Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Σημερα βηδωθηκε επανω το ανακοντα λονγκ ρ. πηρα με αυτο επανω 14 τσιχλακια,ολλα αυτα στα ορια του λιοκανου 35 μετρα βεβαια.
μα καλα εμεις εδω τα 35μ τε εχουμε με μεσοταπο και 3* .... εσυ θες και Long range για εκει!!! να βιδωσεις το αλλο που σ εφερε για τις γαλοπουλες επανω με τα μαχαιρια μεσα να μας πεις ....ισως παρεις και καμια στα 37,5 .yelling.

Προτα απο ολλα σεβασμο στο θηραμα Τολι. Το λονγκ ρ. του λιοκανου ειναι μαχ 35 μ. για ροτα και τους δασκαλους !!!και τα λαβομενα που τα βαζεις?Μετα τα35 δεν σηκονουμε οπλο.ΝΟΜΟΣ.ΕΙδικα στο παπι.;)
Επιτέλους η γνώση φώλιασε σε ορισμένα μυαλά .my man.

Προτα απο ολλα σεβασμο στο θηραμα Τολι. Το λονγκ ρ. του λιοκανου ειναι μαχ 35 μ. για ροτα και τους δασκαλους !!!και τα λαβομενα που τα βαζεις?Μετα τα35 δεν σηκονουμε οπλο.ΝΟΜΟΣ.ΕΙδικα στο παπι.;)
.... eeee μικρος εισαι ακομη ...μετα απο καμια 10,000 φυσιγγια ...... θα ριχνεις και στα 40

μα καλα εμεις εδω τα 35μ τε εχουμε με μεσοταπο και 3* .... εσυ θες και Long range για εκει!!! να βιδωσεις το αλλο που σ εφερε για τις γαλοπουλες επανω με τα μαχαιρια μεσα να μας πεις ....ισως παρεις και καμια στα 37,5 .yelling.
Εσεις οι Αθηναιοι εισαστε πολυ γατακια λογο που τρεχετε ολοι μερα σε δασκαλους,σπορτινγ,κυνηγατε και ολη μερα,ριχνετε χιλιαδες φυσιγγια καθε χρονο σε κυνηγια και σκοπευτηρια πως να μην βαρατε με μεσοταπες.........hair..τη καρακαξα απο τη τσιχλα τη ξεχωριζετε:).buy.α και το αλο θελει αλλα κολπα για να δουλεψει οχι με φυσιγγακια .sarcastic.

.... eeee μικρος εισαι ακομη ...μετα απο καμια 10,000 φυσιγγια ...... θα ριχνεις και στα 40
Τολι δεν βγαζεις ενα tiket για την αγρια δυση τωρα που ειναι και Παυλος εδω....να δεις τη γινεται.sarcastic.να μαθεις να κανεις και καμια δοκιμη.yelling.

ΣΗΜΕΡΑ δωκ. την καννη του μαυρου αετου μετα την δηευρ. κονου.βεβαια η κανη θελει λιγω στροσημο για να αποδ. τα μεγιστα.Ενα θα πω μονο.ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ που επερνα με το ic to briley σημερα, δεν νομιζω να βαλω πιο στενο τσοκ.

Παιδιά με το brain TM επαθα πλάκα με τις μακρινές και tordo 8αρι. Όλες όσες την εφαγαν ξέρες!!! Ειδικά μία που μου άρεσε χαμηλή τραβερσατη, μέτρησα με το range finder το κουμπάρο στο σημείο που την έφαγε...52 μέτρα, ξερό το πουλί. Και μιλάμε είναι θεωρητικά κλειστό 3*....ελα μου ντε που βαραει και σαν 2* όμως!!

Παιδιά με το brain TM επαθα πλάκα με τις μακρινές και tordo 8αρι. Όλες όσες την εφαγαν ξέρες!!! Ειδικά μία που μου άρεσε χαμηλή τραβερσατη, μέτρησα με το range finder το κουμπάρο στο σημείο που την έφαγε...52 μέτρα, ξερό το πουλί. Και μιλάμε είναι θεωρητικά κλειστό 3*....ελα μου ντε που βαραει και σαν 2* όμως!!
Ο μαυρος τορα βαραει εκει με το 4* Ροτα και τον φιλο σου τον μαστορα;)

Παιδια ολλα τα σηγχρονα τσοκακια την κανουν την δουλεια τους μια χαρα.Εγω απο αυτα που εχω δωκ. μεχρι τορα ξεχωρισα το ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΛΟΝΓΚ που βαραει καλα και σε 18,6 και σε 18,4 και για ποιο ΛΟΝΓΚ αποστασεις το ΜΟΥΛΕΡ ΤΟ ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΛΑ ΜΟΝΟΤΟΥ.ΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΚΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΑΘΡΗ ΑΠΟΨΗ.Το πηρα για 4* και βαραει σαν κλειστο 3*.sarcastic.

Ρε Τολι το κλειστο 3 δεν ειναι σχεδον 2αρι....πες που ησουν κεντρικα στο πουλι και το πηρε το κεντρο τις ντουφεκιας.και λιγο ποιο μακρια παλι θα επεφε

Ρε Τολι το κλειστο 3 δεν ειναι σχεδον 2αρι....πες που ησουν κεντρικα στο πουλι και το πηρε το κεντρο τις ντουφεκιας.και λιγο ποιο μακρια παλι θα επεφε
Γρηγορη ΟΧΙ ειναι πιο ανοιχτο απο ΙΜ , σαν 2,75* να λεγαμε! Βρε επεσαν πολλα πουλακια μακρινα αλλα στα royal και ψιλες εισερχομενες δεν μπορεις να πεις/μετρησεις σωστα αποστηαη .... σε αυτη μου τη βολη ητνα μεγαλη ευκαιρια και την μετρησα.... οκ αλλος μπορει να ριχνει και στα 60+ μετρα , μαγκια του, εγω γραφω ομως για το τσοκακι και τις συνεχομενες ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ καταβολες που εχω σε ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΙ!
αλλα κα ιστα "κοντινα" 30 μετρα που βαρεσα...δεν τα πηγαινε μπαλα να πεις οτι τα σκαιει.... απλα καπως κρατα καλη περιφερεια και κεντρο απο νωρις και το συνεχιζει παραλληλα χωρις να ανοιγει πολυ γρηγορα οσο περνουν τα μετρα οπως θα επρεπε

Back