Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ποιο σκοπευτηριο..σε γιπαιδο θα δωκ. απο τερμα σε τερμα και στο οριζοντιο δωκαρι δεμενη μια γαλοπουλα.Και στο αλλο τερμα καρκλα και τραπεζι,.Με τις εξεδρες αδιες γιατι θα ειναι κεκ.των θηρων...................εσεις τορα νομιζεται οτι κανουμε πλακα..............ετσι??.sarcastic..pop.
Εχει να πεση πολυ.bbq..bbq.

Πες μου ενα τροπο να το δοκιμασω, μιας και εχω και διαφορα σε αισθηση καμια δεν εχω δει. Γ αυτο ειμαι σίγουρος!
τα εργοστασια μετρανε ανακρουση με ειδικα μηχανήματα σε υπολογιστη , βγαινει διάγραμμα ανάκρουσης , και μεγιστο σημειο αλλα και διαρκεια η οποια εναι και το πιο σημαντικο , υπαρχουν λοιπον δυο τυποι ανάκρουσης φιλε , η πρωτογενης ανακρουση που δημιουργείται στην εκρηξη και η δευτερογενης όταν βγει η στηλη μαζι με τα αερια από τη κανη , στην πρωτογενη ακομα και το παχος της πατουρας στην θαλαμη , η ιδια η θαλαμη οσο αφορα το μηκος της και το σχεδιο της , ο κωνος συναρμογης και φυσικα η συνταγή καθοριζουν το ποσο θα αισθανθεί την ανακρουση ο χειριστης , μιλαμε για απολυτα ταιριασμενο κοντακι στα μετρα του γιατι αν το κοντακι δεν είναι απολυτα ραμενο επανω του και με πελμα ακρως αποροφητικο όλα πανε στραφι , προχωράμε μπροστα , με δυο λογια , οσο λιγοτερα αερια βγουν μαζι εξω τοσο λιγοτερη είναι η ανακρουση , υπαρχει εμπειρικος τροπος να την μετρήσουμε αλλα δεν πρόκειται να τον γραψω δημοσια , ενας απλος και ευκολος τροπος ειναι σε δικανο ποζε η μια κανη τσοκ με τρυπες , η άλλη απλο τσοκ , ιδια φυσίγγια , μπαμ η κατω , μπαμ η επανω , παντα η κανη με το πορτινγκ τσοκ θα κλωτσαει ελαχιστα λιγοτερο , ελαχιστα το ξαναγραφω και δεν θα σουζαρει τοσο πολύ οσο η αλλη

Εχω ενα τσοκ maxi90 απο breta 930 που βγαινει 2,5ποντους εξω...εχω το εξης προβλημα.
Να του κανω 4 η 6 τρυπες;
Οι τρυπες να ειναι 4-5 η 6 χιλιοστα;
Ναι δωσω 30-40 η 45 μοιρες κλιση πως τα μπροστα;
Μεγαλο προβλημα ρε παιδια...και αν δεν δουλεψει λογο που εχω και 26 τρυπες στη καννη και θελω ξεχυτη οταν βρεχει.xm.

Εχω ενα τσοκ maxi90 απο breta 930 που βγαινει 2,5ποντους εξω...εχω το εξης προβλημα.
Μεγαλο προβλημα ρε παιδια...και αν δεν δουλεψει λογο που εχω και 26 τρυπες στη καννη και θελω ξεχυτη οταν βρεχει.xm.
ΠΟΙΕΣ 2 μεγ. μπηρες και πηγενε για υπνο γιατι δεν σε βλεπω καλα.mornin cof.beer.

Σε φτανουν 2.5 ποντοι βρε παλικαριμ να κανεις αυτα τα κολπα.........:(:(o_Oo_Oo_O.xm..xm..xm..xm..xm.

Καλό απόγευμα! Έχω βρει μεταχείρισμενο αυτό το τσοκ (briley helix) για την benelli..
Eχει κανείς άποψη;

mS1NelD.jpg

Καλό απόγευμα! Έχω βρει μεταχείρισμενο αυτό το τσοκ (briley helix) για την benelli..
Eχει κανείς άποψη;

mS1NelD.jpg
Βλεπω οτι θες να την μακρυνεις κι' αλλο την benella ε?νομιζω ο παυλος στο σκοπευτηριο εχει ενα τετοιο στη beretta! ρωτα τον!!κατι θα εχει να σου πει!

Eχει κανείς άποψη;

mS1NelD.jpg
το ειχα παλια στην 391.τιποτα το ιδιαιτερο. ευτυχως το ειχα φερει απ εξω και δεν εφαγα τη λαμπα. το εδωσα μετα απο ενα μηνα

αστο το παραμυθι , για μολογα , ποσες εκανες ?? εγω θα εκανα τεσσερις με 3 χιλιοστα και 4 με 4 σταυρωτα με 45 μοιρες κλιση

Eχει κανείς άποψη;

mS1NelD.jpg
σπαει τα κεντρα και γεμιζει την περιφερεια , κατι σαν τα Μυλερ αν και στα Ηelix αυτό είναι πιο εντονο , λογω του πολύ μεγαλου πορτινγκ κόβεται και εντονα η ανακρουση , σε βιντεο που ειχα δει παλια της βριλευ με ταχυκαμερα εκοβε χαρακτηριστικα την ατρακτο , δινει σε συμβατικο αυλο σχημα τουφεκιας διευρυμενου

Βάψτο μπλε και πέτα το στην θάλασσα....;).sarcastic.
Παιδια με αυτο το τσοκ εχω δει τον Γριγορη να παιρνη σφιριχταρι 107 βηματα 3 σκαγια νο3 πανο στο πουλι.Επησης κανει το 95%απο τα κην. και τις δωκ. με αυτο το τσοκακι.3* παρακαλο.

σε Α 400 εχει δουλεψει κανεις τα βραιν? ενδιαφερομαι για κυλινδρο
παρε το bell αλλα γιατι?? τι εχει ο μαμα κυλινδρος???????? ρωταω γιατι ο παικης που κυνηγαμε μαζι παιρνει με τον κυλινδρο μαμα πουλακια μεχρι τα 30 μετρα ευκολα

σε Α 400 εχει δουλεψει κανεις τα βραιν? ενδιαφερομαι για κυλινδρο
Δεν έχει καμία σχέση το μαμά 5* οποιουδήποτε όπλου με το Brain bell.
Τελείως διαφορετικό σε γεωμετρία. Το μαμά 5* και γενικά το 5* για εμένα είναι για πέταμα. Παλιότερα με το Seminole spreader και τώρα με το bell κάνεις κηδείες σε απόστασης πέρα λογικής για "5*"

Δεν έχει καμία σχέση το μαμά 5* οποιουδήποτε όπλου με το Brain bell.
Τελείως διαφορετικό σε γεωμετρία. Το μαμά 5* και γενικά το 5* για εμένα είναι για πέταμα. Παλιότερα με το Seminole spreader και τώρα με το bell κάνεις κηδείες σε απόστασης πέρα λογικής για "5*"
Το bell το έχω στα σκαριά γι την Μaxus, και γι αυτό δεν έχω άποψη.
Για το spreader θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τολη.
Κηδείες σε μεγάλες αποστάσεις με την Vinci και ειδικά με τα παλιά euromix.

Ναι ρε φιλε ..sarcastic.και με 3 ποντους την κανει την δουλιτσα του..sex hard.
Μορε βρειτε μου εμενα ενα 10ποντο για την ρεμι να δεις πως φρακαρει ο συγκεντρωτηρας.......μεχρι και αυτοματο εξολκεα θα του βαλω να τον πεταει αυτοματα εξω απο το πλαι............ μια που θα βλεπω τον καληκα να περαγετε και μια τον συγκεντρωτιρα.......sarcastic. .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Back