Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα εφτιαξα 5 κουτια με την αγαπημένη μου 28αρα f2×28 1,45×28z2m24 με χαρτακι cal20 1mm.μεσα στο ποτήρι.η γρια μου δίνει ρεστα ολλο τον χρονο με αυτο το setup. ολλο φτιαχνω να δω που θα τα ριξω.sarcastic.
Μου φαινετε εχεις σκοτηστη απο τις πολλες γεμισιες χειρωτερα απο εμενα.sarcastic.

Καλησπέρα σε όλους,

Η GM3 που αγοράσαμε την περασμένη εβδομάδα (φρέσκο LOT) έχει σημαντική οπτική διαφορά από την περσινή και ίσως με μικρότερη υγρασία και μικρότερο όγκο.
Είναι πιο ευκολοδούλευτη στο ογκομετρικό.
Εύχομαι να βγάλουμε καλύτερες τουφεκιές φέτος με τα φυσίγγια που θα γεμιστούν με περισσότερο μεράκι.
Εμενα μου φανηκε και ποιο ταχυκαυστη.xm.

Ερώτηση προς τους έχοντες γνώση τα παραδοσιακά υλικά , Ενας γνωστός μου έφερε ένα κουτάκι JK-6 και κάποιες παλιές μάλλινες , υπάρχει περίπτωση να δουλέψουν με σύγχρονους πλαστικούς κάλυκες και αν ναι με τι καψούλι;
free upload image

Ερώτηση προς τους έχοντες γνώση τα παραδοσιακά υλικά , Ενας γνωστός μου έφερε ένα κουτάκι JK-6 και κάποιες παλιές μάλλινες , υπάρχει περίπτωση να δουλέψουν με σύγχρονους πλαστικούς κάλυκες και αν ναι με τι καψούλι;
free upload image
μπωρεις , αλλα αν ειναι λιγα ειναι κριμα να τα χαλασεις κρατατα για συλογη καλυτερα , εκτος και εχεις αρκετα παλια υλικα

καλησπερα θα ηθελα αν καποιος να μου δωσει κανενα σετ απ για μβ 32 την ειχα δουλεψει πιο παλια αλλα δεν με αφησε ευχαριστημενο το ειχα κανει μβ32 cx2000 1.74χ34 με γιοβανι 22 στα 57.70 περι τα 57.50 και μου βγηκε λιγο αγριο πατημα κλησημο με lee και ρελισμα με το ρηχο του κευνταυρου με τα 17 ευρω ,την εχω κοντα στα 2 χρονια και ειναι περιπου 250 γρ και θελω να την ριξω και λεω στα 33 η 34 ν6 ευχαριστω απο πριν για καθε απαντηση

καλησπερα θα ηθελα αν καποιος να μου δωσει κανενα σετ απ για μβ 32 την ειχα δουλεψει πιο παλια αλλα δεν με αφησε ευχαριστημενο το ειχα κανει μβ32 cx2000 1.74χ34 με γιοβανι 22 στα 57.70 περι τα 57.50 και μου βγηκε λιγο αγριο πατημα κλησημο με lee και ρελισμα με το ρηχο του κευνταυρου με τα 17 ευρω ,την εχω κοντα στα 2 χρονια και ειναι περιπου 250 γρ και θελω να την ριξω και λεω στα 33 η 34 ν6 ευχαριστω απο πριν για καθε απαντηση
Για τι θηραματα την θελεις κυριως κ σε τι περιοχες κυνηγας? Για να λες σε νουμερο 6 λογικα για πιο μεγαλα θηραματα θες... Αυτα που μου εχουν δουλεψει εμενα σε φυσιολογικες θερμοκρασιες ειναι...
cx2000-1,72-33-Αquilla 22-57,5 και cx2000-1,77-33,5-Z2m21-57,5
Με τον Giovanni να σου πω την αληθεια ποτε δεν μου ταιριαξε αυτη η πυριτιδα...

Η ΜΒ νομιζω καιγεται λιγο καλυτερα με σκληρα βυσματα. Στην ιδια συνταγη που ριχνω, πολυ καλυτερα μου αρεσε η αποτελεσματικοτητα της (γιατι στον πινακα ειδα περιπου ιδια πραγματα) με βυσμα Aquila παρα με βυσμα Z2m

1, member: 24"]Η ΜΒ νομιζω καιγεται λιγο καλυτερα με σκληρα βυσματα. Στην ιδια συνταγη που ριχνω, πολυ καλυτερα μου αρεσε η αποτελεσματικοτητα της (γιατι στον πινακα ειδα περιπου ιδια πραγματα) με βυσμα Aquila παρα με βυσμα Z2m[/QUOTE] Συμφωνώ απολυτα

Για τι θηραματα την θελεις κυριως κ σε τι περιοχες κυνηγας? Για να λες σε νουμερο 6 λογικα για πιο μεγαλα θηραματα θες... Αυτα που μου εχουν δουλεψει εμενα σε φυσιολογικες θερμοκρασιες ειναι...
cx2000-1,72-33-Αquilla 22-57,5 και cx2000-1,77-33,5-Z2m21-57,5
Με τον Giovanni να σου πω την αληθεια ποτε δεν μου ταιριαξε αυτη η πυριτιδα...
την θελω για φασσα και παπι δεν ριχνω πανω απο 34 ν6 και κατω απο 30.50 ν9 κυνηγω στον ν0μο κοζανησ γρεβενα και καστορια για παπια κλειδι ημαθειας δεν μου αρεσουν πιο βαριες γωμοσεις σπαταλει σκαγιων για μενα ασε πουλι που δεν περνω δεν σηκωνο καν ντουφεκι απλος το χαζευω και του λεω την επομενη καπου εκει ειμαι αλλα με γιοβανη γιατι αλλον δεν εχω πρωσ στιγμη

την θελω για φασσα και παπι δεν ριχνω πανω απο 34 ν6 και κατω απο 30.50 ν9 κυνηγω στον ν0μο κοζανησ γρεβενα και καστορια για παπια κλειδι ημαθειας δεν μου αρεσουν πιο βαριες γωμοσεις σπαταλει σκαγιων για μενα ασε πουλι που δεν περνω δεν σηκωνο καν ντουφεκι απλος το χαζευω και του λεω την επομενη καπου εκει ειμαι αλλα με γιοβανη γιατι αλλον δεν εχω πρωσ στιγμη
Αν χειμωνιασει δοκιμεσε σε cx2000-1,80-33,5-57,5 με συγκεντρωτηρα Drago20 η SG19...

Ξεκινησε το ψαξιμο σε bsp2 και Μβ36....η ισπανιδα εβγαλε ωραιες ντουφεκιες στο 688 2gr με 35 συγκετροτηρα draco.αρκετα γρηγορη ντουφεκια με ωραια κατανομη...ισως ηθελε λιγο παραπανω

Status
Not open for further replies.
Back