skyfall
Banned
custom made in Greece.ασε ρε γατακι. κι η δικια σου custom made ειναι
ha haaa
custom made in Greece.ασε ρε γατακι. κι η δικια σου custom made ειναι
ha haaa
Δυστυχώς όχι Γιώργο η εταιρεία απλά αναφέρει επιμηκυνμενος κωνος.Κωστα ξερεις με σηγουρια να μου πεις ποσο μακρυς ειναιοκονος που εχει ?
ΣΤΗΛΕ τους κανα ε μαιλ ν σου πουνε Κωστα. Πελατης τους εισαι.Δυστυχώς όχι Γιώργο η εταιρεία απλά αναφέρει επιμηκυνμενος κωνος.
έχω δοκιμάσει τα briley midas συσφίξεις sk,m,im από την αρχή της χρονιάς κατέληξα στα sk,im μέχρι 1 μήνα πριν την λήξηΕχει κανένας δοκιμάσει aftermarket chokeπάνω σε Winchester sx3 και αν ναι ποιο προτείνει
Pattermaster anaconda εννοείς αυτο εδω ;έχω δοκιμάσει τα briley midas συσφίξεις sk,m,im από την αρχή της χρονιάς κατέληξα στα sk,im μέχρι 1 μήνα πριν την λήξη
τότε δοκίμασα το anaconda mid range και πούλησα τα m,im αφού με καλύπτει απόλυτα στο κυνήγι καρτέρι τσίχλας
τα briley midas τα δουλεύω χρόνια σε 6 browning και 2 winchester που είχα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....απλά το anaconda μου έκανε αυτό το κλικ που λένε και μ έχει τρελλάνειPattermaster anaconda εννοείς αυτο εδω ;
Γίνεται να το παραγγείλω απο εξωτερικό αν ναι ποια σελίδα προτείνεις
Το briley και το browning το Midas δεν σου αρεσε ;
Γιώργο το ΜΙΔΑΣ εγώ τα εχω πάρει απο αυτον τον Άγγλο γιατί με Αμερική δεν κατάφερα να βρω άκρη . μεταφορικά 9-10 ευρώPattermaster anaconda, browninng Midas,briley δεν ξερω αν διάβασες πιο πάνω εχω την Winchester sx3
Αν έχετε καποια γνώμη και απο άλλες μάρκες θα με ενδιαφέρε διότι θα αγοράσω πρώτη φορά και θελω γνώμη
Χωρίς να γνωρίζω το όπλο,συμφωνώ με τον Παύλο,ιδίως για το carlson. Θα το ευχαριστηθείς....Για την sx3 θα σου πρότεινα carlsons sporting clays choke και σίγουρα κάποιο kicks smoke
Θελω για κυνήγι πάπιας και για μπεκάτσα οποτε πιστεύω αν παρω τα clarson waterfowl το πακέτο των τριών τσοκ που εχει το close range mid range και long range θα ειμαι καλυμμενος.. δεν ειναι μονο για ατσάλινα ετσι ;https://www.brownells-deutschland.de/epages/Deutschland.sf/de_DE/?ObjectID=12314&ViewAction=FacetedSearchProducts&SearchString=carlson's+invector+plus&ICShowAllFacets=1
η κάννη σου 18.7 αυλό έχει,ποιά σύσφιξη ψάχνεις ;
Μαλλον χτυπησε ο δαιμονας του πληκτρολογιου 730-18.54 720-1828 710-18034 εαν δεν κανω λαθος.Τα αγορασα προσφατα και ειναι εξαιρετικαμε αυλό 18.7 που έχει το όπλο υπολόγισε τα ως εξής
το IC .720 θα σου βγεί 18.288 κάτι σαν 3*
το MID .710 θα σου βγει 18.035 περίπου 2*
το Full .700 θα σου βγει 17.78 περίπου 1*
ρίχνουν τα πάντα όχι μόνο ατσάλι και θα σε καλύψουν για τα κυνήγια σου