Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δηλαδη αν καποιος δεν κανει πολλες τουφεκιες ισως δεν αξιζει.... και ειμαστε και στενα τωρα οικονομικα μαλλον
θα το αφησω
αν και γεμιζα με τον πατερα μου απο πολυ μικρος (χωρις ρελια) για το 20 αρι που ειχε
ακομα θυμαμαι που ετρεχα να μαζεψω τους καλυκες και μετα τα πουλια ( και γαμω τα απορτ εκανα και στα 2 ).yelling..yelling..my man. μια φορα δεν του εβαλα και σκαγια μεσα χαχαχαχαχ και εκανε τσιφ

και για οικονομια συμφερη η ιδιογομοση , γιατι οταν εχεις δωση 110 ευρω να παρεις μια κουτα φυσιγγια που δεν ξερεις εαν η παριδα ειναι οπως η παλια επυτηχημενη , τοτε θα κλαιες τα λεφτα σου , ενω εαν επερνες υλικα με 110 ευρω τα φτιαχνεις οπως θες εσυ, γεμηζωντας ενα ενα στο χερι και κανοντας μια ωραια ασχολια περνοντας την ωρα σου στο σπιτι , και οχι στο καφενειο πηνοντας σουμα και τρωγοντας μεζεδες πληρωνοντας αμιδρα στο τελος το λογαριαζμο

Ηλια αμα εβαζες z2m 24 που ειναι πιο σκληρος δεν θα πηγαινε καλυτερα,τι λες??
Τον εχω δοκιμαση δεν μου αρεσε. σε αυτο το setup μακρα καλητερεσ συγκέντρωσησ μου τησ εδωσε ο θωδισ μπ ορει να μην σου αρεση στο ματι αλλα ειναι ενα εξερετικοσ συγκετρωτηρασ. Ο ζ2μ δεν είναι καθόλου σκληροσ μπορω να σου πω οτι είναι και ποιο μαλακοσ και απο τουσ δυο(θωδι/Giovanni).εξαλου gm3/granular.θελουν χαλαρα αν τησ ζορισεισ το εχασεσ το παιγνίδι.

Τον εχω δοκιμαση δεν μου αρεσε. σε αυτο το setup μακρα καλητερεσ συγκέντρωσησ μου τησ εδωσε ο θωδισ μπ ορει να μην σου αρεση στο ματι αλλα ειναι ενα εξερετικοσ συγκετρωτηρασ. Ο ζ2μ δεν είναι καθόλου σκληροσ μπορω να σου πω οτι είναι και ποιο μαλακοσ και απο τουσ δυο(θωδι/Giovanni).εξαλου gm3/granular.θελουν χαλαρα αν τησ ζορισεισ το εχασεσ το παιγνίδι.
.well done.

καλησπερα να ρωτησω κατι τους γνωστες του θεματος ποσο ειναι το κοστος ενος βασικου εξοπλισμου για να κανει καποιος ιδιογομωση και σε τι κοστος φτανει το κουτι απο τα δικα μας γεμισματα

για να γινω πιο ενδιαφερομαι να αρχισω για 7-8-9 νουμερα απο 32 gr mexri 37-38
Γιαννη αν θες για πολυ ψηλα σκαγια ας πουμς για τσιχλα δεν συμφερει..ανβθες για μπεκατσα και ολα τα υπολοιπα που οι τουφεκιες ειναι μετρημενες και τα φυσιγγια τους πιο ακριβα τοτε ναι..με ιδιογομωση ασχολεισαι πιο πολυ περα απο το οικονομικο για το μερακι να φτιαξεις ενα φυσιγγι που παει γαντι στο οπλο σου και τον τροπο που κυνηγας και εχει αλλη αισθηση να πεφτει υο θηραμα με φυσιγγι που εχεις φαει ωρες δοκιμων και εχεις αφιερωσει καποια δευτερολεπτα ή λεπτα για να το παραγεις..παντος αν το σκεφτεσαι να ξεκινησεις κανε μου ενα τηλεφωνο να σε κατατοπισω

Μαθαινω απο τη γειτονικη Ιταλια οτι αλλαξε οριστικα η συσταση της GM3 απο φετος. Οτι σεταπ υπηρχε με αυτη την πυριτιδα δεν ισχυει πλεον. Πολλοι μιλανε για μεγαλυτερη προοδευτικοτητα στο καινουργιο λοτ. Κατι φανατικοι του ειδους που προσπαθουν να βρουν ακρη καταληγουν σε 1.60/31 με 688 καψουλι, κλεισιμο στα 57.8 με πολυ καλη αποδοση και στην υγρασια και μεχρι τις 10 το πρωι η 1,45Χ31.4 sg25 κλεισιμο στα 57.8 για μετα.

Μαθαινω απο τη γειτονικη Ιταλια οτι αλλαξε οριστικα η συσταση της GM3 απο φετος. Οτι σεταπ υπηρχε με αυτη την πυριτιδα δεν ισχυει πλεον. Πολλοι μιλανε για μεγαλυτερη προοδευτικοτητα στο καινουργιο λοτ. Κατι φανατικοι του ειδους που προσπαθουν να βρουν ακρη καταληγουν σε 1.60/31 με 688 καψουλι, κλεισιμο στα 57.8 με πολυ καλη αποδοση και στην υγρασια και μεχρι τις 10 το πρωι η 1,45Χ31.4 sg25 κλεισιμο στα 57.8 για μετα.
λες γι αυτο ν αλλαξε ο ευρωμικτης παυλο??

Status
Not open for further replies.
Back