Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εμενα στην απλη μηχανη του Λαναρα μου τα εβγαζε στραβα,το κολπο ειναι να γυριζεις το καλυκα σε διαφορες θεσεις οταν ρελιαζεις.και να μη τον ρελιασεις απ ευθειας δινοντας το τελικο υψος...το αποτελεσμα αριστο και στην εμφανισει αλλα και στη πραξη ειναι απολυτα ευχαριστημενος με τη μηχανουλα αυτη.
Σαραντο το μηχανακι του χεριου ειναι το ποιο αχρηστο πραγμα που εχω δει ειδικα αν εχει καποιο απο τα καινουργια του στροφεια......καλυτερα δραπανο παγκου.off topic.

Καποτε πιστευαμε με το sky fall που τα φυςιγγια θελουν μονο χαραγμα ρελι......οταν κλεισαμε σε ποιο πολλα χιλ και με ενα ποιο ψαγμενο στροφειο ειδαμε το Εργο με αλλο ματι......victory.

Ο κύριος Μπαλώκας κλείνει με το I2S για να περνάει τους χωριανούς του στις στροφές!!! Αλλά τώρα που και το φιλαράκι έχει και αυτό το ίδιο στροφείο με τον κύριο Μπαλώκα...θέλω να δω ποιός θα περνάει τον άλλο στα φρένα και στις γκαζιές...διότι για να φτάκει ο κύριος Μπαλώκας το φιλαράκι με τα 2.95 στα 89άρια...θέλει ακόμη ψωμί!!! .yelling.

Βενετάτο, ρίξε τις διπλορελιασιές σου, πιές και το ουισκάκι σου και εβίβα και άσπρο πάτο!!! .my man.

1zfodqb.jpg

Δοκιμουλες σημερα με τη Μ2 και ενα Kicks Smoke 2 αστρα στα 41 μετρα με 29 βαθμους κελσιου σε διαφορες συνταγουλες...
Ολες ειναι κλεισμενες με αστερι 8 πτυχων...

mb32-616-1,67-32-Θωδη24-57,5 n6 φωτια ειναι αυτο το φυσιγγακι κ μονο με 32 γραμμαριακα...

mb32-686-1,75-33-Lb6+ felo cal 20 13xil akopos-57,8 n4
Πρωτη δοκιμη με Lb6 τελειως ακοπο κ φελο 13 χιλ, το τσοκ φρενου τον "βρηκε" κ στην αρχη, δεν εντυπωσιαστικα αν κ ηταν ο μονος συγκεντρωτηρας που εφτασε στα 45 μετρα απο το οπλο σε απολυτη ευθεια... Θελει δοκιμουλες με κοψιματα, αλλα τον ψιλοφοβαμαι με τα φρενατα τσοκ...
[url=https://postimg.org/image/6wb2dvytd/]

mb36-cx2000-2-37-θωδη16-57,7 με νουμερο 3-4 αντιμονιου αναμικτο...

tecna14-cx2000-1,95-36-drago20+felo cal20 2xil-57,5 ν.4-6 σε σειρα 16γ ν6 κ 20 γρ ν4 Το εχω δουλεψει, πολυ καλο...

tecna14-cx2000-1,97-36,5-drago20-57,9 n4 ψιλοατιθασο με τη ζεστη αλλα το γουσταρω... Το μαζεψε το Kicks...

Εδω στα 35 μετρα με τσοκ Anaconda Mid Range 0,25 συσφιξη κ ενα φυσιγγακι που το εχω για μεσαιες αποστασεις, πολυ μαλακο κ χωρις μεγαλες συγεκντρωσεις, να διορθωνει κ λιγο...

mb32-686-1,8-35-z2m18-57,6 n6

Κ εδω ενα διασπορας που δεν μου βγαινουν με τιποτα .hair. στα 32,5 γρ με σκαγια 6/7 αναμικτα στα 20 μετρα με Anaconda mid range... Οτι φυσιγγι κ να της βαλω, "μπαλα" το παει η Μ2... .yelling. Το θελω πολυ μαλακο το διασπορας κ δυσκολευει λιγο τα πραγματα αυτο στο να ανοιξει η τουφεκια...
Mb32-cx2000-1,7-32,5-θωδηδιασπορας-57,5 ν6-7

[/url]

Αρη φιλε χωρις παρεξηγηση όταν διαβαζω ιδιογομωτη να γραφει φτιαχνω διασπορας με ΜΒ 32 λεω μεσα μου αυτος είναι τελειως μα τελειως ασχετος , δεν το γραφω για σενα στο τονιζω αυτό , δεν ανοιγει την τουφεκια η Μβ 32 , είναι σαν να πας γαμπρος με κουστουμι ξυπόλητος , ο πινακας είναι ο αδιάσειστος μαρτυρας , δεν λεει ψεμματα ποτε , αφησε δυο σειρες σκαγια πανω από το χειλος του LB για να δουλεψει , στα φρενατα δουλευει καλυτερα , τον Θωδη τον προκοψες ?? και μια φιλικη συμβουλη προς τους πολυσταδιακους , πανω από 12 το πολύ 13 χιλιοστα μην ανεβενετε , είναι πολύ ψηλα και μπορει να ζαλιστείτε και να πεσετε

Last edited:
...
ΥΓ. Το τι δεν θα έπρεπε να θυμάσαι δεν το πολυκατάλαβα πάντως, αλλά μην μου το εξηγήσεις :)

Είναι αυτό που λέμε λάθος μέρος, λάθος τόπος, λάθος τίμινγκ, λάθος περίπτωση, λάθος περίσταση... .yelling.

Γιατί;

Γιατί πρώτα τα έριξε και έπειτα εδιαπίστωσε ότι δεν εντουφεκούσανε καλά!!! .my man.
..16 χιλιοστά !!!.what..what.:eek::eek: Αρχίζει και αγριεύει η δουλειά !!! .banana..banana..banana..sarcastic.

Μόνο 16 χιλιοστά; Εδώ οι παιχταράδες μας κλείνουνε μέχρι και σε ΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ .well done. .sarcastic..yell at..fool.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ - 20/12/2014 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/kleisimo-sta-polla-chiliosta-945.php
ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ - 24/12/2014 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/neo-kleisimo-sta-polla-chiliosta-950.php

Βενετάτο δεν πιστεύω να μη σου μπορεί...; .vert funny.

Δοκιμουλες σημερα με τη Μ2 και ενα Kicks Smoke 2 αστρα στα 41 μετρα με 29 βαθμους κελσιου σε διαφορες συνταγουλες...
Ολες ειναι κλεισμενες με αστερι 8 πτυχων...

mb32-616-1,67-32-Θωδη24-57,5 n6 φωτια ειναι αυτο το φυσιγγακι κ μονο με 32 γραμμαριακα...

mb32-686-1,75-33-Lb6+ felo cal 20 13xil akopos-57,8 n4
Πρωτη δοκιμη με Lb6 τελειως ακοπο κ φελο 13 χιλ, το τσοκ φρενου τον "βρηκε" κ στην αρχη, δεν εντυπωσιαστικα αν κ ηταν ο μονος συγκεντρωτηρας που εφτασε στα 45 μετρα απο το οπλο σε απολυτη ευθεια... Θελει δοκιμουλες με κοψιματα, αλλα τον ψιλοφοβαμαι με τα φρενατα τσοκ...

mb36-cx2000-2-37-θωδη16-57,7 με νουμερο 3-4 αντιμονιου αναμικτο...

tecna14-cx2000-1,95-36-drago20+felo cal20 2xil-57,5 ν.4-6 σε σειρα 16γ ν6 κ 20 γρ ν4 Το εχω δουλεψει, πολυ καλο...

tecna14-cx2000-1,97-36,5-drago20-57,9 n4 ψιλοατιθασο με τη ζεστη αλλα το γουσταρω... Το μαζεψε το Kicks...

Εδω στα 35 μετρα με τσοκ Anaconda Mid Range 0,25 συσφιξη κ ενα φυσιγγακι που το εχω για μεσαιες αποστασεις, πολυ μαλακο κ χωρις μεγαλες συγεκντρωσεις, να διορθωνει κ λιγο...

mb32-686-1,8-35-z2m18-57,6 n6

Κ εδω ενα διασπορας που δεν μου βγαινουν με τιποτα .hair. στα 32,5 γρ με σκαγια 6/7 αναμικτα στα 20 μετρα με Anaconda mid range... Οτι φυσιγγι κ να της βαλω, "μπαλα" το παει η Μ2... .yelling. Το θελω πολυ μαλακο το διασπορας κ δυσκολευει λιγο τα πραγματα αυτο στο να ανοιξει η τουφεκια...
Mb32-cx2000-1,7-32,5-θωδηδιασπορας-57,5 ν6-7

Μπράβο ρε Αρη ,μύρισε...έναρξη .RESPECT..RESPECT..well done.

Απο τους ελληνικούς συγκεντρωτηρες χρησημοποιώ πολύ τους γιοβαννι...με εβαλες στη μπριζα..Φετος θα δοκιμάσω και τους θωδη..Μου αρεσουν οι γιοβαννι ,στους φιεμ μπαίνουν σφηνωτά ..:)

Είναι αυτό που λέμε λάθος μέρος, λάθος τόπος, λάθος τίμινγκ, λάθος περίπτωση, λάθος περίσταση... .yelling.

Γιατί πρώτα τα έριξε και έπειτα εδιαπίστωσε ότι δεν εντουφεκούσανε καλά!!! .my man.

Μόνο 16 χιλιοστά; Εδώ οι παιχταράδες μας κλείνουνε μέχρι και σε ΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ .well done. .sarcastic..yell at..fool.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ - 20/12/2014 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/kleisimo-sta-polla-chiliosta-945.php
ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ - 24/12/2014 -> http://www.idiogomosi.com/pages/posts/neo-kleisimo-sta-polla-chiliosta-950.php

Βενετάτο δεν πιστεύω να μη σου μπορεί...; .vert funny.
Και πως θα κανει μπαμμμμμμμμ χωρις υλικο μεσα.exciting.

ρε Αρη με τοσα setup (μια χαρα ολα) δεν χανεις τη μπαλα? αφου τις ριξιες τις εχεις, με τοσα πειραματα στο βουνο μπερδευεσαι ρε γμτ , ειναι σαν να πας για τσιχλες με 10 διαφορετικους τυπους φυσιγγιων στη ζωνη! χανεις την εικονα κ την προσκοπευση πιστευω αν καθε βολη αλλαζεις τυπο

Αρη φιλε χωρις παρεξηγηση όταν διαβαζω ιδιογομωτη να γραφει φτιαχνω διασπορας με ΜΒ 32 λεω μεσα μου αυτος είναι τελειως μα τελειως ασχετος , δεν το γραφω για σενα στο τονιζω αυτό , δεν ανοιγει την τουφεκια η Μβ 32
Κοιτα Δημητρη, καλα ολα αυτα που λες, αλλα να σου πω την αληθεια εγω ολη τη χρονια 30-40 φυσιγγια διασπορας θα ριξω το πολυ, κ αυτα να σου πω την αληθεια δεν καιγομαι κιολας... Ακομα κ τη μπεκατσα με κανονικο φυσιγγι την κυνηγαω πολλες φορες... Οποτε, παιζω με κανενα διασπορας με την πυριτιδα που εχω πιο πολυ για να λεω οτι κ αυτα ειναι δικα μου, γουσταρω... Αν ανεβασω κ αλλο την πυριτιδα ανοιγει κ αλλο η τουφεκια αλλα εγω το διασπορας το θελω να εχει ανακρουση αεροβολου οποτε με περιοριζει λιγο αυτο... Το ιδιο ακριβως φυσιγγι με 31,5 γρ σκαγια κ λιγο πιο σφιχτο ρελι ανοιγει στα 80-85 εκατοστα την τουφεκια στην ιδια αποσταση κ ειπα να το δοκιμασω κ λιγο παραπανω... ;) Επισης το ιδιο ακριβως φυσιγγι στο 725 εχει μεγαλυτερη διασπορα...

αφησε δυο σειρες σκαγια πανω από το χειλος του LB για να δουλεψει , στα φρενατα δουλευει καλυτερα ,
Δεν ειχα ξαναγεμισει ουτε ενα φυσιγγι με LB6, το πρωτο ηταν, σχεδον δυο σειρες ηταν τα σκαγια απο πανω αλλα δεν μου αρεσε ουτε στην αισθηση, θα το ξαναστησω αλλιως...

τον Θωδη τον προκοψες ??
Ολους τους συγκεντρωτηρες τους προκοβω, παντα κ υποχρεωτικα...

με εβαλες στη μπριζα..Φετος θα δοκιμάσω και τους θωδη..
Δεν τους γεμιζα πολυ Γιαννη να σου πω την αληθεια αλλα σε δυο τρεις συνταγες ειναι φωτια... Για καρτερισιες τουφεκιες κ στενους αυλους ειναι πολυ ωραιοι...

Μου αρεσουν οι γιοβαννι ,στους φιεμ μπαίνουν σφηνωτά ..:)
Εμενα δεν μου ταιριαξαν οι Giovanni στις πυριτιδες μου... Ενω ειναι εντυπωσιακοτατοι στο χαρτι, στο κυνηγι δεν λενε πολλα, θελουν πιο σφιχτο ρελι...;) Ισως σε πολυσταδιακο να δουλευε καλα...

Status
Not open for further replies.
Back