδια σύσφιξη με το 3 *** της beretta Α300 extrema που έχω!!!!!! Θα κάνω μέτρηση και θα ενημερώσω.-
Δλδ λες οτι ο το ** και το * της beretta ειναι ποιό κλειστά απο το UFO?
Εγω ηξερα οτι εσεις στα Ζακυνθολεχαινα δεν τα βλεπετε αυτα... Σαν τα μουτρα τους σε εκαναν...
ΔΕν νομιζω να ισχυει αυτο με το ***... Στη Benelli το UFO εχει συσφιξει 1,1... ΛΙγο πιο σφιχτο απο φουλ...
Παντα δικιο εχω εγω αγορι μου κ νιωθω μοναξια... .buy buy..buy buy..ban.Άρη έχεις δίκιο.Το μέτρησα και έχει σύσφιξη 1,1.Λίγο πιο σφιχτό από το φούλ!!!
Άρη έχεις δίκιο.Το μέτρησα και έχει σύσφιξη 1,1.Λίγο πιο σφιχτό από το φούλ!!!
Τα έχει τελικά τα 60 με ΜΟΛΥΒΔΙΝΑ το UFO. Το θέμα είναι:
Πρώτον .... Να πετύχεις το παπί
Δεύτερον εαν έχει την κινητική ενέργεια το 3αρι να περάσει το φτέρωμα κ να καταβάλει το πουλί μιας κ μιλάμε για πράσινα κ βάλτο , κρύο , υγρασία.
Καποιες τουφεκιες απο το UFO στον πινακα...
28 G N7 45 METRA
Τολη σε αυτη την αποσταση το 3αρι την εχει σιγουρα την ενεργεια που χρειαζεσαι οπως επισης και το 4αρι (μολυβδινα). To 5αρι οχι. Καπου εχω μια ταμπελα με μεγιστα ωφελιμα βεληνεκη σε πρασινα και καναδεζες, Το θεμα ειναι
οπως το λες να το πετυχεις. Στην τραβερσα σε αυτη την αποσταση η προσκοπευση ειναι πανω απο 5 μετρα
Φιλικα
Παυλος
Καποιες τουφεκιες απο το UFO στον πινακα...
28 G N7 45 METRA
37 G N3 35 METRA
37 G N3 50 METRA
37 G N4 50 METRA
38 G N3 50 METRA
38gr N5 45 METRA
38g n3 60 ΜETRA
TE]
Respect!!! Eκει που παιρναμε ως δεδομενο οτι τις πιο σφικτες κατανομες τις παιρνουμε με LF η F το πολυ να ενας κατασκευαστης που μας αποδεικνυει το αντιθετο. Πολυ θα μου αρεσε να δω μια συγκριση του UFO με ενα κλασσικο τσοκ συσφιξης πχ
Βriley, Carlson, Τrulock κλπ σε συσφιξη F, XF η ακομη και κατι απο τη waterfowl συλλογη τους.
Με σκοπευτικά 7½άρια στα 45 μέτρα στον κύκλο των 76 εκατοστών πήρα 163 σκάγια με το μαμίσιο Μ και 185 σκάγια με το μαμίσιο ΙΜ.
Δεν με τρελαίνει η απόδοση του UFO σ' αυτά τα γραμμάρια...