Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπον

Εχω σπιτι καμμια 900αρια καψουλια cx2000 και καμποσους καλυκες Nobelsport μαζεμενους απο το σκοπευτηριο, καθως και καμποσους Baschieri. Προσπαθω να ταιριαξω τα καψουλια αυτα με τους Nobelsport αλλα ειναι αδυνατον, καθως μπαινουν πολυ ευκολα στο socket και δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη. Ετσι αποφασιζω να μαζεψω καλυκες Cheddite για να τα δουλεψω με αυτους. Καλυμπραρω, ξεκαψουλωνω, και ανακαλυπτω οτι και σε κεινους το CX2000 μπαινει με το χερι, σχεδον ως το τελος.

Περιεργο προβλημα το παραδεχομαι, αλλα μηπως εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο;
Εξυπακουεται οτι οι καλυκες αυτοι μαλλον θα γεμιστουν με 688 ή θα τους ξεφορτωθω, καθως τους πηρα για δοκιμες με συγκεκριμενη συνταγη που θελει cx2000

Μπορείς να δοκιμάσεις με βερνίκι νυχιών από το οποίο θα βάζεις με το πινελάκι στην πατουρα του κάλυκα.Αποφεύγεις να γεμίζεις την πατούρα εσωτερικά μέχρι τέρμα μέσα γιατί μόλις τοποθετήσεις το καψούλι ενδέχεται να σκεπάσει την οπή φλόγας.Τοποθετείς το καψύλλι κανονικά σαν μην τρέχει τίποτα.Μόνο μείον ότι πρέπει να μείνουν 2-3 μέρες για να στεγνώσει το βερνίκι.
Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει μια χαρά.Σκέψου ότι αν προσπαθήσεις να το βγάλεις μετα απο 8-10 μέρες είναι τόσο σφιχτό που σε κάποιες περιπτώσεις στραβώνει ο κάλυκας.
Ελπίζω να βοήθησα.

καλησπέρα σε όλους! Ρε παιδιά αυτός ο Κένταυρος έχει e-shop??? Να μπορώ να κάνω αγορές μέσω διαδικτύου; η' ξέρετε κανένα καλό e-shop που έχει απ' όλα τα καλούδια με μεγάλη ποικιλία;;;

καλησπέρα σε όλους! Ρε παιδιά αυτός ο Κένταυρος έχει e-shop??? Να μπορώ να κάνω αγορές μέσω διαδικτύου; η' ξέρετε κανένα καλό e-shop που έχει απ' όλα τα καλούδια με μεγάλη ποικιλία;;;
Δεν έχει eshop αλλά μπορείς να τον πάρεις ένα τηλ για παραγγελία.

Κανεις την παραγκελια σου δινει αριθμο τραπεζις καταθετις τα χριματα περνεις τηλ. Οτι μπικαν τα λεφτα και σου στελνι την παραγκελια σου μιλαο για εκτος αθηνα..sex hard.

Σήμερα είπα να γεμίσω μερικά φυσίγγια για να δοκιμάσουμε στην πράξη στην αυριανή έξοδο .
Η πρώτη συνταγή είναι με MB32 , 1,75x34gr No 8 . Drago 20 +2mm φελλό . cheddite με cx2000 κομμένοι στα 63,5 mm . ρέλι με χαρτάκι. Στη φώτο Νο8.
Η δεύτερη συνταγή είναι PSB2 , 1,85x34gr No 8 . Drago 20 +2mm φελλό . cheddite με cx2000 κομμένοι στα 63,5 mm . ρέλι με χαρτάκι. Στη φώτο Νο7.

Δεν ξέρω αν θα βγουν καλά στην πράξη , πάντως θα είναι όμορφα.....
image post

Status
Not open for further replies.
Back