Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μαθαινω απο τη γειτονικη Ιταλια οτι αλλαξε οριστικα η συσταση της GM3 απο φετος. Οτι σεταπ υπηρχε με αυτη την πυριτιδα δεν ισχυει πλεον. Πολλοι μιλανε για μεγαλυτερη προοδευτικοτητα στο καινουργιο λοτ. Κατι φανατικοι του ειδους που προσπαθουν να βρουν ακρη καταληγουν σε 1.60/31 με 688 καψουλι, κλεισιμο στα 57.8 με πολυ καλη αποδοση και στην υγρασια και μεχρι τις 10 το πρωι η 1,45Χ31.4 sg25 κλεισιμο στα 57.8 για μετα.
Πολυ λυπαμαι για αυτη την αλλαγη....ισως να ειναι και η μοναδικη πυριτηδα ολα αυτα τα χρονια που αλαζει προοδευτηκοτητα προς τα πανω...ισως τωρα θα δουλευεται καλυτερα και στα 33-34!!!!να μην ξεχναμε που στην αρχη της η GM3 ξεκινησε σαν σκοπευτηκη 28αρα και ακομα και τωρα βγαζει πολυ ωραιες ντουφεκιες στα 28gr

aquila μου έχει μείνει πάνω από μισό κιλό αφού γέμισα 160χ32 και δεν βλέπω να τα ρίχνω μιας και τα περάσματα εδώ δεν ήταν καλά
μια πιο χειμωνιάτικη συνταγή έχετε να προτείνετε για 8-9;;;;;
υ.σ. διευρυμένος αυλός 18,8
ευχαριστώ :)

aquila μου έχει μείνει πάνω από μισό κιλό αφού γέμισα 160χ32 και δεν βλέπω να τα ρίχνω μιας και τα περάσματα εδώ δεν ήταν καλά
μια πιο χειμωνιάτικη συνταγή έχετε να προτείνετε για 8-9;;;;;
υ.σ. διευρυμένος αυλός 18,8
ευχαριστώ :)
Eγω την γεμιζω στο 1,65χ31...αν κλεινεις χαραξη-πατημα-ρελι χρησιμοποησε z2m21-diamante21-gt21-θωδη 23,πολυσταδιακα κλεινει ωραια με καρδαρα21-sg19-giovanni20+φελλοcal20,ρελιασμα στα 57.

Eγω την γεμιζω στο 1,65χ31...αν κλεινεις χαραξη-πατημα-ρελι χρησιμοποησε z2m21-diamante21-gt21-θωδη 23,πολυσταδιακα κλεινει ωραια με καρδαρα21-sg19-giovanni20+φελλοcal20,ρελιασμα στα 57.
ευχαριστώ Δημήτρη στο πολυσταδιακό κλείσιμο κλείνω πάντα :)

1z6cf3o.jpg

Μπα ... εγώ μυρίζομαι SIPE ... ;)
Μικρός μου φαίνεται ο χώρος κάτω από τη couvette, για ισπανίδα ... .xm.
Είπα ισπανίδα γιατί κάτι καφετί σαν να φαίνεται κάτω απο το κουβέτ αλλά πολύ πιθανό να χει και sipe γιατί ξέρω τι τρέλα έχει με αυτή την κυρία

Status
Not open for further replies.
Back