Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήρε φωτιά η ζυγαριά το διήμερο που πέρασε με συνολικό απολογισμό καμιά 300αριά φυσίγγια . Οι κάλυκες ήταν ριγμένοι στο σκοπευτήριο και τους αφαίρεσα περίπου 2 χιλιοστά απο την άκρη.
Τα πορτοκαλί που είναι και η μερίδα του λέοντος είναι γεμισμένα με : F2X28 / 1,40- 28gr , super G 25 , FIEM-686 , τελικό πάτημα στην MEC 66,2 mm ,και θα ρελιαστούν κιόλας.
Οι πράσινοι και οι κίτρινοι : F2X28 / 1,45- 30gr ,piston skeet 23, cheddite-688 , κλείσιμο ίδιο με τα προηγούμενα.

free screen capture software

Πήρε φωτιά η ζυγαριά το διήμερο που πέρασε με συνολικό απολογισμό καμιά 300αριά φυσίγγια . Οι κάλυκες ήταν ριγμένοι στο σκοπευτήριο και τους αφαίρεσα περίπου 2 χιλιοστά απο την άκρη.
Τα πορτοκαλί που είναι και η μερίδα του λέοντος είναι γεμισμένα με : F2X28 / 1,40- 28gr , super G 25 , FIEM-686 , τελικό πάτημα στην MEC 66,2 mm ,και θα ρελιαστούν κιόλας.
Οι πράσινοι και οι κίτρινοι : F2X28 / 1,45- 30gr ,piston skeet 23, cheddite-688 , κλείσιμο ίδιο με τα προηγούμενα.

Η F2 θελει 2000-688-616....με 686 ισως ηθελε 1,45

Απεφυγε οσο μπορεις τους καλυκες fiem σε αναγομωση

Η F2 θελει 2000-688-616....με 686 ισως ηθελε 1,45
Συγνώμη λάθος στην βιασύνη να φύγω απο το μαγαζί , 688 ήθελα να γράψω . Δεν ήξερα οτι οι FIEM ειναι προβληματικοί στην αναγομωση.ελπιζω να μην έχω θέμα και έχω αρκετούς απο δαύτους .

Λογικα δεν θα εχεις, αλλα εφοσον εχεις προσβαση σε ριγμενους καλυκες διαλεγε καλης ποιοτητας. Πχ RC μαυρους αν βρεις. Baschieri-Pelagri, ή Fiocchi Italy. Συνηθως τις φορτωτικες τις κανω μετα απο επισημους αγωνες εδω, απο φυσιγγια που ριχνουν οι σκοπευτες σε αγωνες. Συνηθως ειναι πολυ καλης ποιοτητας και ο καλυκας

Λογικα δεν θα εχεις, αλλα εφοσον εχεις προσβαση σε ριγμενους καλυκες διαλεγε καλης ποιοτητας. Πχ RC μαυρους αν βρεις. Baschieri-Pelagri, ή Fiocchi Italy. Συνηθως τις φορτωτικες τις κανω μετα απο επισημους αγωνες εδω, απο φυσιγγια που ριχνουν οι σκοπευτες σε αγωνες. Συνηθως ειναι πολυ καλης ποιοτητας και ο καλυκας
Δεν τους μάζεψα , ειναι αυτοί που έριξα οταν έκανα μαθήματα . Να σκεφτείς οτι στο σκοπευτηριο δεν επέτρεπαν να πάρεις ριγμενους κάλυκες.

Δεν ξερω, πιθανοτατα ομως να αγοραζω. Ετσι και αλλιως με ξερεις, ριχνω με συνεση
βικτωρα δεν ειναι το θεμα αν εσυ η καποιος αλλος ριχνει με συνεση. μου φαινεται τελειως παραλογο να μην μπορει καποιος να μαζεψει καλυκες. δηλαδη τους νομιμους προσπαθουν να σταματησουν??? κι αν καποιος αγοραζει για να γεμισει μ αυτη τη λογικη παλι δεν κινδυνευει??? αλλα θα μου πεις υπαρχει λογικη σ αυτον τον οικο ανοχης που ζουμε????

Το χουμε ξαναπει χιλιαδες φορες μωρε Ευριπιδη. Οταν τον νομο τον φτιαχνει ανθρωπος που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο, γινεται γελοιος. Και ενας γελοιος νομος, ουτε μπορει να εφαρμοστει, ουτε και εμπνεει σεβασμο στους πολιτες. Δες τους νομους που ειχαν φτιαχτει για την κανναβη, που δεν υπηρχε κανενας διαχωρισμος αναμεσα σε κλωστικη και ινδικη. Αποτελεσμα να κλεισει μαγαζι στα Χανια, που πουλουσε μπυρες και μπλουζακια απο κλωστικη κανναβη. Γελουσε ο κοσμος, αλλα τι να κανεις.

Το πιο γελοιο ειναι να σε προτρεπουν να ρυπαινεις, επειδη το να μαζεψεις τους καλυκες θα ειναι περιπου ομολογια οτι τους ξαναγεμιζεις. Φανταζομαι οτι οπως και ολα στην Ελλαδα, ουτε αυτος ο νομος εχει γινει για την προστασια του κυνηγου. Tελος παντων, νομιζω οτι με τη σιωπηρη συγκαταθεση ολων, θα γινει ακομα ενας νομος φαντασμα. Ελπιζω δηλαδη αλλιως, θα αγοραζω καλυκες

κι αν καποιος αγοραζει για να γεμισει μ αυτη τη λογικη παλι δεν κινδυνευει???
Ο νομοθέτης δεν επιζητά την ατομική σου ασφάλεια, ούτε την προσωπική σου υπεράσπιση μέσα από τέτοιους νόμους. Ο νομοθέτης-κράτος λειτουργεί ως προστάτης του κέρδους των μεγάλων εταιριών. Έτσι και εδώ, απαγορεύει ότι μπορεί να μειώσει την κατανάλωση-αγορά, προς προσωπικό σου όφελος. Αφού μάλλον δεν μπορεί να απαγορεύσει τελείως την ιδιογώμοση, απαγορεύει ότι μπορεί να μειώσει την κερδοφορία.
Μια μέρα είχα πάει στο γήπεδο, μου λέει ο αστυνομικός στην πόρτα, απαγορεύεται να μπείτε μέσα με τον καφέ (κράταγα έναν φραπέ στο χέρι), οκ του λέω, δεν ήξερα ότι απαγορεύθηκε ο καφές στο γήπεδο. Όχι, μου λέει, δεν απαγορεύθηκε ο καφές, μπρορείτε να πάρετε καφέ αλλά μόνο από εκεί και μου έδειξε την καφετέρια του γηπέδου. Ο καφές στην καφετέρια του γηπέδου είχε 4€ , στην καντίνα απ'έξω είχε 1€ ... ;) Φαντάζομαι ότι η πρόφαση θα ήταν να μην έχω τίποτα εκρηκτικά μέσα στο ποτήρι με τον φραπέ ή ουσία όμως ποια ήταν; :)

Status
Not open for further replies.
Back