[url=https://postimg.org/image/9xp38xipr/][/URL]
Βιδωθηκε....
Εχει να γινει της...τρύπας!!!
Για να μη μας κολλάει ο Γιούρι....
Βιδωθηκε....
Εχει να γινει της...τρύπας!!!
Για να μη μας κολλάει ο Γιούρι....
Γιωργο ,lf ειναι το συγκεκριμένο.καλησπερα σε ολουσ.. φιλε γιαννη καλοριζικο το kikc.. μια ερωτηση για xtra full τσοκ σε m2 εχουμε καποια αποψη αναμεσα σε seminole και carlson ?? το kikc γιαννη σε τι συσφιξη το πηρεσ? εχεις ακουσει καλες κριτικες?? σορρυ για τισ πολλες ερωτησεις!!!
Πολυ τρυπα ρε παιδι μου.....ζηλεψα
Μη χάσεις, μαστορακο!Πολυ τρυπα βλεπω γεροντα... .xm..pop. Κ μας το παιζεις κ παραδοση δερμα-ξυλο...
Εχεις να δεις ανομοιομορφες κατανομες στο χαρτι που θα ειναι ολες δικες σου...
Αλλη φορα οι πρωτες, αλλη φορα οι δευτερες... δεν θα ξερει κατα που να κανει...
καλοριζικο!
Που ειναι το μαγαζι???φιλε αρη για φασσα και παπι.. νουμερα απο 5 εωσ 2... με ποιο ανοιχτα τσοκ δεν εχω μεινει ικανοποιημενοσ για τισ αποστασεις που ριχνω δυστηχωσ.. γιαννη σε ευχαριστω το ξερω πωσ τα seminole δεν παραγονται πια αλλα υοαρχει ενα μαγαζι φιλου με κυνηγετικα που το κλεινει και απο 155 μου αφηνει τα seminole στα 50 ευρω οποτε το θεωρω δωρω και λεω να παω προσ τα εκει..
εμεις για τις τρυπες τα ειπαμε το πρωι.τωρα εχω να σου πω μονο καλοριχτο και
πολυ bad gun επεσε σημερα......ΚΑΛΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΑ Γιαννη να το ευχαριστηθεις !!!
Καλόριχτο Γιάννη!
Καλοριζικο Γιαννη. Ρε τί εχετε παθει ολοι. Μου ρχεται να κολλησω με οξυγονοκοληση το τσοκ στο baikal που ειναι με σταθερα τσοκ.asking..asking.
. μια ερωτηση για xtra full τσοκ σε m2 εχουμε καποια αποψη αναμεσα σε seminole και carlson ??
Muller H20 UFO......φιλε αρη για φασσα και παπι.. νουμερα απο 5 εωσ 2... με ποιο ανοιχτα τσοκ δεν εχω μεινει ικανοποιημενοσ για τισ αποστασεις που ριχνω δυστηχωσ.