Μια απο τα ιδια μακρια και αγαπημένηπω ρε φιλε οση αγαπη εχεις εσυ για την sipe αλλη τοση απεχθεια εχω εγω .buy buy.
Και η s4 με εχει πουλησει στα μπασιματα του οκτωβριου αλλα απο νοεβριο και μετα ποτέ σταθερά 1,50×33σπαρκ.με cx2000.Tα ξερει.
Με χει πουλησει αρκετες φορες η Sipe, και σε εργοστασιακα, και σε ιδιογομωμενα, και δεν ασχολουμαι πλεον.
Ομοιως με εχει πουλησει και η S4 σε εργοστασιακα, αλλα οχι τοσο πολυ και οχι τοσο εντονα
Όταν λες σε έχει πουλήσει Βίκτωρα πως το εννοείς;Tα ξερει.
Με χει πουλησει αρκετες φορες η Sipe, και σε εργοστασιακα, και σε ιδιογομωμενα, και δεν ασχολουμαι πλεον.
Ομοιως με εχει πουλησει και η S4 σε εργοστασιακα, αλλα οχι τοσο πολυ και οχι τοσο εντονα
Τι να κανουμε μου αρεσουν οι σκληρες πυριτηδες sipe,s4,AO,gm3,sp2.....γουστα ειναι αυταπω ρε φιλε οση αγαπη εχεις εσυ για την sipe αλλη τοση απεχθεια εχω εγω .buy buy.
Εχεις ριξει κανα 30κιλα απο αυτο το υλικο στα παπια...η λιγο παραπανωΕξαιρετικη πυριτιδα και για μενα η Sipe.Εχω κανει απιστευτα κυνηγια μαζι της στο βαλτο.Ηταν λιγο "σκληρη" στον ζεστο καιρο στην αρχη της σεζον οχι γιατι φταιει το υλικο αλλα γιατι το γεμισμα που εφτιαχνα ηταν λιγο χειμωνιατικο.Χωρις προβλημα στην αποδοση παντως.Απ τον Νοεμβρη και μετα που κρυωνε ο καιρος απλα θεριζε..
Sipe sipe sipeeeeeeeeeee.... και για ποιο χοντρα SIPEEEEEEEEEEEEEEEE PEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!KAI GIA POIO XONTRA SP2222222222222222!!!!!!!!!!!!Sipe,se,sipe,sipe και αν θελεις και για ποιο χοντρα sipe.....
Sp2 ναι,αλλα tekna οτι χειροτερο σε μεταβολες μετα την mb36....κατα την αποψη μου πανταTecna και SP2. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς υλικών μπορείς να φτιάξεις ότι θέλεις. Κυριολεκτικά. (Ίσως αν δοκιμάσω την SP8 να αντικαταστήσω την Tecna).
Το πρωτο με τον piston skeet 23κ φελο 3 χιλ 65.4-60 ρελι νουμερο 10, το δευτερο αστερι 6 πολυσταδιακο με τον sg 19 στα 68.4- 57. Τωρα σε διασπορας με ρελι δεν ξερω πως θα βγει η ογκομετρια για να σου πω, αλλα σιγουρα γινεταιΕχθές παρέλαβα την ρελιαστρα και τον αποκαψουλοτη. Αύριο το βιβλίο του Χατζιωτη και μπαίνω βαθιά στην ιδιογομωση σιγά σιγά. Δοκιμές θα γίνουν πολλές. Για ρελιαστο παραδοσιακό το σεταπ;
O ρε φιλε τι φολα φαγαμε φετος με την Μβ36 ακομα θημαμε τα παπια που εχασα...επεφταν στο νερο και εξαφανιζονταν.Sp2 ναι,αλλα tekna οτι χειροτερο σε μεταβολες μετα την mb36....κατα την αποψη μου παντα
Γιατι ρε φιλε Σε εμενα θεριζε η mb36 μαζι με την α1 μου εδωσαν τρομερα ντουφεκιδια αντιθετοσ η tecna με κρεμασε ενω πολυ κρυο προινο αλλα ήταν λαθοσ δικομου γιατι την ανεβασα 0,5παραπανω φοβούμενος την μεγαλη παγωνια ενω δεν ήθελεO ρε φιλε τι φολα φαγαμε φετος με την Μβ36 ακομα θημαμε τα παπια που εχασα...επεφταν στο νερο και εξαφανιζονταν.
Αυτη ειναι για ιδιοτροπους χρηστες.θελει φροντηδα και προδερμ για να δουλεψη.αν στηθη σοστα ουτε κρεμαει ουτε προδηδη ποτε.φονιας παντος καιρουMην σας ακουσει ο Γιαννης ε..
![]()
Οχι που δε θαγραφες.Αυτη ειναι για ιδιοτροπους χρηστες.θελει φροντηδα και προδερμ για να δουλεψη.αν στηθη σοστα ουτε κρεμαει ουτε προδηδη ποτε.φονιας παντος καιρου