Ok Τολι...μην βαρας....και μην λες για 60+ μετρα και εχουμε ιστοριες...αυτο το ειδα σημερα απο το anaconta long σημερα σε σχεση με τον ασσο που φτιαξαμε με τον παπενταδορο,με το anaconta ντουφεκουςα ψηλα αλλα και στα 20-30 μετρα ενω με τον ασσο δεν μπορουσα να ντουφεκισω ευκολα κοντα αλλα μακρια αν πιστευα το ποσο μπροστα ηθελε τα πουλια εβγαζαν καπναΓρηγορη ΟΧΙ ειναι πιο ανοιχτο απο ΙΜ , σαν 2,75* να λεγαμε! Βρε επεσαν πολλα πουλακια μακρινα αλλα στα royal και ψιλες εισερχομενες δεν μπορεις να πεις/μετρησεις σωστα αποστηαη .... σε αυτη μου τη βολη ητνα μεγαλη ευκαιρια και την μετρησα.... οκ αλλος μπορει να ριχνει και στα 60+ μετρα , μαγκια του, εγω γραφω ομως για το τσοκακι και τις συνεχομενες ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ καταβολες που εχω σε ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΙ!
αλλα κα ιστα "κοντινα" 30 μετρα που βαρεσα...δεν τα πηγαινε μπαλα να πεις οτι τα σκαιει.... απλα καπως κρατα καλη περιφερεια και κεντρο απο νωρις και το συνεχιζει παραλληλα χωρις να ανοιγει πολυ γρηγορα οσο περνουν τα μετρα οπως θα επρεπε