Γιατί? Τρομάζεις μωρή λουλού?Από θόρυβο παιδιά διαφορά έχουν;;
Γιατί? Τρομάζεις μωρή λουλού?Από θόρυβο παιδιά διαφορά έχουν;;
Γιατί? Τρομάζεις μωρή λουλού?
Ελα να σου δώσω να ρίξεις και ανα καταλάβεις διαφορά μου λες .Έκανα μια σοβαρή ερώτηση, αν δεν ξέρεις φλώρε μη συμμετέχεις! . Νομίζω ότι αυξάνουν το θόρυβο τα porting...
Εσυ δεν θα εχεις προβλημα,οι γυρω σου θα εχουνΈκανα μια σοβαρή ερώτηση, αν δεν ξέρεις φλώρε μη συμμετέχεις! . Νομίζω ότι αυξάνουν το θόρυβο τα porting...
σωστός,του αντιμετωπίζω έντονα στις δοκιμές που κάνουμε με τον φίλο μου που εχει porting chokesΕσυ δεν θα εχεις προβλημα,οι γυρω σου θα εχουν
Ελα Παυλο καλημερα, εχω εγω πολλες ...αλλα με ΜR , το νεο αποκτημα δοκιμασθηκε???έχει κάποιος φίλος δοκιμή με anaconda short σε beretta optima plus ή benelli crio plus ;
για πες για πεςAν ειχα ενα ευρω για καθε φορα που το χω ακουσει αυτο....
για πες για πες
Για ποσα ευροπουλια μιλαμε δηλαδη....παντως victor αν δουλευε μονο σε μενα μπορει να ετυχε,δουλεψε και σε αλλο οπλο ομως...Aν ειχα ενα ευρω για καθε φορα που το χω ακουσει αυτο....
το skeet αστο. χρησ. το 4 μαμαΔεν έχω κάνει ενημέρωση σχετικά με τις αγορές μου σε τσοκ. Λοιπόν μέχρι στιγμής έχω αγοράσει 1 τσοκ briley LM που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τα νορμάλ κυνήγια μου και ένα Kicks smoke ΙΜ για μπασίματα και περιπτώσεις που γνκ χρειάζονται μακρυνότερες ντουφεκιές. Δεν έχω ρίξει ούτε στραγάλι ακόμα αφού δεν έχει εκδοθεί η άδεια κατοχής μου αλλά θα φροντίσω να γίνει σύντομα με χαρτόνια! Τέλος, σκοπεύω να αγοράσω και ένα carlson's skeet για να ολοκληρώσω τον μπαξέ. Ελπίζω να μην μου βγει ξυνή η σούπα!