Altair Lusso
Banned
Muller.Αφού θυμάσαι κ ξέρεις. Σε κατανομή ένα είναι το τσοκ στα χωνια
Ήθελα καινοτομίες
Muller.Αφού θυμάσαι κ ξέρεις. Σε κατανομή ένα είναι το τσοκ στα χωνια
Την πάτησες σαν κορόιδοMuller.
Ήθελα καινοτομίες
Ειχες μια δοση τρελας απο πριν... φιλαρακι
Το μαμά φουλ 8/10Σε διευρυμένο αυλό 18,8+, ποια τσοκ έχετε δει να υπερισχύουν σε ομοιόμορφη κατανομή;
Καλημερα εκανα μια διαπίστωση για το ανακοντα long range ύστερα από πολλές δοκιμές δικές μου αλλά και γνωστών. Το συγκεκριμένο τσοκακι παρατήρησα ότι με κάποιον τρόπο (πιθανότατα λόγω της πατέντας συγκράτησης του συγκεντρωτηρα) ΚΑΤΑΡΓΕΙ την διαφορά αυλου/στομίου και αποδίδει σε όλα τα όπλα χοντρικά σαν φουλ τσοκ. Δοκιμές δικές μου με αυλο 18.3 και άλλων φίλων και γνωστών με όπλα μέχρι 18.8 και ίδια φυσιγγια εμπορίου αυτά μου έδειξαν. Μήπως ήξεραν κάτι περισσότερο οι κατασκευαστές του που το έφτιαξαν έτσι και είμαστε εμείς λάθος που υπολογίζουμε αυλο και στόμιο για να 'μαντεψουμε' τι θα μας αποδώσει??? Αν κάποιος πιο έμπειρος έχει να μου δείξει κάτι διαφορετικό που να αναιρεί αυτά που αναφέρω θα χαρώ να το δω και να παραδεχτώ το λάθος μου. Σημειωτέον πριν από αυτό είχα και το mid range που μου έδινε τα πουλιά μέχρι τα 40 και κάποια στα 45 μετρα όπως και άλλων φίλων με μεγαλύτερους αυλους. Εννοείται μιλάμε πάντα για φυσιγγια εμπορίου που δν παίζουν πατέντες με baffer και λοιπές 'κλέψιες' για αύξηση συγκέντρωσης στα πολλά μέτρα.
Στο κυνήγι το χρησιμοποιήσες? Τα 'φρενατα' συνήθως πάσχουν στα χαρτιά αλλά στο κυνήγι αποδίδουν θεαματικά. Τα gemini συνήθως αποδίδουν πιο σφιχτά από την ονομαστική τους συσφιξηΕμένα πάντως φίλε μου το mid range δεν μου δούλεψε στο όπλο μου,franchi affinity. Με εμπορικά φυσίγγια που τα πάει καλά το όπλο. Σε δοκιμές μου βγήκε πιο ανοιχτό από το gemini ic. Χάλια κατανομή! Απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι,περίμενα περισσότερα από το συγκεκριμένο τσοκ.
Συμφωνώ με την παραπάνω άποψη.Καλημερα εκανα μια διαπίστωση για το ανακοντα long range ύστερα από πολλές δοκιμές δικές μου αλλά και γνωστών. Το συγκεκριμένο τσοκακι παρατήρησα ότι με κάποιον τρόπο (πιθανότατα λόγω της πατέντας συγκράτησης του συγκεντρωτηρα) ΚΑΤΑΡΓΕΙ την διαφορά αυλου/στομίου και αποδίδει σε όλα τα όπλα χοντρικά σαν φουλ τσοκ. Δοκιμές δικές μου με αυλο 18.3 και άλλων φίλων και γνωστών με όπλα μέχρι 18.8 και ίδια φυσιγγια εμπορίου αυτά μου έδειξαν. Μήπως ήξεραν κάτι περισσότερο οι κατασκευαστές του που το έφτιαξαν έτσι και είμαστε εμείς λάθος που υπολογίζουμε αυλο και στόμιο για να 'μαντεψουμε' τι θα μας αποδώσει??? Αν κάποιος πιο έμπειρος έχει να μου δείξει κάτι διαφορετικό που να αναιρεί αυτά που αναφέρω θα χαρώ να το δω και να παραδεχτώ το λάθος μου. Σημειωτέον πριν από αυτό είχα και το mid range που μου έδινε τα πουλιά μέχρι τα 40 και κάποια στα 45 μετρα όπως και άλλων φίλων με μεγαλύτερους αυλους. Εννοείται μιλάμε πάντα για φυσιγγια εμπορίου που δν παίζουν πατέντες με baffer και λοιπές 'κλέψιες' για αύξηση συγκέντρωσης στα πολλά μέτρα.
βασικά το μέτρησα μετά με gps μου το έβγαλε 37 μέτρα.Στα πόσα μέτρα είναι η δοκιμή Αντρέα? Πολύ δυνατή φαίνεται για τόσους μικρό χαρτι
Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι το kicks ρίχνει στα αυτιά το gemini και το βρίσκω και λογικό να σου πωΤου ρίχνει στα αφτιά στο gemini στην ουσία το gemini είναι 2ρι crio plus σε κάννη optima plus 18,55 το kicks 3,5 ψάχνω το φυσίγγι κάννης και τσοκ, που θα πάει θα το βρω.
View attachment 5269
τα gemini είναι από τα πιο τίμια τσοκ φτάνει να του βρεις αυτό που του ταιριάζει, έχω παρατηρήσει στα ψηλά σκάγια τα kicks μου τα στέλνει λίγο πιο ψηλά τα σκάγια.για αυτό έκανα και το τεστ.Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι το kicks ρίχνει στα αυτιά το gemini και το βρίσκω και λογικό να σου πω
Το δοκίμασα στα αγριοπερίστερα αλλά δεν πήγε καλά,ίσως για τα δικά μου δεδομένα. Πάνω στα πουλιά η τουφέκια,μαδαγαν και συνέχιζαν ακάθεκτα. Ευτυχώς είχα μαζί και το gemini ic και έγινε η δουλειά.Στο κυνήγι το χρησιμοποιήσες? Τα 'φρενατα' συνήθως πάσχουν στα χαρτιά αλλά στο κυνήγι αποδίδουν θεαματικά. Τα gemini συνήθως αποδίδουν πιο σφιχτά από την ονομαστική τους συσφιξη