Tεο αυτα που εχει το οπλο τα εχεις δοκιμασει κ δεν σου αρεσουν?
Αν θυμαμαι καλα ο Muller δινει μερικες μικροδιαφορες ως προς το ελαχιστο νουμερο σκαγιων που μπορεις να χρησιμοποιησεις αναλογα με το σπειρωμα κ το παχος του τσοκ που απαιτειται...
Αλλα κατα τα αλλα, αυτο που λεει ο Lusso, αν ο κατασκευαστης σου λεει μεχρι εκει, οτι κ να σου πει καποιος δημοσια ειναι ανουσιο... Θα στηριζεται στην τυχη...
εριξα φετος εγω U3 στο κυνηγι παρα πολλα φυσίγγια , μεχρι 3 νουμερο ανετα , invector plus το σπειρωμαΈχει κάνει κανένας χρήση - δοκιμές U3 U2 κτλ σε σκάγια και γομώσεις εκτός των προτεινόμενων range;
Τα σκεφτόμουν κάποια στιγμή σαν αγορά για το winchester, αλλά θέλω να μπορώ να τα δουλέψω και στο κυνήγι για καμιά φάσα πχ. Και τα σκέφτομαι λόγο μικρού βάρους
το U4 εχει σχεδόν 9 δεκατα συσφιξη , το Ufo 11-12 /10Εγώ ψηλέ μου να σου πω την μαύρη αλήθεια δεν είμαι τόσο "επαγγελματίας" σκοπευτης για να καταλαβαίνω ότι με ενοχλεί το βάρος των τσοκ σε ένα όπλο που ζυγίζει 4 κιλά. Τα muller τα είχα πάρει πριν αντιπροσωπευθουν στην Ελλάδα από την max gear για λόγους τρέλας. Το τελευταίο που σκέφτηκα ήταν το βάρος.
Αυτό που δεν έχω ασχοληθεί να ψάξω και να δοαβάσω είναι το εξής. Αν το u4 που το δίνει κάτι μεταξύ full και extra full έχει την ίδια σύσφιξη με το waterfowl UFO το οποίο είναι 11/10.
Κάτι μου λέει όμως ότι το U4 δεν πρέπει να είναι τόσο σφικτο αφού το προτείνει για την δεύτερη τουφεκια στο double trap (δηλαδή 7,5 ) ενώ το ufo το προτείνει όχι σε πιο ψιλό από το 4. Εκτός και αν έχουν την ίδια σύσφιξη αλλά με άλλη γεωμετρία.
Αυτό όμως φοβάμαι ότι μόνο ο ίδιος θα ξέρει να μας το πει και θα πρέπει να του στείλουμε κάνα mail.
Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι καθαρά το βάρος και όχι η απόδοση, το οποίο θα κάνει διαφορά στο ζύγισμα στο δικό μου με 81εκ κάννες, και 90% για τον πειραματισμό όπως πάντα
Ωπαααααα........φέρτε μου u4 .banana.το U4 εχει σχεδόν 9 δεκατα συσφιξη , το Ufo 11-12 /10
Θεοφραστε και εγώ την ίδια απορία είχα και σε email που τους είχα στείλει μου απάντησαν μέγιστο νούμερο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Featherlite είναι το 6 μολύβδινο, τώρα σε γραμμάρια δεν απάντησε αλλά όπως λέει ο Γιώργος η μέγιστη γόμωση στους Αμερικανούς στα σκοπευτικά φυσίγγια είναι 32γρ .Αυτό είναι το προτεινόμενο αλλά στην πράξη;
Δεν λέω να ρίξεις magnum BB αλλά αν πάς για μια φάσα και βάλεις 34-36 5αρια;
Να σου πω, πρώτα ο Θεός, επειδή εσύ έχεις τις κάβλες σου τώρα με τα πλάγια και τις ράσπες, τον Οκτώβριο θα μου δώσεις για ένα μήνα την μπάσκουλα και τις κάννες από το win, εεεεε;;;;;Αν πειράξω κάτι δομικό θα είναι ένα ποιο βαρύ κοντάκι, απλά έχω την απορία. Άσε που στα φερμαριστά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τρακάρει το θήραμα στις κάννες.ha haaa
Στην διάθεση σας κύριε. Να πάρεις και την πάπια (αν και εκει έχει πέσει ρασπάρισμα)Να σου πω, πρώτα ο Θεός, επειδή εσύ έχεις τις κάβλες σου τώρα με τα πλάγια και τις ράσπες, τον Οκτώβριο θα μου δώσεις για ένα μήνα την μπάσκουλα και τις κάννες από το win, εεεεε;;;;;
Ε φανταστικέ μυστακιοφόρε;
Γιώργο ας σου μιλήσω εκ μερικής πείρας για το συγκεκριμένο τσοκακι....δυάρι με καλύτερη περιφέρεια και όχι τόσο σφιχτό κρντροΑπό φέτος θα κυνηγήσω και εγώ με το U3 στο 525.
Οι έχοντες αυτού του τσόκ πώς το χαρακτηρίζεται;
Είναι δυάρι ή πιο σφιχτό;
Γιώργο ας σου μιλήσω εκ μερικής πείρας για το συγκεκριμένο τσοκακι....δυάρι με καλύτερη περιφέρεια και όχι τόσο σφιχτό κρντρο
Δεν νομίζω ότι τα bb θέλανε μοντιφα τσοκ φρενου για να σκοτώσουν στα 70+++++, θα το κάναν και από μόνα τους.
Γιώργο, έχεις καμιά φώτο από τουφεκια ή από συγκεντρωτήρα μετά την τουφεκιά, με αυτό το πράγμα;