Καθαρά για παπί και αγριογαλο, φάσσα δεν τολμώ να πω εκτός αν είσαι σε καμπο.
Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.
Παύλο πάρε κ ένα δικό τους υδρόβιο .... Και όλα για δοκιμή στον Έβρο μετά
A πολύ ωραία, θέλω μια "σκούχτρα" για χήνα ... .smashfrak. .smashfrak. .smashfrak. ... σκέφτομαι να ανοίξω φάρμα και την θέλω για να τις μαζεύω ...Παντως σε 2 μηνες ειμαι Αμερικη...
Άρα τα elite sporting είναι πιο κοντά για γενική χρήση ποια η γνώμη σου Παύλο.Γιαννη αυτο το συγκεκριμενο που αναγραφουν στην πατεντα σιγουρα. Εχει ομως και ολοκλειρες σειρες απο ΙC μεχρι ΧF και επιπλεον τσοκ για σκοπευτικη χρηση. Το ερωτηματικο το μεγαλο για μενα ειναι η περιφερεια.
THIS IS OUR CHOKE TUBE COMPARISION CHART FOR OUR RESTRICTIONS VERSUS STANDARD FACTORY CHOKE SIZES:
.670 IS EQUAL TO A FACTORY EXTRA FULL
.675 IS EQUAL TO A FACTORY FULL
.680 IS EQUAL TO A FACTORY FULL/MODIFIED
.685 IS EQUAL TO A MODIFIED
.695 IS EQUAL TO A IMPROVED
A πολύ ωραία, θέλω μια "σκούχτρα" για χήνα ... .smashfrak. .smashfrak. .smashfrak. ... σκέφτομαι να ανοίξω φάρμα και την θέλω για να τις μαζεύω ...
Αστειεύομαι Παύλο, ευχαριστώΓια καρακαζα η για μποζα?
λιγο ασχετος με τα τσοκ,βοιθηστεμε αυτά είναι ας πούμε τα φουλ τσοκ απ αυτές τις εταιρίες; Τα παραγγελνεις με βάση την μάρκα του όπλου; Με βάση τον αυλό του όπλου; Σε τι τιμές παίζουν περίπου;για το Ufo έχω διαβάσει εδώ καλά λόγια... Γιατί ενδιαφέρονται για ένα super super full....όσο φουλ γίνεται...έχω μια fabarm 368 με 18.8 αυλό...Δυσκολη επιλογη τελικα : Muller UFO ή Pattern Master Anaconda ή Kick's Vortex ή Jeb's what ever. Πολυ μπλεξιμο....
Άρα τα elite sporting είναι πιο κοντά για γενική χρήση ποια η γνώμη σου Παύλο.
http://www.jebschokes.com/jebs-elite-sporting-clays-choke-12-gauge/
Παω σε κάποια μέρη στον λαγό ,που περνάει από συγκεκριμένα σημεία όταν τον σηκώσουν τα σκυλιά, κοντινότερα από 60-70 μέτρα δεν γίνεται να σταματήσεις εκεί το χρειάζομαι.Φίλε Μύρο, το όσο πιο φουλ γίνεται για ποιον σκοπό το θες;
Άρη μου αρέσουν υπερβολικά οι οριακες βολές, έχεις να μου προτείνεις κάτι από τα τσοκ που λες;να δω και σε τι τιμές παιζουν;Μυρο να σου πω την αληθεια μου, εγω μαλλον δεν θα διακυνδυνευα να τον τουφεκισω το λαγο σε αυτη την αποσταση γιατι θα υπηρχαν σοβαρα ενδχομενα να φυγει τραυματισμενος, αλλα αν επιμενεις θα ψαχνομουν κ σε καποια τσοκ "γαλοπουλας" γι αυτες τις αποστασεις... Ειδικα αν η τουφεκια ειναι σε σταματημενο θηραμα...
Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ rem expres Ν 4Μεγάλη σημασία έχει και το νούμερο των σκαγιών που θα χρησιμοποιήσει.
Καλημερα! Μυρο συμφωνω με τον Αρη! Σε ανοιχτα πεδια το nitro κανει θαυματα! Εγω βαζω σε ανοιχτα πεδια 2 αστρα,πρωτο,δευτερο και τριτο remington Nitro 42,5 gr σε νουμερα αντιστοιχα 6-4-2...επισης να εχεις υποψιν σου οτι τα νουμερα της remington ειναι μισο νουμερο πιο χονδρα απο τα αλλα φυσιγγια..γενικα τα Αμερικανικα χονδρα φυσιγγια, απο οτι εχω δει (για ψιλα δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει με αμερικανικα ψιλα) ειναι μισο νουμερο πιο χονδρα απο τα Ευρωπαικα..Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ rem expres Ν 4
Για τριχωτο το ν2 σε αυτές τις αποστασεις είναι πιστεύω σωστοτερο.Εγω βαζω σε ανοιχτα πεδια 2 αστρα,πρωτο,δευτερο και τριτο remington Nitro 42,5 gr σε νουμερα αντιστοιχα 6-4-2..