686-2-38-z2m18-57,7Για ριξτε καμια ωραια συνταγουλα με tecna σε 38-40γρμ![]()
Για 4αρια 686/688 αναλογα την εποχη 40γρ sg magmum με φελλο 3 χιλ μεσα 1,5αλευρι η 0,70/0,80 πλαστικο μπαφερ απο το χοντρουτσικο....τη πυριτηδα ξεκινησε την απο το 1,90 και ανεβαινε σταδιακα.μην το πατησεις κατω απο τα 58.Για 4αρια και ασσους.χειμωνιατικο να ειναι.Δεκεμβη και μετα..
Πολυ τις αντιγραφης εισαι ρε φιλε686-2-38-z2m18-57,7
Αν ειναι λιγο ζωηρη η παρτιδα σου δουλευει ωραια...
Γιάννη,Βαγγελη,για να μην υπαρξει παρανοηση,δεν την χρησιμοποιω-ουσα, την gm3!
Περαν καποιων δοκιμων....
Φιλικο πειραγμα ηταν!![]()
Δημήτρη καλησπέρα,Με την εμπειρια που εχεις καπετανιε,αφου εχεις αποθεμα μπορεις να την ψαξεις λιγο και να βρεις και στην νεα παρτιδα την δοση της.Και μετα μας την "σερβίρεις" ετοιμη..![]()
Δεν ξερω τι συμπεριφορα εχει καθολου η καινουργια GM3, αλλα αν σας ενδιαφερει να δοκιμασετε με 28γρ ξεκινηστε με το 688-1,4-28-spark στα 58 κ βλεπετε...Γιάννη,
Το κατάλαβα για το πείραγμα και να είσαι πάντα καλά και να ομορφαίνεις το φόρουμ.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, όντως φαιρνει πονοκέφαλο λόγω κακής καύσης και το έγραψα σαν διαπίστωση.
Ευχαριστώ
Ωραια ευχαριστω.Σε 3ιντες αν γεμισω θα βαλω εκεινει στα 44+μπαφερ με την ΑΟ....Για 4αρια 686/688 αναλογα την εποχη 40γρ sg magmum με φελλο 3 χιλ μεσα 1,5αλευρι η 0,70/0,80 πλαστικο μπαφερ απο το χοντρουτσικο....τη πυριτηδα ξεκινησε την απο το 1,90 και ανεβαινε σταδιακα.μην το πατησεις κατω απο τα 58.
Για ασσεους εχω μια στα 40 με απιςτευτες διατρηςεις και ταχυτητες αλλα εναι σε καλυκα 3ιτσες αν θες τη γραφω και αυτη
Ευχαριστώ πολύ Αρη.Δεν ξερω τι συμπεριφορα εχει καθολου η καινουργια GM3, αλλα αν σας ενδιαφερει να δοκιμασετε με 28γρ ξεκινηστε με το 688-1,4-28-spark στα 58 κ βλεπετε...![]()
Καψουλι 2000 θα ηθελα να τη δω και με 616, ξεκινα τη απο 2γρ,αμοντισερ απο χαμηλο βυσμα κομενο π.χ.draco14,LB απο πανω ακοπο η με 8 χαρακιες μισου ποντου βαθος,40gr ασσεους και το μπαφερικο σουΩραια ευχαριστω.Σε 3ιντες αν γεμισω θα βαλω εκεινει στα 44+μπαφερ με την ΑΟ....
Παρ ολα αυτα γραφτην ομως.Μπορει να μου κανει το κλικ..
Και την 38αρα θα την δοκιμασω...
Εγω παντως θα την ανεβαζα στα 1,45-1,50.... Φημες λενε που ειναι λιγοτερο εκρηκτικη απο τη παλιαΕυχαριστώ πολύ Αρη.
Θα την δοκιμάσω και νομίζω ότι θα πάει καλά.
Θα επανέλθω
Με εκτίμηση!
Καλησπέρα Βενετάτο,Εγω παντως θα την ανεβαζα στα 1,45-1,50.... Φημες λενε που ειναι λιγοτερο εκρηκτικη απο τη παλια
Ετσι το σκεφτομουν κ εγω κ γι αυτο δεν προτεινα παραπανω... Αξιζει η δοκιμη κ στο cx2000-1,45-28-ζ2μ24 παντως... Αναλογα τι υλικα εχετε σε αποθεμα...Καλησπέρα Βενετάτο,
Στα 28 γρ. θα την δοκιμάσω πρώτα με 1,40 και μετά ίσως ανέβω λίγο.
Ευχαριστώ
Ο ζ2m 24 μου φαινετε κοντος....αν στα 32 θελει 21Ετσι το σκεφτομουν κ εγω κ γι αυτο δεν προτεινα παραπανω... Αξιζει η δοκιμη κ στο cx2000-1,45-28-ζ2μ24 παντως... Αναλογα τι υλικα εχετε σε αποθεμα...![]()
Ο ζ2m 24 μου φαινετε κοντος....αν στα 32 θελει 21
ΟκΤον γεμιζα με την Granullar Γρηγορη που ειναι αδερφακια, ταιριαζει, δεν θυμαμαι ποσο ακριβςω ρελιαζα ομως, νομζιω 57,4... Ετσι κ αλλιως δεν θελουν πολυ πατημα αυτες...
Με spark κανει παπαδες σαυτα τα γρΟκεγω παντως στα 28 την εβαζα με ακουιλα 26 η σπαρκ....ξερουμε αν αλλαξε και η granular μαζι με τη gm3