Dimitris benelli
Banned
ότι σου ειπε ο γιατρος τελικα επεσε ακριβως , ειχε γινει τελικα σωστη προγνωση της νοσου φιλεΚαλό απόγευμα! Ευριπιδη απαντάω εδώ για το briley helix.. Στα πιατα έριξα 2 πουλες την μια την ειδες..σπασίματα έκανε με ευκολία! δεν κάνει τα σπασίματα του kicks αλλά τα πιατα σπουσαν με σχετική ευκολία μου έδειχνε ότι η τουφεκια δεν ήταν τόσο αυστηρή και είχε μεγάλη διάμετρο..μετά πήγα πίνακα και επιβεβαίωθηκε αυτό,καθώς από τα 35 μέτρα η τουφεκια έπιασε όλο τον πίνακα χωρίς να έχει μεγάλη πυκνότητα το κέντρο αλλά τα σκάγια να είναι επιμερισμένα καλά σε όλο τον πίνακα..δεν έβγαλα φωτό θα βγάλω όμως καθώς θα το ξαναριξω.
Να πω ότι το τσοκ είναι briley helix crio plus LM..το μέτρησα όμως με το παχυμετρο και βγήκε 0,45 σύσφιξη στον άυλο τον δικό μου που είναι 18,4...αρα το LM το έκαναν για 18,3 άυλο..το τσοκ έχει έξοδο 17,95...18,4-17,95=0,45
Αρα σε άυλο 18,3 που έχουν πολλές benelli βγαίνει ακριβώς LM...18,3-17,95=0,35..
Οσον αφορά την ανάκρουση μου φάνηκε ακόμα λιγότερη και από το kicks που έχει ήδη χαμηλή..