Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

ΣΤΗΛΕ τους κανα ε μαιλ ν σου πουνε Κωστα. Πελατης τους εισαι.
Ωραία ιδέα μου δωσες φίλε δεν το χα σκεφτεί, αν και πιστεύω ότι είναι ψιλοασχετοι γιατί όταν τούς ρώτησα για ποιά τσοκ φοράει μου απάντησαν τα κανονικά crio plus. Θα τους στείλω όμως να δούμε.

εγω στο baikal που εχει 18,4 αυλο εχω τα carlson τα μαυρα και ειμαι υπερ του δεοντος ευχαριστημενος. καλο βεβαια θα ειναι να βρεις καποιον που εχει για να δοκιμασεις γιατι εγω πηγα στα τυφλα αλλα ευτυχως μου βγηκε. ξεχασα να σου πω οτι τα εχω σε sk, lm και mod

εγω στο baikal που εχει 18,4 αυλο εψω τα carlson τα μαυρα και ειμαι υπερ του δεοντος ευχαριστημενος. καλο βεβαια θα ειναι να βρεις καποιον πιυ εχει για να δοκιμασεις γιατι εγω πηγα στα τυφλα αλλα ευτυχως μου βγηκε
κάνα λινκ για να τα δω;

Θελω για κυνήγι πάπιας και για μπεκάτσα οποτε πιστεύω αν παρω τα clarson waterfowl το πακέτο των τριών τσοκ που εχει το close range mid range και long range θα ειμαι καλυμμενος.. δεν ειναι μονο για ατσάλινα ετσι ;​
Γιώργο δες πιο κάτω ενα πινάκα που είχα φτιάξει όταν ψαχνόμουν (καιγόμουν) και εγώ και άφορα τις αποκλίσεις της σύσφιξης σε carlsons & midas ,για αυλό 18,8 και 18,7(που μάλλον έχεις και εσύ)
θα δεισ και τα Carlson's Waterfowl
*η διάμετρος στομίου είναι ότι αναφέρουν επίσημα οι εταιρίες . και οι δυο έχουν τα ίδια με εξαίρεση το FULL των Midas που είναι 0.705in
Εύχομαι να σε βοηθήσει και να μην σε μπερδέψει !
хостинг картинок для форумов

εχω περασει και εγω αρκετες ωρες με τα μμ και τι να παρω και τι οχι για την SX3
η προσωπικη εμπειρια λεει τα εξης:
anaconda SR τελειο! σε τσιχλες
anaconda MR θελει να το μαθεις.
carlsons M τελειο! σε τσιχλες και 2-3 παπια
brain Bell δεν το εχω χρησημοποιησει σε κυνηγι αλλα σε χαρτι. Κοντα δεν περναει τπτ. ανοιγει πιο γρήγορα απο το anaconda SR.
Ελπιζω να βοηθησα.

εγω δεν εχω διαβασει συγκριση των:
anaconda SR & vs BRAIN CR
anaconda MR & BRAIN TM
λογικα πρέπει να ταυτίζονται ανα ζευγος και το BRAIN MR να ειναι το ενδιαμεσο αλλα θα ήθελα την αποψη καποιου χρήστη.

Ωραία ιδέα μου δωσες φίλε δεν το χα σκεφτεί, αν και πιστεύω ότι είναι ψιλοασχετοι γιατί όταν τούς ρώτησα για ποιά τσοκ φοράει μου απάντησαν τα κανονικά crio plus. Θα τους στείλω όμως να δούμε.
Τους έστειλα email και να η απάντηση τούς .hit.τώρα δύο περιπτώσεις παίζουν η απάντησε κάποιος άσχετος η δεν θέλουν να απαντήσουν με νούμερα.

They lengthen the forcing cone to .733”, that is how long it is now.

Sincerely,

Κωνσταντίνε opt+ τσοκάκια θα αγοράζεις για το όπλο σου,,,πήγαινε το και σε εναν οπλουργό να σου μετρήσει τον αυλό για να σου φύγει κάθε ιδέα
Πολύ σωστά Παύλο, είναι όμως απάντηση αυτή από μια τόσο σοβαρή εταιρεία ρε τους Λακηδες.

Καλημέρα! Ξανάβαζω την φωτό την χθεσινή και σε πιο σωστό θέμα εδώ,γιατί είχε πολύ ήλιο και δεν φαινόταν καλά.χαμηλωσα την φωτεινότητα στη φωτό και φαίνεται κάπως καλύτερα.
Έριξα μια τουφεκια και μοναδική,δεν είχα χρόνο για πολλά -πολλά,όπλο benelli centro 76cm,τσοκ 0.3 smoke optima+,φυσίγγι alectoris extra light 28gr N 8,5..αποσταση 30 μέτρα,μετρημένα με κορδέλα..
Να πω επίσης ότι είχε αρκετό πλευρικό άνεμο και ίσως να έχει μετατοπιστεί κάπως η τουφεκια...
TxIHAll.jpg

Γιάννη πολύ ποιοτική τουφεκιά.
Μήπως γνωρίζεις σε σύσφιξη τι αντιστοιχεί το συγκεκριμένο τσοκάκι;
Γιώργο είναι optima plus 3 άστρα με έξοδο 18,1...άρα στον άυλο 18,6 που απευθύνετε βγαίνει καθαρά 3 άστρα..στην benelli που έχει άυλο 18,4 βγαίνει 0,3.δηλαδη πιο κοντά στο LM και λίγο πιο ανοιχτό..

έχω ρίξει αρκετες τουφεκιές σε πίνακα με φυσίγγια sporting με όλα τα όπλα μου,με 4 και 3 άστρα και έχω στο μυαλό μου κάποιες αποτυπώσεις στον πίνακα με φυσίγγια sporting και όχι κυνηγετικά..μολις είδα αυτό στον πίνακα με μια μόνο τουφεκια και αρκετό αέρα πλευρικό,γέλασαν και τα μουστάκια μου...από τις πρώτες εντυπώσεις και στα πιάτα,πιστεύω ότι το τσοκ αυτό δουλεύει και μάλιστα πολύ καλά.οι δοκιμές θα συνεχιστούν για πιο σίγουρα συμπεράσματα αλλά μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Last edited:
Back