4/10 σύσφιξη ???!!!Το εχω μετρησει εγω στο Patternmaster Classic LR που ειναι ακριβως το ιδιο με CodeBlack Duck. 0.715 ιν σε αυλο 0.730 ιν.
4/10 σύσφιξη ???!!!Το εχω μετρησει εγω στο Patternmaster Classic LR που ειναι ακριβως το ιδιο με CodeBlack Duck. 0.715 ιν σε αυλο 0.730 ιν.
Ή εταιρεία συνιστά προσοχή σε φυσίγγια με συγκεντρωτήρα flight control μίας και έχει πτερύγια που μπορεί να κάνουν έμφραξη σε συνδυασμό με τα εσωτερικά εξογκωματα. Η federal άλλαξε πρόσφατα αυτόν τον συγκεντρωτήρα ώστε να μπορεί να βληθει και από τσόκ φρένου. Εδώ είναι ένα βιντεακι που δείχνει το εσωτερικό αυτόν των τσοκς.Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει ο συγκεντροτηρας; Ειναι καποια φυσίγγια που χρειάζονται προσοχη;
αυτο ακριβως το τσαλακωμα που περιγραφεις κανει το κεντρο στο τσοκ. και αυτο που ξαναπεριγραφεις με μερικες αστοχιες στα κοντινα ειναι πολυ χαρακτηριστικο ενος τσοκ που δινει κεντρα. το ιδιο ακριβως συμβαινει και στο 12αρι. δυστυχως δεν γραφει πια ο αλλος παυλαρας στο φορουμ για να γραψει τις δικες του εμπειρειες απο τα τσοκ φρενου και τα κεντρα που του δινουνε. αλλα φαινεται οτι οι αποψεις των 2 παυλων συμπιπτουν. κεντρα και παλι κεντρα απο τα τσοκΓιωργο μια και ισως εισαι ο μοναδικος που ξερουμε που ριχνει τσοκ φρενου στο Cal 20 και ψοφαμε για λεπτομερειες κανε αν μπορεις ενα περιλιπτικο με τις διαφορες που ειδες/αισθανθηκες σε σχεση με το αναλογο μαμισιο.
Παύλο σου απαντάω εδώ.
Μια χαρακτηριστική διαφορά που είδα από την πρώτη κιόλας επιτυχία είναι η ''δύναμη'' της τουφεκιάς επάνω στο θήραμα.
Δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ την κατάλληλη λέξη αλλά θέλω να περιγράψω την εικόνα που βλέπω μόλις δέχεται το θήραμα την τουφεκιά.
Στην κυριολεξία ''τσαλακώνεται'' στον αέρα!
Αντίθετα στις κοντινές τουφεκιές είχα κάποιες αστοχίες παραπάνω από τον εργοστασιακό βελτιωμένο κύλινδρο ο οποίος μου χάρισε και κάποια θηράματα που δεν ήμουν καλά επάνω τους.
Πέρσι δεν μπόρεσα να κάνω δοκιμές με το Kicks αλλά δεσμεύομαι για φέτος...
το μέτρησα σήμερα με τσοκόμετρο βγαίνει περίπου 1 χιλιοστό πριν το 17,8 με φούστα 18,6Σκέφτομαι την αγορα ενος Patternmaster Code Black Duck για την VERSA MAX. Σε ξενα φορουμ λενε οτι οι τα δικα της τσοκ ειναι για πέταμα. Οι αμεροικανοι δυο τσοκ προτιμούν σε αυτην, τα pattermaster και τα carlson. Το οπλο δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη. Προοριζεται κυριος για το κυνήγι υδροβίων. Εχει καποιος εμπειρία πως δουλεύει το συγκεκριμένο σε διευρυμένο αυλό και σε τι σύσφιξη αντιστοιχεί ?
Σε ένα απογευματινό φέτος τις κατέβαζε από το θεό ο συγκεκριμένος Παύλος!άμα είσαι καλός σκοπευτής τα συγκεκριμένα τσοκακια σε βοηθούν!αυτο ακριβως το τσαλακωμα που περιγραφεις κανει το κεντρο στο τσοκ. και αυτο που ξαναπεριγραφεις με μερικες αστοχιες στα κοντινα ειναι πολυ χαρακτηριστικο ενος τσοκ που δινει κεντρα. το ιδιο ακριβως συμβαινει και στο 12αρι. δυστυχως δεν γραφει πια ο αλλος παυλαρας στο φορουμ για να γραψει τις δικες του εμπειρειες απο τα τσοκ φρενου και τα κεντρα που του δινουνε. αλλα φαινεται οτι οι αποψεις των 2 παυλων συμπιπτουν. κεντρα και παλι κεντρα απο τα τσοκ
Γιαννη ενα 4αρι κικς και ενα 2αρι και εισαικαλιμενος για ολα.Για το smoke μιλαω.Καλησπέρα! Όσον αφορά το kicks,αυτό που παρατήρησα περα από τα αλλά,ήταν η τρομερή δυναμη που χτυπούσαν τα σκάγια πάνω στο πίνακα σε σχέση με το μαμά.δεν ξέρω αν είναι βλακεία αυτό που λέω η αν αυτό λέει κάτι όσον αφορά την κοντή ουρά της ατράκτου της τουφεκιας.επισης αν αναλογιστούμε
ότι το kicks που έχω είναι ανοιχτό τσοκ 0,3,τα σπασίματα που κάνει είναι πολύ καλά και σε καλες αποστάσεις.σκεφτομαι ένα 3 άστρα η 2 άστρα τι θα έκανε..προσωπικά πιστεύω ότι έπειδη τα 80 ευρώ που κάνει είναι αρκετά για την εποχή δεν χρειάζονται βιασύνες,γιατί θέλω να το δω και στο κυνήγι..θα δοκιμαστεί διεξοδικά και αν αποδείξει ότι όντως αξίζει θα προχωρήσω στην αγορά και ενός 2 άστρα..παντως με το μαμά 4 άστρα μια φορα που το έριξα στον πίνακα ήταν μέρα με τη νύχτα σε όλα..
Έτσι ακριβως το σκέφτομαι και εγώ!Γιαννη ενα 4αρι κικς και ενα 2αρι και εισαικαλιμενος για ολα.Για το smoke μιλαω.
Γιάννη καθόλου βλακεια αυτό που λες φιλε, αν πάρουμε υπόψη μας τα όσα αναφέρουν οι εταιρίες κατασκευής τους και από τα βιντεάκια σε βολές στο νερό που αποτυπωνονται το μήκος και πλάτος τής βολής όπως επίσης και το μήκος τής δεσμης των σκαγιών από απλο και τσοκ φρενου.Καλησπέρα! Όσον αφορά το kicks,αυτό που παρατήρησα περα από τα αλλά,ήταν η τρομερή δυναμη που χτυπούσαν τα σκάγια πάνω στο πίνακα σε σχέση με το μαμά.δεν ξέρω αν είναι βλακεία αυτό που λέω η αν αυτό λέει κάτι όσον αφορά την κοντή ουρά της ατράκτου της τουφεκιας.επισης αν αναλογιστούμε
ότι το kicks που έχω είναι ανοιχτό τσοκ 0,3,τα σπασίματα που κάνει είναι πολύ καλά και σε καλες αποστάσεις.σκεφτομαι ένα 3 άστρα η 2 άστρα τι θα έκανε..προσωπικά πιστεύω ότι έπειδη τα 80 ευρώ που κάνει είναι αρκετά για την εποχή δεν χρειάζονται βιασύνες,γιατί θέλω να το δω και στο κυνήγι..θα δοκιμαστεί διεξοδικά και αν αποδείξει ότι όντως αξίζει θα προχωρήσω στην αγορά και ενός 2 άστρα..παντως με το μαμά 4 άστρα μια φορα που το έριξα στον πίνακα ήταν μέρα με τη νύχτα σε όλα..
Στο κυνήγι βέβαια μπορούμε να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα, που από ότι φαίνεται πιο μαζεμενη τουφεκια και πιο πολλά σκάγια στον κινούμενο στόχο.Εδώ εξηγεί πως λειτουργεί το φρένο στα τσοκ patternmaster και την επίδραση του στην ατρακτο.
Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι μεταξύ σοβαρού κι αστείου; Γιατί εκεί που μιλάτε για άστρα σε τσοκ (π.χ. 4άρι, 3άρι κλπ), μου το γυρνάτε σε LF, LM κλπ και με μπερδεύετε;
Καλησπέρα! Ναι Κώστα καταλαβαινω αυτό που λες! Άρα η δύναμη των σκαγιών στον πίνακα κατά την τουφεκια έχει να κάνει και με αυτό..και είναι κάτι νομίζω που και στο κυνήγι θα φαίνετε καθαρά από τα σκοτωματα..παντως και στα πιάτα το kicks κάνει σίγουρα καλύτερα σπασίματα από το αντίστοιχο 4 άστρα μαμά..Γιάννη καθόλου βλακεια αυτό που λες φιλε, αν πάρουμε υπόψη μας τα όσα αναφέρουν οι εταιρίες κατασκευής τους και από τα βιντεάκια σε βολές στο νερό που αποτυπωνονται το μήκος και πλάτος τής βολής όπως επίσης και το μήκος τής δεσμης των σκαγιών από απλο και τσοκ φρενου.
Στο κυνήγι βέβαια μπορούμε να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα, που από ότι φαίνεται πιο μαζεμενη τουφεκια και πιο πολλά σκάγια στον κινούμενο στόχο.
Είναι μπέρδεμα Χρήστο οπως τα λες..Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι μεταξύ σοβαρού κι αστείου; Γιατί εκεί που μιλάτε για άστρα σε τσοκ (π.χ. 4άρι, 3άρι κλπ), μου το γυρνάτε σε LF, LM κλπ και με μπερδεύετε;
Γιάννη πόσο κοστίζουν τα kicks?ποιας εταιρίας είναι;Καλησπέρα! Ναι Κώστα καταλαβαινω αυτό που λες! Άρα η δύναμη των σκαγιών στον πίνακα κατά την τουφεκια έχει να κάνει και με αυτό..και είναι κάτι νομίζω που και στο κυνήγι θα φαίνετε καθαρά από τα σκοτωματα..παντως και στα πιάτα το kicks κάνει σίγουρα καλύτερα σπασίματα από το αντίστοιχο 4 άστρα μαμά..