Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ifuzcn.jpg

πατενταδορε ενα παραπονο εχω απο εσενα .αυτο που γραφεις για καποιες πυριτιδες μονο προς αποφυγη υγρασιας δεν ισχυει.ολα γινονται ετσι απλα και φιλικα στο λεω δεν εχω τις γνωσεις σου απλα εχω εμπειρια

Ολες οι πυριτιδες δουλευουν στην υγρασια αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο..αρκει να βρεθει το καταλληλο σεταπ..ζω σε ενα νησι που για πλακα βαραμε τα 90 % + υγρασια και απο τις πυριτιδες που δουλευω παρα πολυ ειδικα σε τσιχλα ειναι η granular..για τα πιο εκλεκτα εκει ΜΙΑ ειναι η πυριτιδα και το ονομα αυτης sipe

Ολες οι πυριτιδες δουλευουν στην υγρασια αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο..αρκει να βρεθει το καταλληλο σεταπ..ζω σε ενα νησι που για πλακα βαραμε τα 90 % + υγρασια και απο τις πυριτιδες που δουλευω παρα πολυ ειδικα σε τσιχλα ειναι η granular..για τα πιο εκλεκτα εκει ΜΙΑ ειναι η πυριτιδα και το ονομα αυτης sipe
Χαχαχα λες??? Βαλε sipeee

Μίλτο δουλεύω περισσότερο την S4, την έχεις δοκιμάσει; Για τα δικά μου γούστα όταν όλα είναι σάπια η S4 υπερέχει.

Μίλτο δουλεύω περισσότερο την S4, την έχεις δοκιμάσει; Για τα δικά μου γούστα όταν όλα είναι σάπια η S4 υπερέχει.
Μανο να σου πω την αληθεια δεν τηβ εχω δοκιμασει αλλα αδερφακια ειναι οποτε δεν θα ελεγα οχι αν καποια στιγμη επεφτε στα χερια μου
Χαχαχα λες??? Βαλε sipeee
Εσυ ταλιμπαν ξερεις πολυ καλα τι κανει το υλικο αυτο..εχω εφοδιαστει για 5 χρονια τουλαχιστον απ αυτη
Μυ
Για ρίξε ένα καλό setup να το δοκιμάσουμε!
Μυρο δοκιμασε την στο 1.45 28 με 8αρια και 1.40 26 συγκεντρωτηρα spark με cx2000

Ευχαριστώ Μίλτο! Αυτή μου την ειχε πει και ο Γιάννης (φωτοβολιδας) και πάει μπάλα!!!
Μυρο απο τον φωτοβολιδα την εχω και εγω αυτη τη συνταγη..να φανταστεις περσυ την εριξα τοσο πολυ εκαψα 1 κιλο granular στις τσιχλες..απλα επειδη παει μπαλα καλο ειναι να δουλευεται με ανοιχτα τσοκ κυριως στο περπατητο

Αυτο το σεταπ με εκανε και αλαξα γνομη για τα χαμηλα γρ.γιαυτο πλεον δεν ανεβενο πανο απο 34γρ το πολη μοπια μπαρουτη κιαν ειναι
Ετσι φιλε και εγω εχω αναθεωρησει..πλεον τσιχλα ριχνω prima sv 24 γραμμαρια..εκει να δεις ιστορια

πατενταδορε ενα παραπονο εχω απο εσενα .αυτο που γραφεις για καποιες πυριτιδες μονο προς αποφυγη υγρασιας δεν ισχυει.ολα γινονται ετσι απλα και φιλικα στο λεω δεν εχω τις γνωσεις σου απλα εχω εμπειρια

Όπως σου έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω Γιάννη, οι S4n/SipeN δεν πιάνονται στην υγρασία από καμία μονοβασική και αυτό πρέπει να το ζήσεις για χρόνια και να το βλέπεις κάθε μέρα στην πράξη για να το κατανοήσιες εις βάθος! ;)

Εξερετικο setup.με sipe σημερα 1,45×31σπαρκ cx2000.ο καιροσ αρκετα δυσκολοσ νοτιασ με υγρασια 80%.Παρόλο αυτα δεν εκανε καμια διακύμανση απο το προι μεχρει τησ 10. Τα πουλια μπαλα και η gm3 στο 1,60×32 με μαυροπουλο 24 και 686.μου εδωσε 2 πουλια πολυ μακρινα. αντίθετοσ φιλοσ με gm3 1,50×32.686.σημερα λεσ και βαραγε αερα
Εδώ στις Κυκλάδες,ο πιό δύσκολος καιρός είναι ο ΒΑ. Αυτή η ξερή υγρασία του Βοριά σου ανατρέπει τα πάντα.........

Status
Not open for further replies.
Back