Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Καλό απόγευμα! Ευριπιδη απαντάω εδώ για το briley helix.. Στα πιατα έριξα 2 πουλες την μια την ειδες..σπασίματα έκανε με ευκολία! δεν κάνει τα σπασίματα του kicks αλλά τα πιατα σπουσαν με σχετική ευκολία μου έδειχνε ότι η τουφεκια δεν ήταν τόσο αυστηρή και είχε μεγάλη διάμετρο..μετά πήγα πίνακα και επιβεβαίωθηκε αυτό,καθώς από τα 35 μέτρα η τουφεκια έπιασε όλο τον πίνακα χωρίς να έχει μεγάλη πυκνότητα το κέντρο αλλά τα σκάγια να είναι επιμερισμένα καλά σε όλο τον πίνακα..δεν έβγαλα φωτό θα βγάλω όμως καθώς θα το ξαναριξω.
Να πω ότι το τσοκ είναι briley helix crio plus LM..το μέτρησα όμως με το παχυμετρο και βγήκε 0,45 σύσφιξη στον άυλο τον δικό μου που είναι 18,4...αρα το LM το έκαναν για 18,3 άυλο..το τσοκ έχει έξοδο 17,95...18,4-17,95=0,45
Αρα σε άυλο 18,3 που έχουν πολλές benelli βγαίνει ακριβώς LM...18,3-17,95=0,35..
Οσον αφορά την ανάκρουση μου φάνηκε ακόμα λιγότερη και από το kicks που έχει ήδη χαμηλή..
ότι σου ειπε ο γιατρος τελικα επεσε ακριβως , ειχε γινει τελικα σωστη προγνωση της νοσου φιλε

ότι σου ειπε ο γιατρος τελικα επεσε ακριβως , ειχε γινει τελικα σωστη προγνωση της νοσου φιλε
Καλημερα! Ναι Δημητρη οπως τα ειχες πει.θα βαλω φωτο με πρωτη ευκαιρια μολις ξαναπαω σκοπευτηριο γιατι μπορει να δειτε και εσεις κατι που να μην το εχω δει εγω,αλλα και να παρουν ολοι μια εικονα για το τσοκ καθως απο οτι εχω δει λογω οτι ειναι ακριβο μαλλον δεν κυκλοφορει πολυ.

Είχα και τα δύο....
Τα πούλησα...
Για τα λεφτά που κοστίζουν,δεν είδα κάτι!
Οπότε είσαι ο κατάλληλος!
Με τι όπλο?
Και ποιές οι εντυπώσεις σου?
Το Decoy το θέλω για περπατητό και γενικό κυνήγι, και τo Passing για καρτέρι σε ψηλωμένα, περάσματα και κανένα παπί...

Αν θέλεις την γνώμη μου γι αυτά τα τσοκ ειναι τσοκ που θα σου κανουν δουλειά σε πιο χοντρά νούμερα σκάγια οπως πολύ σωστά λέει και ο Γιάννης. Αν κυνηγάς υδρόβια και φασσα θα σου πρότεινα να τα πάρεις. Μπορείς να βολευτείς και με τα gemmini που ταιριάζουν στα benelli. Με ενα LM ΚΑΙ ΕΝΑ IM είσαι καλυμμένος.

Οπότε είσαι ο κατάλληλος!
Με τι όπλο?
Και ποιές οι εντυπώσεις σου?
Το Decoy το θέλω για περπατητό και γενικό κυνήγι, και τo Passing για καρτέρι σε ψηλωμένα, περάσματα και κανένα παπί...
Εχα το ufo kαι πιρα και το passing Απο τον Γιαννη. Αν δεν ριχνεις χοντρα δεν θα δεις καποια διαφορα.

δεν θα δω καμία διαφορά σε χοντρά σκάγια από τα μαμά τις Μ2 ή από άλλα πιο φτηνά τσοκ?
Το κυνήγι που κάνω είναι:
Περπατητό τσίχλα (15-25 μέτρα)
Καρτέρι τσίχλα (30-50 μέτρα)
καμιά φορά Υδρόβια (15-50 μέτρα)
και ότι άλλο τύχει!
Έχετε να μου προτείνεται κάποια δοκιμασμένη λύση?
Το τουφέκι είναι Benelli M2

δεν θα δω καμία διαφορά σε χοντρά σκάγια από τα μαμά τις Μ2 ή από άλλα πιο φτηνά τσοκ?
και ότι άλλο τύχει!
ενα 4* καιενα 2* τζεμινι η καρλσονς και καθαρισες.

και ότι άλλο τύχει!
σε συμβατικο αυλο Brain η Μυλερ η Carlsons sporting clays , ειχα γραψει από πολύ παλια για τρομερα Helix , δεν τα ξερει ο πολυς κοσμος αλλα δουλευουν τρομερα σε στενους αυλους

Εχω το σεττακι της Carlsons με τα τρια τσοκακια (Close - Medium - Long range). Παρ' ολο που το οπλο Μ2 Comfort εχει ελαχιστη χρηση, τα αποτελεσματα
ειναι πληρως ικανοποιητικα. Θα σου το προτεινα ανεπιφυλακτα, εχει ανεβει λιγο η τιμη του βεβαια αλλα κανει δουλεια.

Back