Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Το δοκίμασα στα αγριοπερίστερα αλλά δεν πήγε καλά,ίσως για τα δικά μου δεδομένα. Πάνω στα πουλιά η τουφέκια,μαδαγαν και συνέχιζαν ακάθεκτα. Ευτυχώς είχα μαζί και το gemini ic και έγινε η δουλειά.
Βλέπω όλοι γράφετε καλά λόγια για τα gemini και όσο πάει σκέφτομαι ότι τελικά έκανα πολύ καλό deal που το πήρα αν χειμωνιασει ποτέ χαχα θα δοκιμαστεί και από εμένα στα υδρόβια και μου φαίνεται δεν θα το ξεκολλήσω από πάνω....

Βλέπω όλοι γράφετε καλά λόγια για τα gemini και όσο πάει σκέφτομαι ότι τελικά έκανα πολύ καλό deal που το πήρα αν χειμωνιασει ποτέ χαχα θα δοκιμαστεί και από εμένα στα υδρόβια και μου φαίνεται δεν θα το ξεκολλήσω από πάνω....
Έχει ο φίλος που κυνηγάμε μαζί σε μια benelli raffaello deluxe το ic και το m. Με αυτά τα δύο κάνει όλα του τα κυνήγια. Ευχαριστημένος και με το παραπάνω.

Χρονια πολλα Δημητρη και πεταξε αυτη την μ@λ@κια την ατσαλινη γιατι μονο ζημια μπορει να κανει!!
Παρε ορειχαλκινη βουρτσα για τον καθαρισμο, αν δεν εχεις και εχει βρωμα η κανη τυλιξε λιγο ψιλο ατσαλομαλλο σε πανινο βουρτσακι να καθαρισεις τις δυσκολες μολυβδωσεις

Back