Τα 38 ειναι καλυτερα?υπαρχουν καποιες δοκιμες να μας διξει καποιος?τα 36
Τα 38 ειναι καλυτερα?υπαρχουν καποιες δοκιμες να μας διξει καποιος?τα 36
Γιάννη, Χρήστο καλοντουφεκα τα τσοκ παλικάρια.
Με γεια maestro !
Με γειά Χρήστο !
Γιάννη, Χρήστο καλοντουφεκα τα τσοκ παλικάρια.
Παλικάρια να είστε καλά! Καλά κυνήγια και σε εσάς!Λεβεντόπαιδα Γιάννη και Χρήστο καλοτούφεκα τα τσοκ,αυτά τα anaconda πολύ μου αρέσουν.
Γιωργο αν θελεις στειλε ενα πμ τον αριθμο να επικοινωνησουμε με το παιδιφιλε αρη για φασσα και παπι.. νουμερα απο 5 εωσ 2... με ποιο ανοιχτα τσοκ δεν εχω μεινει ικανοποιημενοσ για τισ αποστασεις που ριχνω δυστηχωσ.. γιαννη σε ευχαριστω το ξερω πωσ τα seminole δεν παραγονται πια αλλα υοαρχει ενα μαγαζι φιλου με κυνηγετικα που το κλεινει και απο 155 μου αφηνει τα seminole στα 50 ευρω οποτε το θεωρω δωρω και λεω να παω προσ τα εκει..
Ναι ρε παιδιά συμφωνώ.Στο θήραμα δεν το δοκίμασα.Αλλά πώς είναι δυνατόν να βγάζει κενά στο χαρτί και να στραπατσαρει το θήραμα??? Είναι λίγο παράλογο κατ εμέ...Σαν κατοχος και εγω smoke δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο απο αυτα που ειπε ο παυλος....αλλο το χαρτι αλλο τα θηραματα.....εκει δινει ρεστα
το biturbo σε οτι δοκιμες εχω κανει απο περυσι σε νο. 6 ειναι μαυρα χαλια με οτι τσοκ και σε οτι οπλο το εχω βαλει. μολις ξαναπαω σκοπευτηριο θα ριξω στον πινακα με το kicks lf που εχω στο μπαικαλ ενα 6αρι biturbo για να συγκρινουμε με τουφεκια δικια σου. πες μου μονο στα ποσα μετρα να ριξω. παντως πετα το biturbo και παρε percorso.παλι tecna πιο φτηνο και τουλαχιστον 10 κλασεις ανωτερο αυτη τη στιγμη. δεν ειναι το biturbo που ηταν πριν 6-7 χρονια
οκ μολις παω θα βαλω φωτο απλα εμενα θα ειναι με νο. 6Στα 30 μέτρα σε κύκλο διάμετρο 85 cm με κέντρο κύκλο διαμέτρου 20cm...έριξα με no 5...περιμένω τη δοκιμή σου
Καθόλου παράλογο, τα σκάγια δεν πάνε επίπεδα αλλά τρισδιάστατα επίσης το πουλί πετάει δεν είναι ακίνητοΝαι ρε παιδιά συμφωνώ.Στο θήραμα δεν το δοκίμασα.Αλλά πώς είναι δυνατόν να βγάζει κενά στο χαρτί και να στραπατσαρει το θήραμα??? Είναι λίγο παράλογο κατ εμέ...
Τελικα εχει καποια μεγαλο νοημα η χρηση του χαρτιου;δεν διαφερει αρκετα απο την πραγματικη εικονα της ντουφεκιας πανω στο θηραμα;Καθόλου παράλογο, τα σκάγια δεν πάνε επίπεδα αλλά τρισδιάστατα επίσης το πουλί πετάει δεν είναι ακίνητο
Διαφερει, αλλα ο αριθμος των σκαγιων που πανε επανω στον πινακα ειναι μια καλη πρωτη αξιολογηση...Η συγκεντρωση δηλαδη...Τελικα εχει καποια μεγαλο νοημα η χρηση του χαρτιου;δεν διαφερει αρκετα απο την πραγματικη εικονα της ντουφεκιας πανω στο θηραμα;
Εχει Ηλια!Τελικα εχει καποια μεγαλο νοημα η χρηση του χαρτιου;δεν διαφερει αρκετα απο την πραγματικη εικονα της ντουφεκιας πανω στο θηραμα;
Κατα την γνωμη εχει νοημα.Οταν βλεπεις μια αριστη κατανομη στο χαρτι πιστευω θα δεις να αποδιδει σωτα και στο θηραμα.Τις οχι και τοσο καλες κατανομες στο θηραμα μπορει να τις σωσουν η ατρακτος και τα επερχομενα σκαγια καθως και η κινηση του θηραματος,τις καλες ομως δεν χρειαζεται να τις σωσει κανεις..Τελικα εχει καποια μεγαλο νοημα η χρηση του χαρτιου;δεν διαφερει αρκετα απο την πραγματικη εικονα της ντουφεκιας πανω στο θηραμα;
Κωστα,στην τελικη αυτο είναι που εχει σημασια και κυνηγετικη οφελεια!Παιδες σωστα ολα αυτα που λετε...αλλα εχω δει διαφορες απο τα μαμα και τα φρενατα τσοκ...στα μαμα το πουλι επεφτε και αρκετες φορες ζωντανο ενω με τα φρενατα το πουλί καπνιζε....μιλαμε για ιδιες σχετικα αποστασεις και ιδια φυσιγγια