Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Το χουμε ξανασυζητησει αλλά μια που επανήλθε η συζήτηση και είναι ένα θέμα που με προβληματιζει θα ήθελα πάλι την γνώμη σάς, με το καινούργιο benelli που πήρα ( αυλός 733) ήρθαν πέντε έσω έξω τσοκακια από την εταιρεία συν δύο από την briley φτιαγμένα ειδικά γιαυτό. Πήρα και μερικά after market και βλέπω ότι αυτά που ήρθαν μαζί με το όπλο όπως και τα Kick's που είναι optima plus έχουν τα ίδια σπειρωματα και φούστα, το muller όμως ενώ είναι και αυτό optima plus έχει διαφορετικό σπείρωμα και πιο κοντή φούστα, δυστυχώς δεν έχω το όπλο μαζί για να δω πως κάθονται .

photo hosting

Τα παρατήρησα και εσωτερικά και την καλύτερη λειανση από όλα την έχει το briley.
Κωνσταντίνε επειδή διάβασα για Benelli, το όπλο σου φοράει τα crio plus;

Κωνσταντίνε επειδή διάβασα για Benelli, το όπλο σου φοράει τα crio plus;
Χρηστο εκεί μπερδευομαι και εγώ φίλε τα τσοκ που ήρθαν μαζί με το όπλο το ένα αναγραφει criochoke και το άλλο crio plus είναι όμως φτιαγμένα για αυλό 18,6 οπότε τα crio plus για 18,4 δεν κάνουν αλλά παίρνει τα optima plus.

Το χουμε ξανασυζητησει αλλά μια που επανήλθε η συζήτηση και είναι ένα θέμα που με προβληματιζει θα ήθελα πάλι την γνώμη σάς, με το καινούργιο benelli που πήρα ( αυλός 733) ήρθαν πέντε έσω έξω τσοκακια από την εταιρεία συν δύο από την briley φτιαγμένα ειδικά γιαυτό. Πήρα και μερικά after market και βλέπω ότι αυτά που ήρθαν μαζί με το όπλο όπως και τα Kick's που είναι optima plus έχουν τα ίδια σπειρωματα και φούστα, το muller όμως ενώ είναι και αυτό optima plus έχει διαφορετικό σπείρωμα και πιο κοντή φούστα, δυστυχώς δεν έχω το όπλο μαζί για να δω πως κάθονται .

photo hosting

Τα παρατήρησα και εσωτερικά και την καλύτερη λειανση από όλα την έχει το briley.
Κωστα αν ο αυλος ειναι 18,6 τα τσοκ που σε ενδιαφ. ειναι τα οπτιμα+ τα αλλα αστα.

Αν δεν κατάλαβα καλά, παρακαλώ διορθώστε με. Patternmaster (anaconda) και Κicks βγάζουν τα ίδια τσοκ για Optima Plus και Crio Plus ενώ Muller και Brain βγάζουν διαφορετικά τσοκ για το κάθε είδος κάννης;
Εγώ επιμένω στην παραπάνω παράθεση. Εκτός αν κάνω λάθος...

Οπότε το Muller δεν θα έπρεπε να είναι Crio Plus και όχι Optima Plus;
Πιστεύω πως όχι γιατί τα optima είναι φτιαγμένα για διευρυμενο αυλό ενώ τα crio plus για συμβατικό 18,4 . Από την σελίδα τής muller για τα μοντέλα της benelli με 18,6 προτείνει optima plus.
Benelli Models that accept Beretta Optima Plus chokes: Benelli/Briley Special Edition Super Sport (.733 bore).

Πιστεύω πως όχι γιατί τα optima είναι φτιαγμένα για διευρυμενο αυλό ενώ τα crio plus για συμβατικό 18,4 . Από την σελίδα τής muller για τα μοντέλα της benelli με 18,6 προτείνει optima plus.
Benelli Models that accept Beretta Optima Plus chokes: Benelli/Briley Special Edition Super Sport (.733 bore).
Μάλιστα. Η Benelli σου έχει 18,6; Πολύ μπέρδεμα βρε παιδάκι μου... .sarcastic.

Το ειχα ποσταρει και εγω περσι αλλα δεν θημ. σε ποιο τοπικ.

Back