Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατι ρε φιλε Σε εμενα θεριζε η mb36 μαζι με την α1 μου εδωσαν τρομερα ντουφεκιδια αντιθετοσ η tecna με κρεμασε ενω πολυ κρυο προινο αλλα ήταν λαθοσ δικομου γιατι την ανεβασα 0,5παραπανω φοβούμενος την μεγαλη παγωνια ενω δεν ήθελε:)
Δεν ξερω ιλια δεν μας εκατσε ποτε αυτη η Π......η μβ36.Βεβεα δεν της δωσαμε και εμεις μεγαλα περιθωρια.;)

Δεν ξερω ιλια δεν μας εκατσε ποτε αυτη η Π......η μβ36.Βεβεα δεν της δωσαμε και εμεις μεγαλα περιθωρια.;)
Ποτε ξαναMB36 ΠΟΤΕ ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ξανα....μπορει λιγο την Ανασταση και τη πρωτοχρονια εκει μπορει να κανει δουλεια.yelling.μια μερα εχασε ο σκυλος μου 2κιλα κυνηγοντας τα παπια που ηταν και κεντρικα και κοντα.hair.

Ποτε ξαναMB36 ΠΟΤΕ ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε ξανα....μπορει λιγο την Ανασταση και τη πρωτοχρονια εκει μπορει να κανει δουλεια.yelling.μια μερα εχασε ο σκυλος μου 2κιλα κυνηγοντας τα παπια που ηταν και κεντρικα και κοντα.hair.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..buy buy..hunter.1.hunter.1.smashfrak..smashfrak.

Μβ36 1,90/95×36 ζ2μ18. Με 688καψουλι.αν δεν σου κανει ουτε αυτο βαλτην προσαναμα.sarcastic.
Ηλια δοκιμαστηκε και αυτη και σε πολλα αλλα σεταπ...απλα οδοντοκρεμες.μπορει να ειμαστε και εμεις περιεργοι με τα σκοτωματα

Ηλια δοκιμαστηκε και αυτη και σε πολλα αλλα σεταπ...απλα οδοντοκρεμες.μπορει να ειμαστε και εμεις περιεργοι με τα σκοτωματα
Σε εμενα κάνει πολυ καλα σκοτωματα τραυματισμενα πουλια δεν ειχα ουτε ενα πιστεύω οτι τα οπλα σασ δεν την αγαπουν δεν υπάρχει λογοσ να την ξαναδουλεψετε;)

Σε εμενα κάνει πολυ καλα σκοτωματα τραυματισμενα πουλια δεν ειχα ουτε ενα πιστεύω οτι τα οπλα σασ δεν την αγαπουν δεν υπάρχει λογοσ να την ξαναδουλεψετε;)
Hλια οτι καινουργιο δοκιμαζουμε το συγκρινουμε με αυτα που δουλευουμε ηδη στο κυνηγι εκει αποδειχτηκε μαπα το καρπουζι...στον πινακα εβγαζε πολυ καλες ντουφεκιες εγω ομως χε@@@@κα για τους πινακες αλλα θελω να βλεπω;) γιατι ως γνωστο ο πινακας και τα ποσοστα συγκετρωσεις ειναι για να περναμε την ωρα μας:)

Hλια οτι καινουργιο δοκιμαζουμε το συγκρινουμε με αυτα που δουλευουμε ηδη στο κυνηγι εκει αποδειχτηκε μαπα το καρπουζι...στον πινακα εβγαζε πολυ καλες ντουφεκιες εγω ομως χε@@@@κα για τους πινακες αλλα θελω να βλεπω;) γιατι ως γνωστο ο πινακας και τα ποσοστα συγκετρωσεις ειναι για να περναμε την ωρα μας:)
Εγω τον πινακα τον εχω μονο να κετραρο τα οπλα μου προτιμο να χασω μισο κυνήγι σε δοκιμεσ κατευθειαν σε πουλια παρα να ριχνω σε πίνακα;)

Τι κακιες ακουω χριονιαρες μερες που ειναι. Μηπως δεν τις εδωσες ευκαιριες? Οτι μου εχει τυχει με ΜΒ36 σε βαλτο ηταν καλο, οχι τελειο αλλα σκοτωνε καλα. Α0 ομως δεν ειναι

Τι κακιες ακουω χριονιαρες μερες που ειναι. Μηπως δεν τις εδωσες ευκαιριες? Οτι μου εχει τυχει με ΜΒ36 σε βαλτο ηταν καλο, οχι τελειο αλλα σκοτωνε καλα. Α0 ομως δεν ειναι
Παυλο οταν λεω μαπα το καρπουζι το εννοω... φιλαρακι οταν τρως φιλετα σου κακοφαινεται η φαςολαδα:pαλλες ευκαιριες θα της δωσω την Ανασταση.yel.

Ευχαριστώ Takis1976. O προβληματισμος μου ειναι επειδη ειναι (18,8) + οτι τα μαμισια τσοκ ειναι της πλακας μηπως θελει πιο σκληρο συγκεντρωτηρα....
Καμια σχέση αυτα που λεσ τι σχέση εχει η σκληρότητα με τον αυλο και τα τσοκ απλοσ δοκιμασε συγκ.να δεισ γνωμη μου θωδι και μαυροπουλοσ θα σου δοσουν αυτο που θέλεισ δηλαδή συγκέντρωση ;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΔΡΑΠΑΝΟ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ WATT ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΛΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ Η ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Status
Not open for further replies.
Back