Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Σε ευχαριστώ Γιάννη.
Πραγματικά πολύ καλή τουφεκιά και έχει και 5-7 μέτρα ακόμα...
Προβλέπω να μην βγαίνει από την Benelli...:D
Γιώργο έτσι φαινετε..και με ένα πιο κλειστό smoke ειμαι καλυμμένος και στα μπασίματα και απογευματινά ψηλωμενα..αλλά δεν βιάζομαι.θα δοκιμαστεί διεξοδικά,και μετά θα προχωρήσω.εννοειται όλες οι δοκιμές θα μοιραστούν μαζί σας,για να έχουμε έναν μπούσουλα,γιατί αν το τσοκ πραγματικά δουλεύει όπως φαίνεται μέχρι τώρα πραγματικά αξίζει τα 78 ευρώ που έχει παρόλο που για την εποχή είναι πολλά χρήματα..

καλημερα σε ολους σας....μιας και δεν θυμαμαι αν ειχα ανεβασει τις τελευταιες δοκιμες πριν τις παρεμβασεις στην γρια....
NS5jS6M.jpg

4E8Fgwc.jpg

MsK4ivq.jpg

OrnzZVT.jpg

ZyAAWAW.jpg

ThBlLg9.jpg

Η τελευταία τουφεκιά με το Kicks είναι πολύ καλή και έχει αρκετά μέτρα ακόμα. Χμ παρατήρησα ότι σου φεύγουν λίγο οι ντουφεκιές ψηλά και αριστερά, τουλάχιστον στις δοκιμές...
καλημερα μανο....φευγουν σιγουρα επανω και για αυτο θα χρειαστει μια ψιλοδιορθωση το κοντακι....αν το ειχα μονο για παπι δεν θα το πειραζα αλλα το θελω για γενικο κυνηγι

Σκέφτομαι την αγορα ενος Patternmaster Code Black Duck για την VERSA MAX. Σε ξενα φορουμ λενε οτι οι τα δικα της τσοκ ειναι για πέταμα. Οι αμεροικανοι δυο τσοκ προτιμούν σε αυτην, τα pattermaster και τα carlson. Το οπλο δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη. Προοριζεται κυριος για το κυνήγι υδροβίων. Εχει καποιος εμπειρία πως δουλεύει το συγκεκριμένο σε διευρυμένο αυλό και σε τι σύσφιξη αντιστοιχεί ?

Σκέφτομαι την αγορα ενος Patternmaster Code Black Duck για την VERSA MAX. Σε ξενα φορουμ λενε οτι οι τα δικα της τσοκ ειναι για πέταμα. Οι αμεροικανοι δυο τσοκ προτιμούν σε αυτην, τα pattermaster και τα carlson. Το οπλο δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη. Προοριζεται κυριος για το κυνήγι υδροβίων. Εχει καποιος εμπειρία πως δουλεύει το συγκεκριμένο σε διευρυμένο αυλό και σε τι σύσφιξη αντιστοιχεί ?
πριν κανεις οτιδηποτε αγορα δοκιμασε τα δικα της σε πινακα η χαρτι και μετα αποφασισε. πολυ αμφιβαλω οτι η rem εχει σφαλει σε probore τσοκ

φίλος το έχει σε sx3 invector plus και είναι πολύ ευχαριστημένος σε ότι κυνήγι κάνει και περισσότερο σε υδρόβια που κυνηγάει στο εξωτερικό
το είχα δανειστεί πέρυσι σε καρτέρι τσίχλας με πολύ καλά αποτελέσματα αλλά έκανε δυνατό θόρυβο λόγω του πόρτινγκ που προσωπικά με ενόχλησε
σύσφιξη δεν θυμάμαι αλλά μιας και αύριο θα είμαι σπίτι του θα πάρω το τσοκόμετρο να το μετρήσω :)

φίλος το έχει σε sx3 invector plus και είναι πολύ ευχαριστημένος σε ότι κυνήγι κάνει και περισσότερο σε υδρόβια που κυνηγάει στο εξωτερικό
το είχα δανειστεί πέρυσι σε καρτέρι τσίχλας με πολύ καλά αποτελέσματα αλλά έκανε δυνατό θόρυβο λόγω του πόρτινγκ που προσωπικά με ενόχλησε
σύσφιξη δεν θυμάμαι αλλά μιας και αύριο θα είμαι σπίτι του θα πάρω το τσοκόμετρο να το μετρήσω :)
Εχω την εντυπωση οτι εχει δαχτυλίδι για να φρενάρει τον σιγκεντωτηρα. Ακριβεις μετριση δεν νομιζω οτι μπορει να γινει λογο αυτης της ιδιομορφίας. Το site δεν αναφέρει κατι για συσφίξεις

Εχω την εντυπωση οτι εχει δαχτυλίδι για να φρενάρει τον σιγκεντωτηρα. Ακριβεις μετριση δεν νομιζω οτι μπορει να γινει λογο αυτης της ιδιομορφίας. Το site δεν αναφέρει κατι για συσφίξεις

Aκριβως ετσι ειναι. Στη σειρα Patternmaster Classic και Code Black, η συσφιξη του τσοκ ειναι η ισια σε short, medium, long, extra long range και ισοδυναμει σε συσφιξη απο Μ. Αν το τσοκ ριχνει F, η IC εξαρταται μονο απο το που θα πιασουν τα εσωτερικα εξογκομωτα του τσοκ τον συγκεντρωτηρα. Το Duck εχει υπολογιστει ετσι ουτως ωστε να ριχνει F

Aκριβως ετσι ειναι. Στη σειρα Patternmaster Classic και Code Black, η συσφιξη του τσοκ ειναι η ισια σε short, medium, long, extra long range και ισοδυναμει σε συσφιξη απο Μ. Αν το τσοκ ριχνει F, η IC εξαρταται μονο απο το που θα πιασουν τα εσωτερικα εξογκομωτα του τσοκ τον συγκεντρωτηρα. Το Duck εχει υπολογιστει ετσι ουτως ωστε να ριχνει F
Κανα code black δεν ειχες στο πορτοφολακι σου.sarcastic.

Το εχω μετρησει εγω στο Patternmaster Classic LR που ειναι ακριβως το ιδιο με CodeBlack Duck. 0.715 ιν σε αυλο 0.730 ιν.

Back