Εγω θα εβαζα κ τα τρία rem nitro magnum ν2 με φουλ τσοκ.Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ rem expres Ν 4
Ας είναι λίγο πιο χοντρό το αμερικανικό δυάρι..
Αν είναι ανοιχτό τότε μπορείς να σκοπεύσεις σωστά κ με ψυχραιμία..
Εγω θα εβαζα κ τα τρία rem nitro magnum ν2 με φουλ τσοκ.Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ rem expres Ν 4
Αυτα ειναι ετσι κ αλλιώς για tough guys Γερασιμε, τα 142 γρ θα τους χαλάσουνε;Τα jebs με 5 ουγιές(142gr) βάρος θα κάνουμε και μπράτσα!![]()
Ναι αυτό το ξέρω Γιάννη για τα αμερικανικά φυσίγγια ότι έχουν πιο χοντρά σκάγια.Ξέχασα να πω ότι και εγώ το τελευταίο nitro βάζω αλλά Ν 4..Καλημερα! Μυρο συμφωνω με τον Αρη! Σε ανοιχτα πεδια το nitro κανει θαυματα! Εγω βαζω σε ανοιχτα πεδια 2 αστρα,πρωτο,δευτερο και τριτο remington Nitro 42,5 gr σε νουμερα αντιστοιχα 6-4-2...επισης να εχεις υποψιν σου οτι τα νουμερα της remington ειναι μισο νουμερο πιο χονδρα απο τα αλλα φυσιγγια..γενικα τα Αμερικανικα χονδρα φυσιγγια, απο οτι εχω δει (για ψιλα δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει με αμερικανικα ψιλα) ειναι μισο νουμερο πιο χονδρα απο τα Ευρωπαικα..
Νομίζω είναι υπερβολή όλα ν 2 αυτό που κάνει ο γιαννης θα δωκιμασω, μου δένεται σωστότερη επιλογή. Ξέχασα να πω ότι βάζω και το super full έσω έξω που έχω και από 71 πόντους ή κάνη πάει 82..αλλά ήθελα κάτι καλύτερο από εξηδικευμενη εταιρία τσοκΕγω θα εβαζα κ τα τρία rem nitro magnum ν2 με φουλ τσοκ.
Ας είναι λίγο πιο χοντρό το αμερικανικό δυάρι..
Αν είναι ανοιχτό τότε μπορείς να σκοπεύσεις σωστά κ με ψυχραιμία..
Για τα 60-70μ που αναφέρεις πιστεύω ότι δεν είναι.Νομίζω είναι υπερβολή όλα ν 2
Τάσο ποσο εύκολο είναι όμως να πετύχεις τον τρεχατο λαγό στα 60/70 μέτρα;;;;Για τα 60-70μ που αναφέρεις πιστεύω ότι δεν είναι.
Ειναι κ κάτι λαγοί θεριά σκέτα...
Αρη στα 45-50 θα έλεγαΚωστα στο 5αρι αγριεψε το Kicks...
Πηγαινε στα 35 μετρα να δουμε τι κανει, τα 30 μετρα ειναι πολυ κοντα για τη χρηση που το θες...
Έρχεται και το πιο σφιχτό στο δρόμο είναι. .....Κωστα στο 5αρι αγριεψε το Kicks...
Πηγαινε στα 35 μετρα να δουμε τι κανει, τα 30 μετρα ειναι πολυ κοντα για τη χρηση που το θες...
Παρά πολύ δύσκολο...καθαρή τύχη ειναιΤάσο ποσο εύκολο είναι όμως να πετύχεις τον τρεχατο λαγό στα 60/70 μέτρα;;;;
Τύχη ....βουνο θα έλεγαΠαρά πολύ δύσκολο...καθαρή τύχη ειναι
http://imgur.com/4YYQjxPΚωστα στο 5αρι αγριεψε το Kicks...
Μα δεν ειπα οτι ειναι ευκολο.Τάσο ποσο εύκολο είναι όμως να πετύχεις τον τρεχατο λαγό στα 60/70 μέτρα;;;;
Γιαννη το μήνυμα σου ειναι για extra full likeΟ μπαρμας δεν ασχολειται καθολου με φυσιγγια ειναι πολυ μεγαλος 75-80 χρ..κυνηγαει ΜΟΝΙ λαγο απο 20 χρ..αρα καταλαβενετε τι λαγους εχει χτυπησει και τι εμπειρια εχει.. αλλα εμπειρικα παει σε 33 γρ στο λαγο..και αυτο κατι λεει..κατι διδασκει σε εμας..τον εχω δει πολλες φορες να σηκωνει τουφεκι σε αποστασεις που εγω μολις το σηκωσε ελεγά απο μεσα μου "" τρελος ειναι"" και ο λαγος να πεφτει..εμεινα Μ........ΑΣ..