Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Συνονοματε,οτι και απο οποιον και να γραφει,αν δεν το κανει απο μονος του ο ενδιαφερομενος,με το δικο του οπλο και κρινοντας βασει των προσδοκιων του,αποτελεσμα....δεν!;)
Δυστυχως....τζογαρισμα ειναι!:(
Δεν λεω να μην καταθετουμε τις αποψεις και παρατηρησεις μας!
Και να ανεβαζουμε φωτο,απο τουφεκιες και κατανομες,λεμε τη μιση αληθεια!Βλεπουμε την αποτυπωση στο δυσδιαστατο.Στο κυνηγι τα πραγματα ειναι...αλλη κατασταση!Εκει παιζει ρολο η τεχνικη και η ικανοτητα του καθενα μας....
Μονο ενδειξεις μπορουμε να εχουμε!Δυστυχως!!:(

αρχίζω και πιστεύω ότι το κάναμε telemarketing

Παυλο,δεν ξερω αν τα ειπα!
Ειναι μια προσωπικη παρατηρηση...
Μαλλον,κι αρκετων ακομη!
Το γραφω,εχοντας κανει αγορες after market chokes....ουκ ολιγες!:(
Εχω την αξια ενος καινουριου οπλου,σ'ενα κουτι με chokes!
H πλακα ειναι πως θα ....ξαναγορασω!:)
Και δεν είσαι ο μόνος Γιάννη, όλοι μας μπαίνουμε στο τρυπακι διαβάζοντας από τους φίλους εδώ για κάποια συγκεκριμένη μάρκα η βλέποντας την σελίδα με τα προϊόντα και τις πατέντες που προσφέρει η κάθε εταιρεία.

εμενα απο τις δοκιμες μου μου αρεσει κατα κορον το IC carlson (αλλα ΔΕΝ εχω δοκιμασει το BRAIN MR) .... επισης πολυ μα πολυ με βολεψε το BRAIN ΤΜ ,με Kicks + anaconda ΔΕΝ τα βρηκαμε :)
Ειδες πως αλλαζουν οι γνωμες Janni απο κυνηγο σε κυνηγο... Εγω παλι σε Benelli το anaconda mid range ειναι το τσοκ που δεν θα αλλαζα με τιποτα... Απο 15 μεχρι 40 μετρα σιγουρα δουλευει τα παντα!!!
Τα Brain δειχνουν να ειναι ωραια τσοκακια, φιλικα απο σκοπευτικης αποψης προς τον κυνηγο... Θα σου δωσουν σιγουρα μεχρι τα 40 μετρα (το ΤΜ που δοκιμαζω) οσα πουλια εισαι σχετικα καλα επανω τους...

Oπως και ο Αρις φανατικος χρηστης Anaconda σε short, mid και long range.
Κυνηγετικα ειμαι τοσο πεπεισμενος που δεν θελω να κυνηγησω πλεον με αλλο τσοκ.
Εκει που ψαχνομαι και το εχω σαν χομπι ειναι τσοκ για χρηση στα ορια του βεληνεκους του λειοκαννου και σε συσφιξεις ΧF και βαλε για πολυ ειδικες χρησεις. Μου αρεσει παρα πολυ να ψαχνω, να διαβαζω πατεντες απο τσοκ και να μιλαω με τους εφευρετες τους. Το αφτερμαρκετ τσοκ κατα τη γνωμη μου ανεβασε πολυ την ποιοτητα της τουφεκιας τα τελευταια 20 χρονια και τα επομενα 10 αναμενονται ακομη πιο εντυπωσιακα.

Έχουμε καμια καλή εξέλιξη με τα tsok brain chokes..τίποτε δοκιμες .?
τελικά αξίζει σαν chokes
εχουμε chokes
patternmaster Anaconda - Code Black - Classic
kicks smoke - high flyer
Muller
και τώρα τα brain chokes

ας τα βάλουμε κάτω ...η να τα δοκιμάσει κάποιος που έχει σχεδόν όλα τα tsok και να γράψει θετικά αρνητικά στο κάθε ποσοστά συγκέτρωσης .. εμβελεια..και ότι άλλο συνεπάγεται γύρο από τα tsok..και να βγάλουμε μια άκρη

τελικά τι από όλα αυτά και από κάποια που δεν έχω γράψει είναι πιο αξιόπιστα πιο είναι αυτό το tsok που πραγματικά δίνη αυτά που λέει
έχω καταλάβει ότι όσα tsok και να βγούνε άκρη δεν θα βγάλουμε...και μην μου αρχίσετε τις θεωρίες ..
κάποιοι από σας με ιδιογόμωση με πολλές ώρες σκοπευτήρια με οπλογνωσια και δεν έχετε γράψει ...ρε μάγκες αυτό το εργαλείο αξίζει όσο και να κάννη σαν τιμή.
ο τόλης λέει τα έδωσε τα αλλα τα tsok που είχε ..
ο παύλος θα τα δόση δεν ξέρω το σκέφτεται μάλλον..
μάλλον θα δώσουμε τα όπλα και θα μας μείνουνε τα tsok και θα μας φτάσουνε να φτιάξουμε τα υδραυλικά στο σπίτι
Ολα τα τσοκ καλα ειναι,ειναι το τι ζητας εσυ,αλλα εχουν κεντρα αλλα δεν εχουν αλλα εχουν μακρυα ατρακτο αλλα κοντη,κτλ,Σε αλλον κανει το αλφα σε αλλον το βητα.

Καλησπέρα σε όλους. Όπως έγραφα και σε στο θέμα ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις είμαι ο Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο παραγωγός των BRAIN Chokes για τα οποία έχει γίνει αρκετός λόγος στις σελίδες αυτου του forum. Να αρχίσω με την πληροφορία πως (επιτέλους) το site της Εταιρείας μας είναι έτοιμο (www.brainchokes.com) και περιμένει όποιον θέλει πλήρεις πληροφορίες να το επισκεφθεί. Να πω επίσης πως έχουμε πλέον και ενότητα στην κατηγορία 'Επαγγελματίες" για όποιον θέλει να διαβάζει όλα τα σχετικά σχόλια κλπ.

Δύο καινούργια γαλοπουλοτσοκ ετοιμάζει η muller και το ένα θα είναι τύπου UFO αν κατάλαβα καλά.

Συνάδελφοι καλήμερα ήθελα να ρωτήσω έχω μια benelli becachia και άλλαξα το 4 εργοστασιακό τσοκ με ένα brilley IM που βιδώνει και με το χέρι από έξω είναι μαύρο χρώμα το αναφέρω για διευκόλυνση. Με αυτό το τσοκ κυνηγάω περπατητο αλλλα δεν έχω μείνει ευχαριστημενος πιθανόν με αυτόν που έκανα ανταλλαγή να είχε το ίδιο πρόβλημά γιατί το πούλησε μετά από 2 εβδομάδες που το πήρε .Ήθελα να ρωτήσω για αγορά σε καινούργιο τι προτεινετε;

Συνάδελφοι καλήμερα ήθελα να ρωτήσω έχω μια benelli becachia και άλλαξα το 4 εργοστασιακό τσοκ με ένα brilley IM που βιδώνει και με το χέρι από έξω είναι μαύρο χρώμα το αναφέρω για διευκόλυνση. Με αυτό το τσοκ κυνηγάω περπατητο αλλλα δεν έχω μείνει ευχαριστημενος πιθανόν με αυτόν που έκανα ανταλλαγή να είχε το ίδιο πρόβλημά γιατί το πούλησε μετά από 2 εβδομάδες που το πήρε .Ήθελα να ρωτήσω για αγορά σε καινούργιο τι προτεινετε;

To ΙΜ της Briley στην Benelli βγαζει πολυ συγκεντρωτικη τουφεκια. Το χρησιμοποιουσα παλια στα μπασιματα της τσιχλας. Ειναι παρα μα παρα πολυ πιο συγκεντρωτικο απο το μαμα 4αρι. Αν θελεις να μεινεις σε Briley για περπατητο πηγαινε σε LM και κρατα αυτο που εχεις αν θελεις για καρτερισιες μακρινες τουφεκιες

Ειδες πως αλλαζουν οι γνωμες Janni απο κυνηγο σε κυνηγο... Εγω παλι σε Benelli το anaconda mid range ειναι το τσοκ που δεν θα αλλαζα με τιποτα... Απο 15 μεχρι 40 μετρα σιγουρα δουλευει τα παντα!!!
Τα Brain δειχνουν να ειναι ωραια τσοκακια, φιλικα απο σκοπευτικης αποψης προς τον κυνηγο... Θα σου δωσουν σιγουρα μεχρι τα 40 μετρα (το ΤΜ που δοκιμαζω) οσα πουλια εισαι σχετικα καλα επανω τους...
φιλε αρι καλημερα.τι ενοεις δειχνουν να ειναι φιλικα απο σκοπευτικης αποψης προς τον κυνηγο?και οταν λες θα σου δοσουν σιγουρα,μεχρη 40 μετρα, το τμ,το εχεις ριξη σε πινακα,με κορδελα στα 40 μετρα,για να δεις?η μονο στα πουλια?φιλικα παντα και περιμενω απαντηση αν θες.και θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις τι διαμετρο εξοδου του τσοκ τμ που εχεις με παχημετρο. σε ευχαριστω

φιλε αρι καλημερα.τι ενοεις δειχνουν να ειναι φιλικα απο σκοπευτικης αποψης προς τον κυνηγο?και οταν λες θα σου δοσουν σιγουρα,μεχρη 40 μετρα, το τμ,το εχεις ριξη σε πινακα,με κορδελα στα 40 μετρα,για να δεις?η μονο στα πουλια?φιλικα παντα και περιμενω απαντηση αν θες.και θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις τι διαμετρο εξοδου του τσοκ τμ που εχεις με παχημετρο. σε ευχαριστω
Συνάδελφοι συγνώμη το έχω το τσοκ μπροστά μου γράφει IC CRIO PLUS.Συνήθως στο περπατητο που κάνουμε οι τουφεκιές είναι έως 30 μέτρα αύριο θα πάω να το μετρήσω με τσοκομετρο και θα σας πω νεότερα.Ο αυλός της κάννης είναι 18.3.

Συνάδελφε έχω το ίδιο όπλο και τα κυνήγια μου ειναι βασικά περπατητο ,το τσοκ που χρησιμοποιείς είναι πολύ σφιχτο και κατάλληλο για καρτέρι, με ένα τσοκ βελτιωμενου κυλινδρου θα μείνεις ευχαριστημενος σε αυτά τα κυνήγια η αν θες κάτι άλλο θα σου πρότεινα το diffusion ραβδωτο τσοκακι της briley το έχω δοκιμάσει προσωπικά και είμαι ευχαριστημένος, ακόμα το BL της Ελληνικής εταιρείας Brain είναι ένα τσοκ τύπου αναποδης καμπανας δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω πολλά, αλλά υπάρχει εδώ μέσα ομώνυμο θέμα που απαντάει ο ίδιος ο δημιουργός τους, επίσης θα δεις φωτογραφίες από δοκιμές.

Συνάδελφε έχω το ίδιο όπλο και τα κυνήγια μου ειναι βασικά περπατητο ,το τσοκ που χρησιμοποιείς είναι πολύ σφιχτο και κατάλληλο για καρτέρι, με ένα τσοκ βελτιωμενου κυλινδρου θα μείνεις ευχαριστημενος σε αυτά τα κυνήγια η αν θες κάτι άλλο θα σου πρότεινα το diffusion ραβδωτο τσοκακι της briley το έχω δοκιμάσει προσωπικά και είμαι ευχαριστημένος, ακόμα το BL της Ελληνικής εταιρείας Brain είναι ένα τσοκ τύπου αναποδης καμπανας δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω πολλά, αλλά υπάρχει εδώ μέσα ομώνυμο θέμα που απαντάει ο ίδιος ο δημιουργός τους, επίσης θα δεις φωτογραφίες από δοκιμές.

Σε ευχαριστω για την απαντηση δηλαδη το IC ειναι σφιχτο για περπατητο ;Το τσοκ που μου προτεινεις υπαρχει στην ελλαδα ;

Σε ευχαριστω για την απαντηση δηλαδη το IC ειναι σφιχτο για περπατητο ;Το τσοκ που μου προτεινεις υπαρχει στην ελλαδα ;
Συνάδελφε, μια χαρά είναι το IC για περπατητό, αλλά στο αρχικό σου μήνυμα είχες γράψει για ΙΜ, γι' αυτό οι φίλοι σου απάντησαν ότι είναι πολύ σφιχτό ... ;)
"... έχω μια benelli becachia και άλλαξα το 4 εργοστασιακό τσοκ με ένα brilley IM που βιδώνει και με το χέρι ..."
Αν κατάλαβα καλά από το επόμενο μήνυμα σου το τσοκ στο οποίο αναφέρεσαι είναι το Briley IC CRIO PLUS. Άρα 4* κι αυτό, οπότε μια χαρά θα είναι πιστεύω, ίσως λίγο πιο σφιχτό από το εργοστασιακό 4*, αλλά καμία σχέση με ΙΜ (2*) ... ;)

Απάντησε ο Στέλιος παραπάνω το improved modified είναι λίγο κλειστό για περπατητο, cylinder, improved cylinder, light modified όλα καλά για περπατητο με το Light modified να είναι καλό και για περπατητό και για καρτερίσιες τουφεκιές όχι όμως πολύ μακρινές. Τα αλλα δύο που σου είπα παραπάνω briley diffusion και το brain BL έχουν κάποιες ιδιαιτεροτητες εσωτερικα το δε briley έχει ραβδωσεις ώστε να περιστρεφει το συγκεντρωτήρα και να ανοίγει την τουφεκια λίγο στην περιφέρεια χωρίς όμως να χαλάει και το κέντρο . Το δε Brain BL είναι τύπου αναποδης καμπανας με διαβαθμισεις Ελληνικής κατασκευής και από ότι γράφουν τα παιδιά εδώ πολύ ευχαριστημένοι όλοι με την απόδοση του, στην σελίδα της εταιρίας που βάζω παρακάτω θα βρεις περισσότερες πληροφορίες όπως και φωτο από τουφεκιές με αυτό το τσοκ, όπως και δω μέσα στο θέμα Επαγγελματίες θα δεις Brain chokes όπου γράφει ο ίδιος ο κατασκευαστης όπως και παιδιά που το έχουν και λένε τι γνώμη τους.

Από το σάιτ του Μητσακου Alectoris θα δεις το briley diffusion.

ΤΣΟΚ ΟΠΛΩΝ ΚΛΕΙΔΙΑ - ALECTORIS CLUB
http://www.alectoris-club.gr/alecto...er_op=view_page&PAGE_id=45&MMN_position=60:44

Εδώ είναι η επίσημη σελίδα την Ελληνικής Brain.

Τσοκ κυνηγιού | Τσοκ κυνηγητικών όπλων
https://brainchokes.com/

Καλό απόγευμα! Το δώρο που σας έλεγα.το βρήκα στα 50€ σχεδόν καινούριο..έψαχνα από καιρό ένα τσοκ φρένου για την Benelli και είχα καταλήξει στο kicks smoke και στο patternmaster anaconta..78€ το kicks και με 5€ μεταφορικά για Χανια 83€ συνολο και 100€ το anaconda όλα μέσα..τα λεφτά πολλά για την εποχή και έψαχνα κάτι σε μεταχειρισμένο..βρήκα αυτό και το τσίμπησα..είναι optima plus αλλά ταιριάζει στην benelli (crio plus)..απλά αντί για 3* βγαίνει περίπου LM..επισης η φούστα του είναι λίγο πιο φαρδιά από το crio plus ..Το τσοκ εμφανισιακά είναι εντυπωσιακό με 11 cm σχεδόν μήκος και 3,8 cm να περισσεύουν από την κάνη.ειναι κάπως βαρύ μπροστά παντως και το καταλαβαίνεις όταν μπαίνει στο όπλο.απομενει η δοκιμή σε πιάτα (να δούμε ποτέ θα βρεθεί χρόνος) και πίνακα..
4VNwg9q.jpg

Yeqeoz9.jpg

1YEESbu.jpg

Καλό απόγευμα! Το δώρο που σας έλεγα.το βρήκα στα 50€ σχεδόν καινούριο..έψαχνα από καιρό ένα τσοκ φρένου για την Benelli και είχα καταλήξει στο kicks smoke και στο patternmaster anaconta..78€ το kicks και με 5€ μεταφορικά για Χανια 83€ συνολο και 100€ το anaconda όλα μέσα..τα λεφτά πολλά για την εποχή και έψαχνα κάτι σε μεταχειρισμένο..βρήκα αυτό και το τσίμπησα..είναι optima plus αλλά ταιριάζει στην benelli (crio plus)..απλά αντί για 3* βγαίνει περίπου LM..επισης η φούστα του είναι λίγο πιο φαρδιά από το crio plus ..Το τσοκ εμφανισιακά είναι εντυπωσιακό με 11 cm σχεδόν μήκος και 3,8 cm να περισσεύουν από την κάνη.ειναι κάπως βαρύ μπροστά παντως και το καταλαβαίνεις όταν μπαίνει στο όπλο.απομενει η δοκιμή σε πιάτα (να δούμε ποτέ θα βρεθεί χρόνος) και πίνακα..
4VNwg9q.jpg

Yeqeoz9.jpg

1YEESbu.jpg
Κανονι!!!!περιμενω να το δω στην εναρξη στα φασσοτρυγοναα!!!

4VNwg9q.jpg

Yeqeoz9.jpg

1YEESbu.jpg
Καλορίζικο Γιάννη!

Back