Μάλλον Αρχιμανδρίτη πρέπει ...και κάνα κοντέινερ σκόρδαΜου φαινεται θα νοικιασω κανενα παπα να διωχνει τα ξορκια και τα κακα πνευματα
Μάλλον Αρχιμανδρίτη πρέπει ...και κάνα κοντέινερ σκόρδαΜου φαινεται θα νοικιασω κανενα παπα να διωχνει τα ξορκια και τα κακα πνευματα
Αυτα Παυλο ειναι αξιωματα του sky εγω δουλευω λιγο 4 σχεδον παντα 3αρια και σε πιασμενα πουλια κανα 6αρακι μονο και μονο για να μην παρασυρομαι....εχω και 6-7 μηδενικα πανω για προστασια μου μη βγει κανα θεριο απο το νεροΚοψε τη πλακα Γρηγορη, 5/6 νουμερο κυνηγανε τη περδικα οι Αγγλοι. Με απλη αναλογικη οι νοτιοκερκυραιοι δεν θα επρεπε να βαζουν πιο ψιλο απο ΒΒ στο παπι και Τ στη χηνα
Τα παντα θελουνε..οτι εχεις και δεν εχεις..pop.Δεν νομίζω ότι τα bb θέλανε μοντιφα τσοκ φρενου για να σκοτώσουν στα 70+++++,
Ρε ασε τα σαπια σου!!!Αυτα Παυλο ειναι αξιωματα του sky εγω δουλευω λιγο 4 σχεδον παντα 3αρια και σε πιασμενα πουλια κανα 6αρακι μονο και μονο για να μην παρασυρομαι....εχω και 6-7 μηδενικα πανω για προστασια μου μη βγει κανα θεριο απο το νερο
σε αλουμινιο αν κανεις πορτινγκ είναι μαχαιρι δικοπο φιλε , σχιζονται χωρις , σκεψου με πορτινγκ τι θα γινει , τοσοι παγκοσμιοιο πρωταθλητες που τρυπανε τα οπλα τους η παιρνουν εργοστασιακα οπλα με πορτινγκ ειναι ασχετοι ? ομαδες απισω από επιστήμονες και βλητικούς ουτε αυτόι δεν ξερουν τιποτα ?Ο Jimmy Muller εξηγεί γιατί δεν κάνει porting στα τσοκακια του, σε τι εξυπηρετεί, γιατί το χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες, με λίγα λόγια ενοει ότι είναι marketing και το κάνουν για να αφαιρέσουν βάρος. Για το wad stripping δεν λέει τίποτα όμως?
Γεια σου Δημήτρη, δεν είπα φίλε ότι συμφωνώ και μαζί του το βαλα για να ακούσουμε όλοι απόψεις άλλωστε έχω και γω μεγάλη συλλογή από τριφτες τυριού. Συμφωνώ για τα αλουμινένια απόλυτα.σε αλουμινιο αν κανεις πορτινγκ είναι μαχαιρι δικοπο φιλε , σχιζονται χωρις , σκεψου με πορτινγκ τι θα γινει , τοσοι παγκοσμιοιο πρωταθλητες που τρυπανε τα οπλα τους η παιρνουν εργοστασιακα οπλα με πορτινγκ ειναι ασχετοι ? ομαδες απισω από επιστήμονες και βλητικούς ουτε αυτόι δεν ξερουν τιποτα ?
o Myler καλα τα λεει , ο καθεις λεει ότι θελει , η πραξη απεδειξε όμως ότι το πορτινγκ και την ανακρουση κοβει μαχαιρι αλλα και τις κανες τις αναγκαζει να μην σουζαρουν , μαζευει και την κατανομή κατά μισο τσοκ περιπουΔεν λέει τίποτα γιατί το φρενάρισμα δεν είναι δουλειά του porting, άλλο αν κάποια porting είναι έτσι κομμένα σαν μαχαίρι που ξυρίζουν τον συγκεντρωτήρα. Τα επιχειρήματα του porting σε κάννες και τσοκ, ποτέ δεν αφορούσαν το φρενάρισμα.
Ωστόσο έχει δυνατά επιχειρήματα όταν λέει ότι θα μπορούσα πανεύκολα να σας δώσω πολύ όμορφα και περίεργα porting μέσα σε λίγα λεπτά, ρυθμίζοντας την cnc αλλά δεν θα το κάνω γιατί απλά δεν πιστεύω στο porting.
AYTO mporo na to pw και εγω με σηγουρια εχω ρηξη πολλα φυσ.με τα μουλερ σε κανη με πορτινγκ.ΤΟ πορτινγκ δουλευει..pop.o Myler καλα τα λεει , ο καθεις λεει ότι θελει , η πραξη απεδειξε όμως ότι το πορτινγκ και την ανακρουση κοβει μαχαιρι αλλα και τις κανες τις αναγκαζει να μην σουζαρουν , μαζευει και την κατανομή κατά μισο τσοκ περιπου
Γιώργο όλες σχεδόν οι εταιρείες αυτο προμοταρουν ότι οι κοφτερες και διαγωνιες τρύπες στα τσοκακια φρενάρουν την τάπα.Δεν λέει τίποτα γιατί το φρενάρισμα δεν είναι δουλειά του porting, άλλο αν κάποια porting είναι έτσι κομμένα σαν μαχαίρι που ξυρίζουν τον συγκεντρωτήρα. Τα επιχειρήματα του porting σε κάννες και τσοκ, ποτέ δεν αφορούσαν το φρενάρισμα.
Ωστόσο έχει δυνατά επιχειρήματα όταν λέει ότι θα μπορούσα πανεύκολα να σας δώσω πολύ όμορφα και περίεργα porting μέσα σε λίγα λεπτά, ρυθμίζοντας την cnc αλλά δεν θα το κάνω γιατί απλά δεν πιστεύω στο porting.
o Myler καλα τα λεει , ο καθεις λεει ότι θελει , η πραξη απεδειξε όμως ότι το πορτινγκ και την ανακρουση κοβει μαχαιρι αλλα και τις κανες τις αναγκαζει να μην σουζαρουν , μαζευει και την κατανομή κατά μισο τσοκ περιπου
Αυτό ακριβώς παιδιά θέλω να πω αν ακούμε τον muller, την briley και την καθέ εταιρεία ζήτω που καήκαμε, μεγάλο debait γίνεται και σε ξένα forum μεταξυ των υπερμαχων των τρυπιων καννων και τσοκ έναντι τον παραδοσιακών χωρίς. Η αλήθεια πιστεύω βρίσκεται εδώ μέσα από παιδιά που τα έχουν δοκιμάσει επανειλημμένα και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τούς.AYTO mporo na to pw και εγω με σηγουρια εχω ρηξη πολλα φυσ.με τα μουλερ σε κανη με πορτινγκ.ΤΟ πορτινγκ δουλευει..pop.
Κωνσταντίνε, βλέπεις πουθενά να αναφέρεται η λέξη porting ;
Eλα ντέ. Είναι όλα τα ported choke φρενατα;Κωνσταντίνε, βλέπεις πουθενά να αναφέρεται η λέξη porting ;
Το porting δεν ξεκίνησε για φρενάρισμα της τάπας. Το porting ξεκίνησε για την μείωση της αναπήδησης του στομίου και της μείωσης του λακτισματος. Από εκει και πέρα έγινε μια κατάχρηση στην ετυμολογία λόγω των τρυπών.
είπαμε τυροτρυφτες.Η αναπήδηση στομίου που πήγε;
Περίπατο. Γιατί προφανώς η μείωση της αναπήδηση θέλει όλες τις τρύπες από πάνω