Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημητρη καμια φορα η πολυ ζεστη ειναι χειροτερη απο το κρυο

οσο αφορα την πτηση των σκαγιων η πολύ ζεστη είναι ότι καλυτερο μπορει να τους συμβει φιλε , κανεις λαθος ,

Δεν το διατυπωσα καλα κ αλλο καταλαβες εσυ, αλλο εννοουσα εγω... Εγω αναφερομουν στα ετοιμα φυσιγγια με το παραπανω που σε πολλες περιπτωσεις στην πολυ ζεστη σκορπιζουν για πλακα...

οσο αφορα το τεστ που εκανες με το πιατο του μαρκ , μπορεις να μου αποδειξεις ότι παταγες ακριβως παντα την ιδια χρονκη στιγμη ? όχι βεβαια ,
Οχι φυσικα κ δεν μπορω, γι αυτο ειπα οτι ειναι κ υποκειμενικο το θεμα... Ωστοσο αν ριξεις ενα εξερχομενο πιατα 25 φορες ας πουμε, κ εχεις κ ενα σημειο αναφορας τον πυργο του pull, μπορεις εστω κ με καποια αποκλιση να το οριοθετησεις καπως,,,

και να ξερεις κατι , παντα εχουμε διαμορφωσει το αποτελεσμα στο μυαλο μας πριν κανουμε την δοκιμη

Εγω πιστευα το αντιθετο απο αυτο που ειδα, η τουλαχιστον οτι η διαφορα δεν ειναι τοσο οφθαλμοφανης...

Δημητρη εμεις κανουμε ενα διασπορας με ελικα θωδη και 6αρια mb36 στα 37 η 38
δεν περιμενα ποτε από εμπειρο ιδιογομωτη όπως νομιζω ότι εισαι να φτιαξει διασπορας φυσιγγι με ΜΒ 36 στο ονομαστκο της φορτιο , γρηγορα αυριο με τον κηδεμονα σου στο νηπιαγωγειο παλι

Δημητρη εμεις κανουμε ενα διασπορας με ελικα θωδη και 6αρια mb36 στα 37 η 38 αναλογα την εποχη,ενω παιρνουμε κοντινα πουλια καποιες φορες περνουμε πουλια και μετα 30 για να μην πω ποιο μακρια.πως ενας ελικας μπορει να παρει πουλια τοσο μακρια;.xm.που υποτιθετε ειναι για κοντινες αποστασεις.xm.

Καταρχην αυτο το φυσιγγι που ταιριαζει με το διασπορας του Κουτουμανου κ ειναι σχετικα φορτωμενο, ειναι φωτια κ λαβρα... Ασχετο αλλα πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω με κανονικο κυαθιο κ ρελι... ;) Απο εκει κ περα δεν σημαινει οτι επειδη σκορπιζει τα σκαγια αποκλινουν κ ολα απο το κεντρο... Μεχρι ενα βαθμο αποκλινουν, μετα εχουν μια ταση να ταξιδευουν παρομοια αλλα αρκετα διεσπαρμενα απο αυτα που ειδα στα χαρτονια...

Το κίτρινο τι "φοράει" τελικά; Τον πρώτο ή τον δεύτερο;
Ο κατασκευαστής αναφέρει για το κίτρινο ότι έχει "Πλαστικό ελικοειδές με αποσπώμενα πτερύγια"... http://lambro.gr/el/product/DIASPORAS/DIASPORAS

σου εγραψα δυο φορες ότι φοραει τον σταυρο gualandi , θα συννενοηθουμε η τζαμπα γραφω ?

Εσύ λες ότι φοράει σταυρό gualandi και ο κατασκευαστής λέει ότι φοράει για διασπορέα πλαστικό ελικοειδές με αποσπώμενα πτερύγια και η ερώτησή μου ήταν η εξής: Αυτό που λες εσύ και αυτό που λέει ο κατασκευαστής είναι το ίδιο πράγμα; Αν ναι, οκ. Αν όχι, ποιος έχει λάθος;

Αν νομίζεις ότι γράφεις τσάμπα, μην απαντάς... :)

Εσύ λες ότι φοράει σταυρό gualandi και ο κατασκευαστής λέει ότι φοράει για διασπορέα πλαστικό ελικοειδές με αποσπώμενα πτερύγια και η ερώτησή μου ήταν η εξής: Αυτό που λες εσύ και αυτό που λέει ο κατασκευαστής είναι το ίδιο πράγμα; Αν ναι, οκ. Αν όχι, ποιος έχει λάθος;

Αν νομίζεις ότι γράφεις τσάμπα, μην απαντάς... :)
τελικα ποιον φοραει ? γραφω λαθος πραγματα φιλε ?

Σταυροειδης ειναι ο διασπορεας της Lambro Χρηστο, κ συγκεκριμενα Gualandi... Η σελιδα της Lambro θα μπορουσε να το διατυπωσει καλυτερα...
Οπότε Άρη μιλάμε για το ίδιο πράγμα... Ευχαριστώ για την απάντηση.

τελικα ποιον φοραει ? γραφω λαθος πραγματα φιλε ?

Αν κατάλαβες από τα γραφόμενά μου ότι υποστήριξα ότι λες λάθος πράγματα, τότε πράγματι υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης... Πάντως να είσαι καλά που έγραψες έστω και τσάμπα...

αν εισουν ιδιογομωτης θα σου εγραφα συνταγή τρομερη , από εμποριου Λαμπρο κιτρινο και τσοκ spreader

το speader σε συνδυασμο με ελικα διασπορεα μπορει να προκαλεσει τρελα σκαγια με πιθανο τραυματισμο καποιου σκυλιού , για αυτο μερικα περιοδικα και σωστα ειχαν γραψει ότι δεν είναι σωστος ο συνδυασμος τους , από εκει και περα , ο καθενας αναλογα το μερος και τον τροπο που κυνηγαει να κανει τις δοκιμες του και να αποφασιζει μονος του , δεν μπορει κανενας από το ιντερνετ να δωσει λυσεις σε όλη την ελλαδα , καντε δοκιμες , ριχτε σε χαρτονια στις αποστασεις που θελετε και αποφασιστε , ο συνδυασμος ελικας η direct και spreader δινει το μεγαλυτερο και γρηγοροτερο κυκλο , δεν είναι τυχαιο να ξερετε ότι όλα τα οπλα skeet εχουν κανες με σταθερα spreader τσοκ για τουφεκιες δηλαδή μεχρι τα 25 βια 30 μετρα

Το spreader το δοκίμασα με διάφορους συνδυασμούς (συγκεντρωτήρα, μάλλινη τάπα και μεσόταπα) χωρίς να εντυπωσιαστώ αλλά πότε με διασποράς γιατί από δοκιμές κυνηγών διάβαζα ότι είναι απαγορευτικό spreader με φυσίγγι διασποράς...

Δηλαδή Δημήτρη ο συνδυασμός που προτείνεις spreader και κίτρινα διασποράς Lambro τελικά είναι επικίνδυνος για τρελλά σκάγια ή όχι;

τα λαμπρο φιλε εχουν σταυρο Gualandi , βγαζουν ανετα 30 μετρα και παραπανω , με το κιτρινο λαμπρο δαγκωτο σε κλειστο μερος spreader , δεν εχει καμια σχεση βλητικα ο ελικοειδης διασπορεας η τρελος διασπορεας όπως τον λενε μερικοι με το σταυρο του Gualandi η κατανομεα όπως τον λενε μερικοι αλλοι , πολύ γρηγορο και ανεξελεγκτο ανοιγμα ο πρωτος , στρωτο ανοιγμα κεντρα και μετρα ο δευτερος

Τελικά μου φαίνεται εγώ βάζω τσάμπα ότι δοκιμή ζητήσετε ... .sarcastic. ... .yelling.

Optima Plus Cylinder, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 15 meters

Optima Plus Cylinder, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 20 meters

Optima Plus Seminole Spreader, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 15 meters

Optima Plus Seminole Spreader, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 20 meters

δεν περιμενα ποτε από εμπειρο ιδιογομωτη όπως νομιζω ότι εισαι να φτιαξει διασπορας φυσιγγι με ΜΒ 36 στο ονομαστκο της φορτιο , γρηγορα αυριο με τον κηδεμονα σου στο νηπιαγωγειο παλι
Μαλιστα δασκαλε .RESPECT.να γραψω και εκατο φορες ( δεν ξαναβαζω μβ στα 37)........ .sarcastic.Χωρια τη πλακα τι να τι κανω τη MB36 να τη ριξω τις τσιχλες αφου για την αλλη δουλεια εχω αλλες καλυτερες...χωρια που εχουμε παρει πολλα πουλια με αυτη τη ντουφεκια

Γιατί απλά ο πίνακας δεν μπορεί να δείξει την ΑΤΡΑΚΤΟ και το μήκος της!!! ;)
Συζητώντας όμως για διασποράς, τι να την κάνεις την άτρακτο και το μήκος της για μια άμοιρη μπεκατσούλα που σου σηκώνεται στα 10-20 μέτρα; Τι να γλιτώσει από τις παραπάνω τουφεκιές ... ; .xm.
Μια μπεκάτσα τουφέκισα φέτος στα 15-20 μέτρα με 4* και Lambro κίτρινο και έσκασε σαν μαξιλάρι ... .asking.

Τελ
Τελικά μου φαίνεται εγώ βάζω τσάμπα ότι δοκιμή ζητήσετε ... .sarcastic. ... .yelling.

Optima Plus Cylinder, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 15 meters

Optima Plus Cylinder, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 20 meters

Optima Plus Seminole Spreader, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 15 meters

Optima Plus Seminole Spreader, Lambro Yellow DISPERSANTE, No.8, 20 meters

Μπραβο ρε παιδια μια ο Alter μια ο πατενταδορος οτι ζητηση καποιος το εχει......λινκ για ντουφεκιες φωτο απο ντουφεκιες εχω παθει σοκ......

Σταυροειδης ειναι ο διασπορεας της Lambro Χρηστο, κ συγκεκριμενα Gualandi... Η σελιδα της Lambro θα μπορουσε να το διατυπωσει καλυτερα...
Eκανα αμαν να βρω μερικά παλιά Lambro..Και άλλοι τα έχουν κ τα μαχαιρώνουν...buy buy.
Σορυ για το οφ αλλά δεν μπορούσα να μην γράψω...sarcastic.

Μπραβο ρε παιδια μια ο Alter μια ο πατενταδορος οτι ζητηση καποιος το εχει......λινκ για ντουφεκιες φωτο απο ντουφεκιες εχω παθει σοκ......
Έχουν ανέβει πάρα πολλές δοκιμές, φώτος, βίντεο κτλ όσο λειτουργεί το φόρουμ. Απλά θέλει να δουλέψει κάποιος την αναζήτηση ή να ψάξει με υπομονή τα θέματα που τον ενδιαφέρουν από την αρχή τους και θα βρει πολλές απαντήσεις ;)

Μαλιστα δασκαλε .RESPECT.να γραψω και εκατο φορες ( δεν ξαναβαζω μβ στα 37)........ .sarcastic.Χωρια τη πλακα τι να τι κανω τη MB36 να τη ριξω τις τσιχλες αφου για την αλλη δουλεια εχω αλλες καλυτερες...χωρια που εχουμε παρει πολλα πουλια με αυτη τη ντουφεκια
ΠΟΟΟΟΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΩΜΟΣ!!!!!!

Θα ηθελα να μαθω τη θα λενε αμα μας δηαβασουν τηποτα Αμερικανοιαπο αλλα σαιτ..sarcastic..sarcastic.

Όσο περίεργο και αν σου φανεί κοίτα στον παγκόσμιο χάρτη από που μας διαβάζουν , όπου έχει μπλε... ;)

Και κάποιες από τις χώρες που είναι στις πρώτες θέσεις ... ;)

Status
Not open for further replies.
Back