Επειδή έχω και τα δύο τσοκακια...αν το χεις λίγο με το σημάδι...το ΤΜ είναι πιο καλό....το ΜR σε περιορίζει σε περπατητα και "μαύρες"Ναι Νίκο το MR είναι 3/10 ενώ το TM 6/10 αλλά για γενικών καθηκόντων σου προτείνω MR
Επειδή έχω και τα δύο τσοκακια...αν το χεις λίγο με το σημάδι...το ΤΜ είναι πιο καλό....το ΜR σε περιορίζει σε περπατητα και "μαύρες"Ναι Νίκο το MR είναι 3/10 ενώ το TM 6/10 αλλά για γενικών καθηκόντων σου προτείνω MR
Σας έχω ζαλισει και σας και την patternmaster το παραδέχομαι είμαι ένα βασανο, αλλά πρέπει να γράφουμε και τα καλά και τα κατά. Σήμερα απάντησαν στο email μου και μάλιστα ζήτησαν και συγνώμη για την καθυστέρηση μιας ημέρας, τους πήρα αμέσως τηλέφωνο πίσω και θα μου αλλάξουν το τσοκακι χωρίς χαρτουρες και διατυπωσεις και μάλιστα χωρίς να με χρεωσουν αποστολή δέματος. Σοβαρή εταιρεία και δεν παίζει με το όνομα της και όπως μου απάντησε η υπεύθυνη είναι δικό τούς λάθος και θέλουν να έχουν μόνο ευχαριστημενους πελάτες .shake..
Παιδια επειδη αλλαξε domain ο κ. Σωτηροπουλος, τελικα 21/11 θα ειναι ...on airhttp://www.outdoorpro.gr/ ακομη δεν λειτουργει
Είναι....αλλά έχουν το ποιοτικότερο ατσάλι , keracote και δυσκολία να φτιαχθουν.... υπάρχουν και με την διπλασια σχεδόν τιμή τσοκακια ομως
υπαρχει διαφορα στα ατσαλια των τσοκ??δεν κατασκευαζονται τα περισσοτερα απο 17-4 ατσαλι??tolis1 Πιστεύεις ότι ο συνδυασμός ποιοτικότερο ατσάλι
Δεν γνωριζω μα σου απαντησω αν το cerakote με το ατσαλι "δενει" καλυτερα απο το σκετο ατσαλι .... σιγουρα κακο δεν του κανειtolis1 Πιστεύεις ότι ο συνδυασμός ποιοτικότερο ατσάλι , με keracote είναι ο καλύτερος ?
Κωστα σιγουρα υπαρχει διαφορα ..... δες π.χ. τις καννες των οπλων , λες να βαζει η Merkel (οχι η γερμανιδα καγκελαριος ) ... το ιδιο ατσαλι με την π.χ. CZ ?υπαρχει διαφορα στα ατσαλια των τσοκ??δεν κατασκευαζονται τα περισσοτερα απο 17-4 ατσαλι??
ναι συμφωνω για τις κανες και τα οπλα....μιλαω για τις εταιρειες των τσοκΚωστα σιγουρα υπαρχει διαφορα ..... δες π.χ. τις καννες των οπλων , λες να βαζει η Merkel (οχι η γερμανιδα καγκελαριος ) ... το ιδιο ατσαλι με την π.χ. CZ ?
το ιδιο βρε Κωστα ισχυει ...οτι πληρωνεις περνεις, και αυτοι πρωτη υλη μπαρα ατσαλι αγοραζουν ...οπως και οι καννεςναι συμφωνω για τις κανες και τα οπλα....μιλαω για τις εταιρειες των τσοκ
2111830168Παιδια τηλ Σωτηροπουλου, και που εδρευει..?
Και ομως φτιαχνοντε Ελλαδα ..τωρα σιγουρα καποιος οργανισμος θα πιστοποιει μιας και θα τα εξαγει Ευρωπη ...και ΑμερικηΜια άλλη απορία που έχω, τα τσοκ δεν περνούν "test" βαλλιστικό και έλεγχο ? και την στιγμή που κατασκευάζονται Ελλάδα ποιος δίνει το οκ. Το μυαλό μου πάει στην Τουρκιά, χωρίς αυτό να το κάνει και κακό.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος το σουηδικό ποιοτικότερο ατσάλι, να είναι με με keracote. το θεωρώ ιεροσυλία.
2111830168