Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και να έχουμε όλοι καλά κυνήγια!

Αλλος ενας φρενατος μπηκε στο club....welcome!!!!
Μπα ο Χρηστος ηταν ηδη φιδισιος!!
Κώστα όπως γράφει κι ο Παύλος, μπορεί μετά από αυτόν να είμαι από τους πρώτους στο φόρουμ που έγινα φιδίσιος, βέβαια με τη βοήθειά του δίνοντάς μου πληροφορίες για τα Anaconda...

Καλησπέρα στην ομάδα...Πρόσφατα αγόρασα ένα kicks smoke 0.30(l.full) για την benelli criocomfort.Χρόνια τώρα κυνηγάω με το biturbo και το light modified της briley.το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το kicks είναι ότι δεν έκανε ότι υπόσχεται.βολές με πολλά κενά ...βολές χωρίς έντονο κέντρο και γενικά άσχημες κατανομές ...18.4 αυλος το όπλο...πιθανές αιτίες ???να το κρατήσω ή να γυρίσω στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή του briley???

Καλησπέρα στην ομάδα...Πρόσφατα αγόρασα ένα kicks smoke 0.30(l.full) για την benelli criocomfort.Χρόνια τώρα κυνηγάω με το biturbo και το light modified της briley.το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το kicks είναι ότι δεν έκανε ότι υπόσχεται.βολές με πολλά κενά ...βολές χωρίς έντονο κέντρο και γενικά άσχημες κατανομές ...18.4 αυλος το όπλο...πιθανές αιτίες ???να το κρατήσω ή να γυρίσω στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή του briley???
Εσυ φίλε μου μάλλον έπιασες το τζοκερ απ την ανάποδη....ολα στη ζωη

Εσυ φίλε μου μάλλον έπιασες το τζοκερ απ την ανάποδη....ολα στη ζωη
Όλα όντως...καμία φορά παρασυρόμαστε ζητάμε το κάτι παραπάνω.το θέμα είναι αν κάποιος συνάδελφος έχει παρόμοια εμπειρία η υπάρχει κάποιο περιθώριο να βελτιώσω την κατάσταση...σκέφτηκα ότι ίσως το biturbo λόγω tecna και ζέστης δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα...

Back