Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραιος ο Γιαννης....ο κετσες πρεπει να ειναι και ποιο μαλακος;
Πολυ ωραιο υλικο,Γρηγορη!
Ακριβουτσικο!Εκμεταλλευομενος,οσο μπορουσα το φυλο,εβγαλα 750 ταπες.Κοστισε 35€.
Υποψη,αν κερωθει σκληραινει.
Αν χρησιμοποιηθει οπως ειναι,θελει obturator.

Μιασ και ειναι καιροσ για μπεκατσεσ να δώσω ενα setup.με mb36 στα 34γρ. για τουσ ιδιογομωτεσ μπεκατσαδεσ mb36.1,85/90×34.καρδαρα 19 με κομενα πτερυγια σε καλυκα cheddite 12/70/16.πατημα 57,7.ειναι εξαιρετικο(ανεβαίνει και αλλο στην μπαρουτι για πολυ χαμηλεσ θερμοκρασίες).

Καλησπέρα παιδιά,

Με έχετε βάλει στην μπριζα να αρχίσω να γεμιζω για όλους τους γνωστούς λόγους, θα πάει δικό μου άτομο usa σύντομα ...θα μπορέσει να μου φέρει μια mec ?
Για τι όγκο/κιλά μιλάμε όταν αγοραστεί?
Με τους νέους κανόνες ασφαλείας θα περάσει από τα αεροδρόμια?
http://www.cabelas.com/product/MEC-Jr-Mark-Reloader/751581.uts

Καλησπέρα παιδιά,

Με έχετε βάλει στην μπριζα να αρχίσω να γεμιζω για όλους τους γνωστούς λόγους, θα πάει δικό μου άτομο usa σύντομα ...θα μπορέσει να μου φέρει μια mec ?
Για τι όγκο/κιλά μιλάμε όταν αγοραστεί?
Με τους νέους κανόνες ασφαλείας θα περάσει από τα αεροδρόμια?
http://www.cabelas.com/product/MEC-Jr-Mark-Reloader/751581.uts
Μιλαμε για μεγαλες διαφορες στην τιμη πω πω μεγαλη κλοπη εδω ρε παιδια αυτη παιζει απο 300 μεχρι 350

Παιδια γουσταρω πολυ την ιδεα της ιδιογωμοσης αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος..
Αρχικα αξιζει οικονομικα?
Επειτα,κατα ποσο ειναι ασφαλες ειναι οσον αφορα πιεσεις και δοκιμες?
Τελος,ποια ειναι τα υλικα που χριαζεται καποιος για να ξεκινησει τελειως ερασιτεχνικα κατι τετοιο(γιατι διαβασα πως μονο μια μηχανη δεν αρκει)..
Ευχαριστω.cofee.

Εξαρταται τι θες να φτιαξεις, και πσο θες να επενδυσεις.

Πχ, φετος ριχνω ενα φυσιγγι που μου ειπε ο Γιαννης τη συνταγη. Απλο ρελιαστο με τζαμακι, ρελιαστο στο χερι και οχι με δραπανο. Οποτε αν θες ενα τετοιο τσιχλοφυσιγγι το κοστος εξοπλισμου ειναι μικρο. Και μετα φυσικα δεν υπαρχει οριο στο ποσο θα δωσεις για να παρεις μεγαλυτερες μηχανες και με πιο εξειδικευμενα στροφεια για αστερι.

Οικονομικα δεν ξερω αν συμφερει, στα φτηνα φυσιγγια πιθανοτατα οχι. Μην ξεχνας ομως οτι η συγκεκριμενη ασχολια σε γλυτωνει απο πολυ προβληματισμο σχετικα με το τι ριχνεις, και φυσικα ειναι και μια ασχολια που προσωπικα την εχω συνδεσει πλεον με το κυνηγι και δεν μπορω χωρις

Status
Not open for further replies.
Back