Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για 4αρια και ασσους.χειμωνιατικο να ειναι.Δεκεμβη και μετα..
Για 4αρια 686/688 αναλογα την εποχη 40γρ sg magmum με φελλο 3 χιλ μεσα 1,5αλευρι η 0,70/0,80 πλαστικο μπαφερ απο το χοντρουτσικο....τη πυριτηδα ξεκινησε την απο το 1,90 και ανεβαινε σταδιακα.μην το πατησεις κατω απο τα 58.
Για ασσεους εχω μια στα 40 με απιςτευτες διατρηςεις και ταχυτητες αλλα εναι σε καλυκα 3ιτσες αν θες τη γραφω και αυτη

Βαγγελη,για να μην υπαρξει παρανοηση,δεν την χρησιμοποιω-ουσα, την gm3!
Περαν καποιων δοκιμων....
Φιλικο πειραγμα ηταν!;)
Γιάννη,
Το κατάλαβα για το πείραγμα και να είσαι πάντα καλά και να ομορφαίνεις το φόρουμ.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, όντως φαιρνει πονοκέφαλο λόγω κακής καύσης και το έγραψα σαν διαπίστωση.
Ευχαριστώ

Ε οχι αγορι μου... Τα δουλευαμε αυτα πριν βγουν τα εν λογω 38αρια που εχεις στο μυαλο σου... Την πρωτη χρονια που σκοτωναν διαβολεμενα ηταν ομως ετσι γεμισμενα, μετα μαλακωσαν κ αυτα... ;)
Απλα θελει λιγο δοκιμη με την πυριτιδα... Δυο παρτιδες που ειχα σκοτωναν πολυ καλα, μια ενδιαμεση ηθελε Cx2000 κ παλι δεν...

Με την εμπειρια που εχεις καπετανιε,αφου εχεις αποθεμα μπορεις να την ψαξεις λιγο και να βρεις και στην νεα παρτιδα την δοση της.Και μετα μας την "σερβίρεις" ετοιμη...big smile.
Δημήτρη καλησπέρα,
Δυστυχώς ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για δοκιμές συγκέντρωσης και διάτρησης, σε διαφορετικές εποχές, ώρες, θερμοκρασίες και υγαρασία της ατμόσφαιρας.
Ετσι έχω περιοριστεί μόνο σε συνταγές στο θήραμα.
Για την συγκεκριμένη νέ GM3, έχω την εντύπωση (με κάθε επιφύλαξη) ότι είναι πλέον για μικρότερα καλιμπραρίσματα και ίσως για σκοπευτική - όχι όμως κυνηγετική.
Αυτό επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη.
Θα γεμίσω μερικά σε 28άρια για να τα δοκιμάσουν οι γιοί μου στο σκοπευτήριο.
Να είσαι πάντα καλά

Γιάννη,
Το κατάλαβα για το πείραγμα και να είσαι πάντα καλά και να ομορφαίνεις το φόρουμ.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, όντως φαιρνει πονοκέφαλο λόγω κακής καύσης και το έγραψα σαν διαπίστωση.
Ευχαριστώ
Δεν ξερω τι συμπεριφορα εχει καθολου η καινουργια GM3, αλλα αν σας ενδιαφερει να δοκιμασετε με 28γρ ξεκινηστε με το 688-1,4-28-spark στα 58 κ βλεπετε... :)

Για 4αρια 686/688 αναλογα την εποχη 40γρ sg magmum με φελλο 3 χιλ μεσα 1,5αλευρι η 0,70/0,80 πλαστικο μπαφερ απο το χοντρουτσικο....τη πυριτηδα ξεκινησε την απο το 1,90 και ανεβαινε σταδιακα.μην το πατησεις κατω απο τα 58.
Για ασσεους εχω μια στα 40 με απιςτευτες διατρηςεις και ταχυτητες αλλα εναι σε καλυκα 3ιτσες αν θες τη γραφω και αυτη
Ωραια ευχαριστω.Σε 3ιντες αν γεμισω θα βαλω εκεινει στα 44+μπαφερ με την ΑΟ....;)
Παρ ολα αυτα γραφτην ομως.Μπορει να μου κανει το κλικ..:)
Και την 38αρα θα την δοκιμασω...

Δεν ξερω τι συμπεριφορα εχει καθολου η καινουργια GM3, αλλα αν σας ενδιαφερει να δοκιμασετε με 28γρ ξεκινηστε με το 688-1,4-28-spark στα 58 κ βλεπετε... :)
Ευχαριστώ πολύ Αρη.
Θα την δοκιμάσω και νομίζω ότι θα πάει καλά.
Θα επανέλθω
Με εκτίμηση!

Ωραια ευχαριστω.Σε 3ιντες αν γεμισω θα βαλω εκεινει στα 44+μπαφερ με την ΑΟ....;)
Παρ ολα αυτα γραφτην ομως.Μπορει να μου κανει το κλικ..:)
Και την 38αρα θα την δοκιμασω...
Καψουλι 2000 θα ηθελα να τη δω και με 616, ξεκινα τη απο 2γρ,αμοντισερ απο χαμηλο βυσμα κομενο π.χ.draco14,LB απο πανω ακοπο η με 8 χαρακιες μισου ποντου βαθος,40gr ασσεους και το μπαφερικο σου

Καλησπέρα Βενετάτο,
Στα 28 γρ. θα την δοκιμάσω πρώτα με 1,40 και μετά ίσως ανέβω λίγο.
Ευχαριστώ
Ετσι το σκεφτομουν κ εγω κ γι αυτο δεν προτεινα παραπανω... Αξιζει η δοκιμη κ στο cx2000-1,45-28-ζ2μ24 παντως... Αναλογα τι υλικα εχετε σε αποθεμα... ;)

Ο ζ2m 24 μου φαινετε κοντος....αν στα 32 θελει 21

Τον γεμιζα με την Granullar Γρηγορη που ειναι αδερφακια, ταιριαζει, δεν θυμαμαι ποσο ακριβςω ρελιαζα ομως, νομζιω 57,4... Ετσι κ αλλιως δεν θελουν πολυ πατημα αυτες...

Τον γεμιζα με την Granullar Γρηγορη που ειναι αδερφακια, ταιριαζει, δεν θυμαμαι ποσο ακριβςω ρελιαζα ομως, νομζιω 57,4... Ετσι κ αλλιως δεν θελουν πολυ πατημα αυτες...
Οκ.well done.εγω παντως στα 28 την εβαζα με ακουιλα 26 η σπαρκ....ξερουμε αν αλλαξε και η granular μαζι με τη gm3

Status
Not open for further replies.
Back