Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Εσυ δεν θα εχεις προβλημα,οι γυρω σου θα εχουν.sarcastic.
σωστός,του αντιμετωπίζω έντονα στις δοκιμές που κάνουμε με τον φίλο μου που εχει porting chokes
αναγκάστηκα να παίρνω ωτασπίδες γιατί κάποιες φορές κουδουνίζουν τ αυτιά για ώρα
ο Πανούτσος θυμάμαι είχε πάθει ακουστικό τραύμα από gemini

έλα βρε παιδί που είσαι και περιμένω αγωνιοδώς .my man.

αναμένω στην οθόνη για τις δοκιμές του MR - το δικό μου ακόμα δεν έχω αξιωθεί να το ρίξω έχω πήξει λίγο μαγαζί και δεν μπορώ να ξεμυτίσω,με βλέπω κατευθείαν στο καρτέρι το π/σ/κ και σε δεύτερη δόση ο πίνακας

Παυλο εκανα λιγες δοκιμες .... στο χωραφι σημερα σε 0,9χ0,9 , το πρωτο ειναι στα 15μ , τα αλλα 2 στα 30μ

Νομίζω ότι η τουφεκιά του είναι για κάποια ενδιάμεση απόσταση. Η πρώτη είναι αρκετά συγκεντρωτική ενώ στα 30 μέτρα διακρίνω κάποια κενά. Σίγουρα θα είναι πολύ καλό στα 25 μέτρα. Βέβαια χωρίς παρεξήγηση δεν φαίνεται και πολύ καλά στα συγκεκριμένα χαρτόνια, οπότε ελπίζω να μην λέω βλακείες. Καλοσύνη σου για μια ακόμη φορά με τις δοκιμές που κάνεις μας βοηθάς πολύ!

Μανο δυστυχως Σχιστο ειχε κινηση και δεν μοπορουσα να κανω πολλα πολλα , και δοκιμασα κυριως το remi v3 με τα anaconda. Παντως με το Tordo 30 ...στα 30μ , μια χαρα πηγε...για μεχρι εκει+5μ το πολυ προοριζεται κιολας

Σημερα εγινε και η καλη δοκιμη στο anaconta long range,,,,,ειχε καλο μπασιμο απο τσιχλες αλλα ψηλα.το εβαλα πανω απο νωρις και εκανα πολλυ ωραιες ντουφεκιες πολλες στα ορια.....μην πουμε μετρα και αρχισουμε παλι τις μαλακιες .hair.αλλα πολλα πουλια ηταν πραγματικα ψηλα.αυτο δεν το ειδα μονο εγω αλλα και διαφοροι αλλοι που καθοταν δεξια αριστερα μου και δεν σηκωναν καν να ντουφεκισουν.sarcastic.τις 10 με περνει τηλ ο sky fall να του παρω τη καλη σπειροκολλα που εχω για να το......κολληση μονιμα πανω,μαλλον δεν θα το ξαναβγαλω απο πανω ουτε εγω αν κανει τα ιδια με τα χοντρα.pray to God.

Δεν έχω κάνει ενημέρωση σχετικά με τις αγορές μου σε τσοκ. Λοιπόν μέχρι στιγμής έχω αγοράσει 1 τσοκ briley LM που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τα νορμάλ κυνήγια μου και ένα Kicks smoke ΙΜ για μπασίματα και περιπτώσεις που γνκ χρειάζονται μακρυνότερες ντουφεκιές. Δεν έχω ρίξει ούτε στραγάλι ακόμα αφού δεν έχει εκδοθεί η άδεια κατοχής μου αλλά θα φροντίσω να γίνει σύντομα με χαρτόνια! Τέλος, σκοπεύω να αγοράσω και ένα carlson's skeet για να ολοκληρώσω τον μπαξέ. Ελπίζω να μην μου βγει ξυνή η σούπα!

Δεν έχω κάνει ενημέρωση σχετικά με τις αγορές μου σε τσοκ. Λοιπόν μέχρι στιγμής έχω αγοράσει 1 τσοκ briley LM που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τα νορμάλ κυνήγια μου και ένα Kicks smoke ΙΜ για μπασίματα και περιπτώσεις που γνκ χρειάζονται μακρυνότερες ντουφεκιές. Δεν έχω ρίξει ούτε στραγάλι ακόμα αφού δεν έχει εκδοθεί η άδεια κατοχής μου αλλά θα φροντίσω να γίνει σύντομα με χαρτόνια! Τέλος, σκοπεύω να αγοράσω και ένα carlson's skeet για να ολοκληρώσω τον μπαξέ. Ελπίζω να μην μου βγει ξυνή η σούπα!
το skeet αστο. χρησ. το 4 μαμα

Back