P
PANOUTSOS
Παύλοβιτς και Ζώρζ σας ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις σας...
UFO+BENELLI+M92S.2.25/CAL76/LB/47gr no1+2gr αλευρο=
Σωστα Παυλο.Σε ευχαρηστω πολυ.
Mια πολύ μικρή διόρθωση σε αυτά που γράφει ο Παύλος, το U0 είναι μόνο κυλινδρος. Μετά U1 skeet/ic, U2 lm/m, U3 im/lf, U4 f/xf.
Το Ufo είναι τρέλα για σκαγια από νούμερο 1 - 4, πιο πάνω και πιο κάτω χαλάει, γι αυτό τον λόγο δεν θα ξαναεχω μηδενικά πάνω μου για χηνες αλλά μερικούς ασσους.
Εγω διαπιστωνω πως η ενεργεια που φερει ενα 4αρι η εστω ενα 3αρι ειναι υπεραρκετη ακομα κ για πολυ μεγαλες αποστασεις σε ενα ποιοτικο φυσιγγι η ακομα περισσοτερο ενα φυσιγγι ιδιογομωσης για τετοια χρηση... Απο τη στιγμη που το UFo μπορει να με βοηθησει σε αυτο που υστερει η τουφεκια, την κατανομη, δεν βρισκω κανενα λογω να ξαναχρησιμοποησω πιο χοντρα σκαγια απο 2αρια για κανενα θηραμα κ για καμια αποσταση... Κ περισσοτερα σκαγια εχω, κ περισσοτερες πιθανοτητες για μια καλυτερη κατανομη κ σιγουρα αρκετη κινητικη ενεργεια...
Παυλο, σορρυ δεν το διευκρινισα... Η παραπανω αποψη αφορα τα μολυβδινα σκαγια...
Στα ατσαλινα ειδα παπια με 3,4 κ 5 2αρια στο σωμα τους σε αποστασεις 45-60 μετρων κ ηταν ολοζωντανα κ πνιγμενα στο αιμα...
Ένα ημερήσιο θέλω, σαν εκείνο τον "πράσινο" Νοέμβρη, αλλά τώρα πια με UFO και νούμερο 3....Μην μου ανοιγεται την ορεξη... .eat.