Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Παυλαρα ...απ ότι βλέπω δανείζεις και στους φίλους σου το νεο μετρικό σου σύστημα .yelling.
Στο εχω ξαναπει,κλεισε εισητηριο για την ΑγριαΔυση για να αναθεωρησεις καποια πραγματα η οπως λενε στο χωριο μου να κανεις ενα Restart σε αυτα που ξερεις.η ρωτα τους φιλους τους σκοπευτες με τη ριχνουν εκει πανω;)μεχρι τοτε κατσε με τα MB summer σουha haaa

Παυλαρα ...απ ότι βλέπω δανείζεις και στους φίλους σου το νεο μετρικό σου σύστημα .yelling.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.Nομιζεις οτι το φαρ ουεστ ειναι στην Αμερικη???

Αν εχεις mobil και βαλεις crio plas θα αλλαξει ολη η ντουφεκια προς το καλυτερο;)
Δεν το είχα σκεφτεί καθώς η 66 άρα κάνη που έχω είναι Mobil...ενδιαφέρον θα το δοκιμάσω..θέλω να πάρω ένα full crio plus να το δοκιμάσω με την μακριά κάνη,καθώς το πιο κλειστό crio plus που έχω είναι 50αρι..

θα μπορουσες να μας πεις τον λογο που θες να τα δωσεις?πηρες αλλα?αν ναι ποια?
Ναι πηρα 1 gemini κ θα παρω κ αργοτερα 1 πιο ανοιχτο για περπατητο (ελληνικο μαλλον)γι αυτο κ θελω να τα δωσω.ειδικα το 5αρι κωτον 1 πουεχω ειναι εντελως αχρησιμοποιητα...ευχαριστω για τις απαντησεις θα τα βαλω με τη πρωτη ευκαιρια...

Οχι δεν ταιριάζουν
Φορούσα optima plus σε franchi που έπαιρνε Mobil...το σπειρώμα κάνει μια χαρά..απλα περισσεύει 2 πόντους από την κάνη Mobil ενώ στο optima -crio plus είναι μέσα στην κάνη.ρωτησα οπλουργο γι αυτό (ότι περισσεύει 2 ποντους εκτοσ στην Mobil κάνη) και μου είπε ότι είναι αρκετά παχύ το τσοκ στο σημείο που στην Mobil κάνη είναι εκτός και δεν έχει θέμα..εγώ έριξα περίπου 2000 τουφεκιές με ένα μόνο τσοκ optima plus σε Mobil κάνη και οι τουφεκιές ήταν πολύ καλές και χωρίς κανένα θέμα για το τσοκ..

Παίδες για εξηγήσετε τις αλαξ@κ@λιες μεταξύ μομπιλ και οπτιμα
Σε stoager που έχει από μαμά mobil..ταιριάζουν τα optima η plus? Και αν ναι θα είναι καλύτερα?
Νίκο μπαίνουν..αλλά γιατί να δώσεις 50-60 ευρώ που έχουν και να μην πας σε κάποιο τσοκ φρένου kicks η pattermaster δίνοντας ακόμα 20-30 ευρώ;

Νίκο μπαίνουν..αλλά γιατί να δώσεις 50-60 ευρώ που έχουν και να μην πας σε κάποιο τσοκ φρένου kicks η pattermaster δίνοντας ακόμα 20-30 ευρώ;

To προβλημα ειναι Γιαννη οτι σε πολλα ατομα και για αγνωστο λογο δεν αρεσει το τσοκ φρενου.

To προβλημα ειναι Γιαννη οτι σε πολλα ατομα και για αγνωστο λογο δεν αρεσει το τσοκ φρενου.
Μηπως ο λογος ειναι η κλειστη τουφεκια και χανοντας καποια θηραματα λενε αυτο δεν μας κανει..για μενα αν ειναι αυτος ο λογος λυνετε παιρνοντας ενα πιο ανοιχτο τσοκ φρενου απο αυτο που ειναι να παρουμε..

Μηπως ο λογος ειναι η κλειστη τουφεκια και χανοντας καποια θηραματα λενε αυτο δεν μας κανει..για μενα αν ειναι αυτος ο λογος λυνετε παιρνοντας ενα πιο ανοιχτο τσοκ φρενου απο αυτο που ειναι να παρουμε..

Yπαρχει πολυς κοσμος που δεν του αρεσει η τουφεκια να εχει σφιχτα κεντρα. Στα τσοκ φρενου το εχεις παντα και αυτο ειναι το ζητουμενο γιαυτους που τα χρησιμοποιουν

Ειναι και θέμα ψυχολογίας. Αν δεν εχει σφιχτά κέντρα δεν μπορώ να κυνηγήσω υδρόβια. Μου δινει αυτοπεποίθηση! Ειναι μεγαλο πραμα γενικός πως νιωθει ο καθε ενας μας την ντουφεκια[/QUOT

Έτσι είμαι και εγώ. Όμως δεν σκευτονται όλοι οι συνάδελφοι όπως εμάς.

KIKS KAI PATERNMASTER ειναι μανουλα για μακρινες τουφεκιες και κεντρα.Τορα το προβλημα ειναι αν ριχνεις περιεργους σηγκεντροτιρες και πατενταρισμενους.ΣΤΙΣ βλιτικες δωκ. εχω ανεβαση ενα σηγκ. ριγμενο απο πατερν μαστερ. δεν ειναικαι οτι καλιτερο. Στα 50 μετρ.τριπησε τον καταλογο και ειχε και 3-4 σκαγια ακομα μεσα.Σελιδα νομιζω 121-123 καπου εκει.Και στιν 126 ειναι με το τσοκ λονγκ της ρατερν μαστερ.ΕΞΤΡΙΜ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Last edited:
Back